שלח תשובה

זירת השאלות

373
צפיות
16
תשובות

קבלת כל הקבצים בתיקיה

,‏ 11 ביולי, 2004

מישהו יכול לתת לי בבקשה קוד בASP שמדפיס את שמות כל הקבצים בתיקיה שבו הדף נמצא? אני אשמח גם לקבך בנוסף את אותו הקוד ב PHP

תגיות:

16 תשובות

  1. mrmistory הגיב:

    בבקשה, הנה הקוד המלא איך לעשות את..
    זה ללא בעיה.
    ניר המלך פרסם את הקוד לא מזמן באחד הפורומים, אני חושב שזה יעזור לך.
    רק שלא תגיד שזה לא זה כי זה זה.

    http://www.webmaster.org.il/UploadedFiles/ForumFiles/19009.jpg

    תהנה.
    הוא ב-PHP ו-ASP וגם CGI

  2. TAT הגיב:

    וואלה תודה אחי
    אבל דרך אגב, טעית בקישור
    הקישור הוא: http://www.webmaster.org.il/faqs.asp?subject=6#177
    תודה אוריקס.
    יש לך אולי גם משהו כזה בשביל PHP?

  3. mrmistory הגיב:

    אני לא עושה טעויות, אני לומד מכמוך
    כדי לא לעשות על בשרי את הטעויות.

  4. prince01 הגיב:

    תגובה לחתימה שלך
    אחסון SQL SERVER חינם , לפי מה שאני יודע אפשרי למצוא כאן :
    http://www.websamba.com

  5. mrmistory הגיב:

    איזה חמוד אבל בנתיים אין SQL S
    חינם

  6. jonatan44 הגיב:

    לגבי php
    אני לא יודע לגבי שרתי חלונות אבל בלינוקס אתה נותן לשרת להריץ את הפקודה ls -a
    אני בונה כרגע מערכת לניהול שתאפשר לנהל את הקבצים לפי רמות ניהול (אנונימי/משתמש בדרגה-גבוהה/משתמש על)
    אז את חלק של הצפייה בקבצים עשיתי אבל יש עוד כמה דברים לעשות ליפני שאני משחרר את זה.

    אגב,שים לב!אתה חייב ליצור משתמש אשר יוכל רק ליצפות בתיקיות מסוימות,אל תשים את זה על שרת אם משתמש גלובלי כי אז יוכלו לסייר לך בהמחשב באופון חופשי.
    במחשבה שנייה אני אוסיף את זה היום או מחר לפאק.

  7. jonatan44 הגיב:

    ——>הינה

    האני לא יודע לגבי שרתי חלונות,אבל על גבי שרת לינוקס זה ניבדק ועובד.
    הקוד:
    $dir =$_GET[‘patch’];
    $dir = glob($dir.’*’);
    $i = 0;
    foreach($dir as $files) {
    $files
    $i++; }

    כמו שאתם רואים הגדרנו בשורה הראשונה את הערכים שמיתקבלים משורת הכתובת patch,למה זה טוב?זה טוב ביגלל שאם אנו רוצים לעשות סיור על פני כל התקיות שבשרת נוכל לעשות ?patch=pages/
    (לדוגמא אם יש לנו תקיה כזאות) נוכן ליראות את כל הקבצים/תיקיות שיש בה.
    אחרי זה אנו בוחרים ב$dir את כל הקבצים,כלומר שמתי *,אפשר גם לשים סיומות מיוחדות.
    בחלק של ה$i זה כדאי להתחיל את הלולאה מההתחלה.
    פקודת foreach היא פקודה רחבה,אפשר ליקרואה עלייה עוד באתר של php.net
    בכתובת php.net/foreach
    אחרי זה אנו מדפיסים את כל הקצים ולבסוף אומרים לשרת להגדיל ב 1.

    שלחתי את זה לפאק…

  8. Deviation הגיב:

    אני מבקש שתדייק פעם הבא
    א. הקרדיט על התמונה שייך לחבל"ז (איציק)

    ב. אני פרסמתי את זה פה

  9. ניר טייב הגיב:

    הקרדיט לאיציק!
    ואכן רוני פירסם
    אני סתם אמרתי אחלנ תמונה (קצת להיכנס מידי פעם לפורום תמיכה טכנית לא יזיק לך)

  10. mrmistory הגיב:

    ל-Deviation א) קרדית לניר המלך….
    ב) תדעדכן לפני שאתה מגיב.

    ראיתי שניר המלך פרסם את זה ורשמתי שזה הוא פרסם.
    לך לפורום משוב נראה לי ותראה.

  11. ניר טייב הגיב:

    מצטער אתה צריך להתעדכן
    אם היית שם לב הקישור לתמונה הוא מהאתר עצמו ולקבצים שהועלו בפורום
    רוני העלה את הקובץ והקרדיט מגיע לחבל"ז שיצר את התמונה

    אני רק כתבתי במשוב שזו אחלה תמונה (זה באמת)
    כי חשבתי שהילדה יצרה את זה

    סוף פסוק

  12. TAT הגיב:

    תודה רבה!!!
    רק לפני ה
    $files
    צריך להוסיף
    echo

    תודה!!!

שלח תשובה