שלח תשובה

זירת השאלות

286
צפיות
12
תשובות

שאלה בקשר ל ASP וFORMS

,‏ 18 ביולי, 2004

שלום לגאונים של הפורום

מקווה שתצליחו לעזור לי…

שאלתי אליכם היא….

יש לי תיבת טקסט…. ואני רוצה שהערך ההתחלתי שיהיה בתיבה יהיה ערך שנמצא בבסיס הנתונים…

כפי שהבנתי… הקוד שאני ניסיתי לכתוב לא הצליח…. הקוד הוא:


<input type="text" name="user_name" size="15" value=<%rs("user_name")%>>


מישהו יכול לכוון אותי איך אני צריך לכתוב את הקוד שיעבוד?

בתודה מראש…:)

תגיות:

12 תשובות

  1. MasterMind הגיב:

    מספר דברים
    1) יישר קוד לשמאל
    2) תוסיף = אחרי ה <% של הרקורדסט כלומר ככה


    <input type="text" name="user_name" size="15" value='<%=rs("user_name")%>’>

  2. DangeR הגיב:

    =)
    אוקיי תודה רבה~!!!!

    הבנתי איך זה הולך….:)

  3. DangeR הגיב:

    Select Box ב ASP
    שאלתי אליכם היא….

    איך אני יכול להגדיר את שהערך ההתחלתי שיש לי בSELECTBOX יהיה לפי רשומה מסויימת בבסיס הנתונים?

    זה הקוד שניסיתי לעשות…

    אגב, תודה על העזרה שאתם נותנים לי פה….! בלעדיכם הייתי שובר ראש שעות ארוכות!


        <select name="Type" value="<%=recset("user_type")%>">
               <option value="None"></option>
               <option value="student">Student</option>
               <option value="teacher">Teacher</option>
               <option value="admin">Admini</option>  
        </select>

  4. ניר טייב הגיב:

    לפעם הבאה
    תדאג ליישר קוד ולהציג שגיאה

  5. Just-Tal הגיב:

    דבר ראשון תשרשר שאלותיך.. דבר שני:


    <select name="Type" value="">
               <%For i = 1 to recset.RecordCount%>
               <option value=<%=recset("user_type")%>></option>
    </select>

    ניראה לי ככה, תקנו אותי אם אני טועה.

  6. DangeR הגיב:

    אמממ אני אנסה את זה…..

    רק אם אפשר…

    הסבר קטן על הקוד שכתבת….. זה מאוד מאוד יעזור!!!

    כי אני קצת התבלבלתי פה…

  7. DangeR הגיב:

    אם הבנתי נכון….
    אם הבנתי נכון….

    הקוד שכתבת מציג לי את כל העמודה של ה TYPE בבסיס הנתונים…

    אבל זה לא מה שהייתי צריך…

    אני צריך שיהיה כתוב לי בתיבת בחירה את הסוג משתמש הזה…..במילים אחרות יש לי משתמש אחד…. שאני רוצה לערוך את הפרטים שלו…. ואני מציג את הפרטים שלו שניתנים לשינוי בטופס…. ואני רוצה שה"סוג משתמש" שיש לו עכשיו יהיה בערך SELECTED.

  8. Just-Tal הגיב:

    אז מה שכתכת היה נכון… הוא לא עבד?

  9. DangeR הגיב:

    לא זה לא עבד….
    לא זה לא עבד…. זה תמיד הציג לי  את האפשרות הראשונה… אפשרות ברירת המחדל….

  10. DangeR הגיב:

    אולי זה יכול להוביל לפתרון…. =
    אמרו לי שבשביל שאחת מהאפשרויות תבחר אני צריך להוסיף SELECRED במאפיינים שלה כמו בקוד הבא:

        <select name="Type" value="<%=recset("user_type")%>">
            <option value="None"></option>
            <option value="student" >Student</option>
            <option value="teacher" selected>Teacher</option>
            <option value="admin">Admini</option>  
        </select>

    אז חשבתי….. אולי אני יכול לקבוע איכשהו את הSELECTED הזה שיהיה דינמי בין כל האפשרויות של תיבת הבחירה?

שלח תשובה