שלח תשובה

זירת השאלות

334
צפיות
18
תשובות

איך אפשר לייצור דף בתוך דף ולשנות

,‏ 19 ביולי, 2004

כל פעם רק את הדף הפנימי???

ז"א כמו FRAMES, אבל ב-ASP ככה שרק הדף הפנימי ישתנה בכל פעם שלוחצים על כפתור אחר (לדוג’…)

תגיות:

18 תשובות

  1. prince01 הגיב:

    פקודת iframe
    אתה בטח מכיר רק FrameSet .
    פקודת הiframe יוצרת בתוך הדף פריימים לבקשתך.
    ובדף הכללי בו אתה מוסיף את הiframe – בקישורים אתה מוסיף : target="myiframename"

    אני מקווה שזה מה שהתכוונת..

  2. talg14 הגיב:

    לא….
    הוא בטח מיתכוון לזה


    <% if page = "register" then %>
    העמוד הרשמה
    <% end if %>
    <% if page ="login" then %>
    עמוד כניסה
    <% end if %>

    והקישור ניראה ככה
    index.asp?page=register
    index.asp?page=login
    זה מה שאני עושה באתר שלי

  3. Yitzik הגיב:

    רעיון טוב, תודה רבה אבל איך אני
    שם את העמודים REGISTER ו-LOGIN בתוך הדף??? עם FRAMESET או עם משהו אחר???

  4. Organza הגיב:

    בבקשה.
    <% if page = "register" then %>
    <!–#include file="registration.asp"–>
    <% end if %>
    <% if page ="login" then %>
    <!–#include file="logIn.asp"–>
    <% end if %>

  5. talg14 הגיב:

    כן אפשר…
    אבל רק תידאג שלא תעשה יענו את כל העמוד רק את מה שרצית באמצע הדף רק את הקוד אתה מבין…

  6. Yitzik הגיב:

    אבל ככה הדף מתעדכן עבור כל בחירה
    לא???

    אני רוצה שרק הבלוק האמצעי ישנה וכל הדף ישאר כמו שהוא ללא טעינה מחדש. לדוג’ כמו טאבים: שאם אתה בוחר לשונית אחרת אז רק החלון של הטאבים משתנה וכל הדף נשאר אותו דבר.

    אולי יש לך SCRIPT לטאבים וזה בכלל יהיה טוב.

  7. Yitzik הגיב:

    עוד שאלה: איך עושים MSGBOX למשתמש??
    אני רוצה שיופיע MESSAGE BOX למשתמש עם הודעה "האם אתה בטוח….?" ורק לפי התשובה שלו(כן/לא) יתבצעו דברם. איך עושים דבר כזה??

  8. Deviation הגיב:

    הממממ

    if (confirm("are you sure?")) alert("Yes!;");
    else alert("No");

    <a href="delete.asp?…" onClick="return confirm(‘are u sure?’)">delete</a>

    נכתב ע"י אלעד

  9. Yitzik הגיב:

    עוד שאלה: לגבי עדכון שדות בטופס
    האם יש אפשרות לעדכן שדות בטופס בלי לטעון אותו שוב??

    אני אסביר את עצמי: יש לי LISTBOX שערכיו נקראים מ-DATABASE וכל פעם שאני משנה את הערך, אני רוצה שכל הערכים בשדות (TEXTBOXES) שכמובן גם הם נקראים מ-DB ישתנו בהתאם לערך שנבחר בLISTBOX. האם יש אפשרות לעדכן זאת מבלי לטעון את הדף מחדש??

  10. Yitzik הגיב:

    שאלה:איך אני ניגש לפקדים בטופס ??
    דרך JS, אני יודע ( עם DOCUMEMT וכו’ )אבל מה קורה אם אני רוצה לעדכן את בבסיס הנתונים ע"פ הערכים שרשומים בטופס?? איך אני ניגש לערכים אלו דרך ה-ASP???

    יתכן ואני מפספס פה משהו, אז  הבהירו לי את הנקודה.
    תודה

  11. Yitzik הגיב:

    תודה רבה, הסתדרתי בסוף בעזרת JP
    מה לגבי השאלה השניה שלי היותר דחופה??
    "איך  ניגשים לערכים של פקדים בטופס ?? – בעזרת  JS, אני יודע ( עם DOCUMEMT וכו’ ) אבל מה קורה אם אני רוצה לעדכן את בבסיס הנתונים ע"פ הערכים שרשומים בטופס?? איך אני ניגש לערכים אלו דרך ה-ASP???"

    אודה על עזרה גם תחום זה.

  12. Yitzik הגיב:

    סליחה טעיתי, לא הסתדרתי בJP
    וראיתי את המאמר של ה-XMLHTTP, אשמח לקבל תשובה גם לגבי השאלה השניה…

  13. Yitzik הגיב:

    תודה ואיך עושים סתם הודעת מידע??
    ז"א שיופיע על המס’ תיבת שמכילה מידע עם BUTTON של OK
    לדוגמא : הקובץ עודכן בהצלחה וכו’..

  14. ניר טייב הגיב:

    כנס ל-FAQ של מדור JS
    כתוב שם מה שאתה צריך

  15. Yitzik הגיב:

    שאלה:איך אני יכול לעשות UPLOAD???
    האם יש למישהו קוד של העלאת קובץ מכונן מקומי לאתר ברשת??

  16. Yitzik הגיב:

    איך אני אומר לו מה לעשות בכל בחירה?
    ז"א אם המשתמש בחר "כן" לעשות קטע קוד אחד וגם לא – קטע קוד אחר

שלח תשובה