שלח תשובה

זירת השאלות

408
צפיות
16
תשובות

כיצד ניתן להתאים גודל של Iframe

,‏ 21 ביולי, 2004

לתוכן?

כלומר:
יש לי Iframe באתר, ובתוכו תוכן משתנה.
אני צריך באמצעות JS להתאים את גודל ה- Iframe לתוכן כך שלא יצטרכו להשתמש כלל ב- scrollbar כדי לגלול.

תגיות:

16 תשובות

  1. אני צריך להשתמש דווקא ב- Iframe
    מכל מיני סיבות שלא אפרט עכשיו כאן.

  2. שאלה אחרת – על position: relative
    יצרתי DIV שמכיל את המאפיין הנ"ל כך:


    <div style="position:relative;top:-31px" align="center">
    אזור טקסט
    <a href="login.asp">קישור</a>
    </div>

    הבעיה היא שה- DIV משאיר מקום ריק איפה שהוא אמור להיות בלי ה-position:relative.
    כיצד ניתן להיפטר מהמקום הפנוי?
    תודה מראש!

  3. אני לא מבין מה אתה רוצה לעשות..
    relative נותן לך להגדיר את מיקום הdiv עם top וleft אבל מצד שני אתה רוצה שלא יראו את הdiv?

    בכל מקרה, תוסיף תכונת display, ככה:

    <div style="display:none; position:relative;top:-31px" align="center">
    אזור טקסט
    <a href="login.asp">קישור</a>
    </div>

  4. לא הבנת
    כאשר אני משתמש ב- position:relative, ה-DIV מופיע במקום שהוא אמור להופיע לפי ה- top וה- left, אך בנוסף לכך אותו השטח שבו הוא היה אמור להופיע ללא שימוש ב- position:relative מבוזבז ואין לי אפשרות לשים בו כלום.

  5. אני מבין..
    אז תנסה ככה

    <div style="position:absoluteאזור טקסט
    <a href="login.asp">קישור</a>
    </div>

  6. ונראה לי..
    שבמקום לעשות align אתה צריך להגדיר גם left.

  7. ניר טייב הגיב:

    מה שאתה רוצה לעשות עושים
    עם position:absolute ולא relative
    כי אם אני לא טועה אז relative לוקח ערכי TOP ו-LEFT מהמיקום שלו בדף

  8. ניר..
    גם absolute מקבל ערכי top וleft, אבל הוא לא שומר מקום.

  9. הבעיה ש- absolute קובע מיקום
    לא יחסי, ואני צריך שהמיקום יהיה כן יחסי.

  10. ניר טייב הגיב:

    לא הבנתי משהו
    עם או בלי ה-position:relative נשאר לך מקום פנוי ?

  11. תגיד..
    אתה בטוח שניסית עם position:absolute?
    אני חושב שזה אמור לעבוד..

  12. אמרתי כבר מה הבעיה עם absolute
    הבעיה ש- absolute קובע מיקום קבוע, ואני צריך שהמיקום יהיה יחסי.

שלח תשובה