שלח תשובה

זירת השאלות

12 תשובות

  1. ככה


    <td onmouseover="this.style.background='blue'" onmouseout="this.style.background='black'">הצבע משתנה</td>

  2. sirob הגיב:

    אתה בטח מתכוון ל-

    .style.backgroundColor

  3. בוב הגיב:

    ואיך עושה עם תמונה?
    כלומר שתמונה תופיע כאשר העכבר מעל?

  4. ניר טייב הגיב:

    כך:
    אם זה על תגית תמונה אז:

    <img src="this.jpg" onmouseover="this.src='other.jpg'" onmouseout="this.src='this.jpg'" alt="" />

    אם זה סתם על אלמנט אז:

    <element onmouseover="this.style.backgroundImage= url(other.jpg)" onmouseout="this.style.backgroundImage= url()">
    </element>

    אני אישית אוהב יותר את הדרך התקנית שבא מגדירים לאלמנט מסוים דרך ה-CSS את אפקטי ה-CSS שיעשו עליו בזמן שעוברים עליו בעזרת הפסאודו hover:

    <style type="text/css">
    #id:hover {background-image:url(this.jpg);}
    </style>
    <div id="id"></div>

  5. בוב הגיב:

    השתמשתי בשני וזה לא עובד….
    רואים טעות?


    <td bgcolor = "#ff9900" onmouseover="this.style.backgroundImage= 'button_bg.jpg'" onmouseout="this.style.backgroundImage= url()">

  6. ניר טייב הגיב:

    תסתכל שוב


    <td bgcolor = "#ff9900" onmouseover="this.style.backgroundImage= url('button_bg.jpg')" onmouseout="this.style.backgroundImage= url()">

  7. בוב הגיב:

    ניסיתי גם כך וזה לא עובד…
    יש למישהו אולי רעיון למה…? (הכתובת של התמונה נכונה בטוח)…

  8. ניר טייב הגיב:

    מה ז"א לא עובד :-/
    יש שגיאה או משהו?
    כי אם אין אז חכה מספר שניות עד שזה יטעון את התמונה

  9. בוב הגיב:

    זה לא עובד…
    וברגע שאני עובר מעל התא עם העכבר האספלורר רושם לי ERROR  בסטטוס בר…….
    מוכר למישהו?

  10. ניר טייב הגיב:

    כך


    <td bgcolor = "#ff9900" onmouseover="this.style.backgroundImage= 'url(button_bg.jpg)'" onmouseout="this.style.backgroundImage= 'url()'">


    הגרשים ('   ') צריכים להקיף את URL ולא את כתובת התמונה

  11. בוב הגיב:

    סבבה תודה… אבל זה מקרטע
    לוקח לזה לזה זמן וזה לא רץ חלק כמו בלינק (צד ימין בכחול)
    http://news.walla.co.il/?w=//575110
    יש דרך ליעל שיעבוד כך? ראיתי בקוד של הלינק משהוא בקשר לclass ושם נתקעתי…..

  12. ניר טייב הגיב:

    פשוט משתמשים בקוד
    לטעינה מוקדמת של תמונות
    יוצרים בתחילת העמוד מספר אובייקטי תמונה ולכל אחד נותנים את ה-SRC של התמונה שרוצים לטעון מוקדם

    על אובייקט התמונה תוכל לקרוא במדור JS

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!