שלח תשובה

זירת השאלות

352
צפיות
17
תשובות

הקטנת תמונה בעזרת AspJpg

,‏ 27 ביולי, 2004

שלום וברכה

איך אני מקטין תמונה באמצעות AspJpg כך שאת הרוחב אני מגדיר (width=300) והגובה משתנה כך שהפרופורציות ישמרו?

(אני מחפש רק את השורה של ההקטנה עצמה ולא את כל הקוד. חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי כי אני לא מסתדר עם אנגלית)

תודה רבה
שולחי

תגיות:

17 תשובות

  1. שולחי הגיב:

    זה לא עובד
    הגובה נשאר כמו מקודם והתמונה מתעוותת

    ועוד שאלה.
    אני מקבל נתונים משדה בעזרת Upload.Form אך כאשר מכניסים לשדה נתונים בעברית היא הופכת לג'יבריש.
    דוגמא:


    For Each Item in Upload.Form
    Response.Write Item.Name & "= " & Item.Value & "<BR>"
    Next

    והתוצאה


    text1= ùìåí

    תודה רבה
    שולחי

  2. mynameispepper הגיב:

    זה אמור לעבוד…

    newHeight = 300
    Height = File.ImageHeight
    Width = File.ImageWidth
    Set Jpeg = Server.CreateObject("Persits.Jpeg")
    Path = Server.MapPath("../folderName/") & "/" & File.ExtractFileName

    Jpeg.Open Path
    Jpeg.Height = newHeight
    Jpeg.Width = Width * newHeight / Height
    Jpeg.Save Path

    בהצלחה

  3. שולחי הגיב:

    ועוד שאלה בAspJpeg ו aspUpload
    אני לא מצליח לקבוע לאן להעלות את הקבצים.
    מה הבעייה?
    בupload

    Count = Upload.Save(server.MapPath & "../../pics/pictures")

    בjpeg    


    SavePath = server.MapPath & "pics/pictures/normal_" & File.ExtractFileName

    איפה השגיאה שלי?

  4. שולחי הגיב:

    ועוד בעייה עם aspUpload.
    אני שולח נתונים בaction של ה form אבל לא מצליח לקבל אותם בעזרת upload.form.

    איך עושים את זה?

    שליחת הנתונים:


    ACTION="DO.asp?w=images&mode=add&id=<%=Request.QueryString("id")%>&from=<%=Request.QueryString("form")%>"

    איך אני משתמש בהם בדף DO.asp?

  5. Yitzik הגיב:

    אם כבר העלית את הנושא:
    אני מחפש דרך לעשות UPLOAD לקבצים ואני לא מצליח אולי אתה יכול להגיד לי באיזה רעיון השתמשת???

  6. שולחי הגיב:

    בעזרת הקומפוננטה aspUpload
    ניתנת להורדה חינם מ http://www.aspUpload.com

    אבל קודם אתה צריך לבדוק אם השרת שלך תומך בה.

  7. פחן הגיב:

    האם צריך אוביקט מיוחד
    כדי לשחק עם ה aspjpg???

  8. ניר טייב הגיב:

    אם תמצא תודיע
    אני לא מכיר אכסונים חינמיים שמביאים את זה בחינם

  9. שולחי הגיב:

    שימו לב. הששאלה טיפה נבלעה לי…
    נשארה לי בעייה אחת בעבודה עם aspUpload.
    אני שולח נתונים בaction של ה form אבל לא מצליח לקבל אותם בעזרת upload.form.

    איך עושים את זה?

    שליחת הנתונים:

    ACTION="DO.asp?w=images&mode=add&id=<%=Request.QueryString("id")%>&from=<%=Request.QueryString("form")%>"

    איך אני משתמש בfrom ששלחתי בתוך דף עם aspUpload?

    אם אני לא מספיק ברור אנא תגידו לי כי אני לא מצליח לנסח את העסק ברהיטות.
    לילה טוב
    שולחי

  10. פחן הגיב:

    אם השרת שאני מאכסן בו
    תומך בפונקציה הזו אני רק צריך להוסיף קוד וזהו???

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!