שלח תשובה

זירת השאלות

415
צפיות
16
תשובות

שלום. שאלה (פשוטה) ב CSS

,‏ 30 ביולי, 2004

אני לא מצליחה למצוא את התכונה שתיישר לי טבלא לעמצא העמוד.
(הכוונה במקום לרשום  align=center בתוך הטבלא עצמה)

תודה מראש לכל העוזרים 🙂

תגיות:

16 תשובות

  1. she goes la הגיב:

    לא עובד…
    גם לא כשאני שמה את הקוד בידיוק ככה
    וגם לא כשאני מכניסה אותו לתוך קלאס.

    מה לעשות?…

  2. RiU הגיב:

    אין כזה דבר..
    float:center;  יש רק left ו right.. בכל מקרה תתני לאלמנט החיצוני שכולל את הטבלה text-align:center;

  3. ניר טייב הגיב:

    כך
    (במוזילה לפחות אני כמעט בטוח שזה יעבוד)

    <table style="margin-left:auto;margin-right:auto;">

    על כל פנים ב-XHTML TRANS (ונראה לי גם ב-STRICT) מאפיין ALIGN של הטבלה הוא תקני כך שאפשר להשתמש בו כדי ליישר את הטבלה

  4. she goes la הגיב:

    Operation must use an updateable q
    Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error ‘80004005’

    [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query.

    /orit/forum/adding.asp, line 19

    למה זה ??
    הנה הקוד שלי:  


    <%
        set Conn=Server.CreateObject("ADODB.connection")
        ConnString="DBQ=" & Server.Mappath("data.mdb") & ";Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};"
        Conn.Open ConnString

        Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")    
        
        message=Request.Form("message")
        user=session("user")
            
                    str="INSERT INTO names (name) VALUES (‘Shimon’)"
    (line 19)   conn.Execute str    
    %>

    מה הבעיה בבקשה?
    יכול להיות שיש בעיה בקובץ עצמו? שהוא לקריאה בלבד או משהו כזה?
    (לא מופיע לו במאפיינים לקראיה בלבד)
    אני יודעת שצריך לבחור סוג סמן 3,3 – אבל איפה בידיוק?
    כשאני עושה


    Conn.Open ConnString, 3,3

    זה לא משנה כלום…

    מישהו יודע מה הבעיה בבקשה?

    תודה רבה לכולם, אורית

  5. ניר טייב הגיב:

    אין לך הרשאות כתיבה לתיקייה
    אם את עובדת על ברינקסטר אז תשימי את ה-DB שלך בתקייה root/DB
    אם זה על המחשב אז כנסי למנהל ה-IIS ושם בעץ ה-CONSOLE תגיעי עד לתיקייה של המסד לחצן ימני ושם חפשי משהו על הרשאות.
    אם את על שרת אחסון מקצועי אז תפני לתמיכה הטכנית שלהם

  6. she goes la הגיב:

    זה בטוח לא בעיה בקובץ או בהגדרות?
    המון תודה לעונים =)

  7. ניר טייב הגיב:

    כדי שיתנו לך הרשאת כתיבה לתיקייה של
    המסד

  8. she goes la הגיב:

    מישהו מכיר את המערכת oscommerce?
    עד כמה פשוט/מסובך להלביש אותה על עיצוב או עיצוב עליה?
    (אני לא יודעת PHP, וזה השפה שהיא כתובה בה – אני יודעת רק ASP).

    תודה מראש – אורית

  9. savirs הגיב:

    זה לא CSS זה HTML פשוט
    לפני הטבלה תרשמי


    <div align="center">

    ובסוף הטבלה


    </div>

  10. she goes la הגיב:

    מה עם פרונט פייג’?
    להרכיב את העיצוב?
    אין לי את התוכנה. יש לי דרימוויבר וויז’ואל סטודיו.
    האם ניתן בקלות לעשות זאת שם?

    או אולי עדיף לי להשיג פרונט פייג’ ולעשות זאת שם? (זה יותר פשוט?)

    או שבכלל זה לא תשובה לשאלה הזאתי?

  11. GeVeR4EvEr הגיב:

    אבל היא רוצה משו אחר
    היא רוצה שזה יהיה לה בקלות רק לחיצה ולא לכתוב את כל הקוד…
    אז פרונט פייג’ וכל התוכנות האלה שעוזרות יוכולות להיות טובות בשבילה
    זה ממש כמו וורד

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!