שלח תשובה

זירת השאלות

318
צפיות
7
תשובות

עזרה דחוף!

,‏ 26 ביולי, 2004

שלום לכולם, אני חדש  אבל זה לא משנה,
אני התחלתי ללמוד גא’בה סקריפט, הבעיה היא כזו, אני כותב את הפקודות ולא מקבל תוצאה. לדוגמא אם אני כותב את הדבר הבא:
<SCRIPT language=JavaScript>
    function sumUp(number1, number2)
    {
        var result = number1+number2;
        document.write(result);
    }
</SCRIPT>



אני רואה דף ריק,
הפקודה היחידה שעובדת לי היא: <SCRIPT language=JavaScript>
    document.write("Hello World!");
</SCRIPT>
אשמח אם מישהו יוכל לומר לי מה הבעיה. צריך להתקין משוה מיחוד כמו ב-asp? או משהו כזה??
אני מקווה שתענו לי מהר כי זה מתסכל נורא.

תגיות:

7 תשובות

  1. דחוף תכתוב על דלתות.
    אנחנו לא חייבים לך כלום.

    השאלה ששאלת מתאימה לפורום צד לקוח.
    תיישר קודים לשמאל.

    ובקשר לשאלתך, אתה צריך לקרוא לפונקציה כדי שהיא תתחיל לפעול.
    למשל

    <span style="cursor:hand" onClick="sumUp()">חשה תוצאה</span>

  2. rjnhojbht הגיב:

    לא הבנתי
    שלום ותודה..
    שני דברים.
    דבר ראשון לא אמרתי שאתם חייבים לעזור לי.
    דבר שני יישרתי לשמאל וזה לא עובד,
    ולא הבנתי מה זה לקרוא לפונקציה, במדריך כתוב שצריך לכתוב כמה שורות קוד.
    כתבתי ובכל זאת לא עובד.
    תיתן לי דוגמא בבקשה(אם אתה יכול, שלא תגיד שחייבתי אותך) להפעלה של הסקריפט הבא :

        function sumUp(number1, number2)
        {
            var result = number1+number2;
            document.write(result);
        }
    </SCRIPT>
    תודה מראש,ושוב אני לא מחייב אותך לענות לי.
    rjnhojbht

  3. דבר ראשון, לא אמרת שחייבים לעזור לך
    אבל אמרת דחוף.
    דבר שני, כדי ליישר קוד תלחץ על הסמל של הפיסקה שמימין לסמיילי בכתיבת הודעה.
    דבר שלישי, דוגמה לקריאה לפונקציה הספציפית שלך:


    <script language="JavaScript">
    function sumUp(number1,number2) {
        var resault = number1+number2;
        document.write(resault);
    }
    </script>

    <span style="cursor:hand" onClick="sumUp(’10’,’20’)">חשב תוצאה</span>

    חוץ מזה תחשוב בהיגיון – יש פונקציה, אתה קורא לה ואז היא פועלת.

    דרך אגב, הסקריפט שלך לא יבצע פעולת חיבור אלא יחבר את המשתנים.

  4. ניר טייב הגיב:

    אלא אם המשתנים שלו
    הם מספרים מלכת תחילה ואז באמת יתבצע חישוב מתמטי
    אם לא הוא יצטרך לבצע המרה עם parseInt


  5. עדיף לו שהמשתנים שלו יהיו כבר מספרים מלכתחילה.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!