שלח תשובה

זירת השאלות

285
צפיות
22
תשובות

שאלה לגבי מערכים..

,‏ 5 באוגוסט, 2004

למה זה מחזיר לי טעות (HTTP 500 – Internal server error
Internet Explorer )? :

Function builtarr(arr)
   j = UBound(arr)
   dim brr(j,1)<——————————–
     builtarr = j
End Function


הבעיה היא:    dim brr(j,1)
אבל למה?

תגיות:

22 תשובות

  1. בוב הגיב:

    לא רשמתי פה את הלולאה כי..
    השורה המסומנת מחזירה שגיאה.
    אני יודע שהפונקציה לא עושה הרבה אבל עדיין מחזירה שגיאה, משהו רואה מה הבעיה בקוד?

  2. בוב הגיב:

    עדיין מחזיר שגיאה.. מה אי אפשר..
    מה אי אפשר להגדיר מימדים של מערך ע"י משתנים?


    dim arr(i,j)

  3. shai4u הגיב:

    תשאל אולי בפורום ASP בתפוז
    אולי שם יענו לך
    לי שם עונים תמיד

  4. shai4u הגיב:

    סליחה אם……
    פירסמתי את תפוז כפורום

  5. לא, אי אפשר
    הגדרת מערך מקבלת רק מספרים קבועים.
    אתה יכול להשתמש ב-Redim, אבל זה מאוד לא יעיל.

  6. בוב הגיב:

    אז איך אפשר לעשות מערך דינמי?
    כלומר להוסיף ולהוריד מגודל המערך?

  7. בוב הגיב:

    Redim קיים ב VBs? כי אני מקבל שגיאה
    הקוד שלי:

    dim brr(1,0)
    brr(0,0) = 1
    brr(1,0) = 2
    ReDim brr(1,1)

    אני מקבל שגיאה HTTP 500 – Internal server error
    מכיר? יודע?

  8. אוריקס הגיב:

    קודם כל
    אתה לא מגדיר גודל למערך, על מנת שתוכל להשתמש ב Redim.


    dim brr()
    Redim brr(1,0)
    brr(0,0) = 1
    brr(1,0) = 2
    ReDim Preserve brr(1,1)

  9. אוריקס הגיב:

    וה Preserve הוא כי
    Redim רגיל דורס את כל מה שיש במערך.

  10. בוב הגיב:

    אחלה, תודה… עוד שאלה…
    המטרה שלי היא עגלת קניות, שהתכנון שלה יצא קצת מסובך אז הלכתי על מערך.
    אפשר להכניס מערך לתוך ה Session?
    זה הולך?:

    Session("cart") = arr()

    וזה?

    arr() = Session("cart")

  11. בוב הגיב:

    בדיקת תוכן ה Session….
    אני מכניס מערך לתוך ה  Session כך:

    Session("cart") = arr

    וזה עובד, אני מצליח לשלוף את המערך משם והכל סבבה.

    אך אני לא מצליח לבנות משפט שבודק האם הSession ריק או לא:
    זה מחזיר שגיאה אם הSession("cart") לא ריק, (אם הוא ריק זה עובד ועובר ל else:

    brr = Session("cart")

    if brr then
    …………..
    …………..

    יש למשהו רעיון לאיך אפשר לבדוק אם Session("cart מכיל מערך או לא מבלי לקבל שגיאה?

  12. בוב הגיב:

    שאלה לגבי זכרון השרת….
    האם יש צורך לשחרר את הזיכרון לאחר שימוש במישתנים פשוטים?, כלומר, אני יודע שצריך לעשות זאת כשמדובר באובייקטים כגון recordset ו – connection האם גם זה נחוץ:


    for i = 0 to 10
    ……….
    next

    set i = nothing

    או שהשרת עושה זאת אוטומטית?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!