שלח תשובה

זירת השאלות

364
צפיות
21
תשובות

שאלה לגבי הפונקצייה replace

,‏ 6 באוגוסט, 2004

אני מנסה לעשות כאשר אנשים ילחצו אינטר בטקסט אז שזה יציג כך
אז בטופס יש לי textarea

אז זה הקוד שבדף שנשלח שאני מנסה לעשות

<%
dim str
str= request.form("cmessage")
replace(str,vbCrlf,"<BR>")
%>


וזאת הודעת השגיאה שהוא מציג


Microsoft VBScript compilation error '800a0414'

Cannot use parentheses when calling a Sub

/shai4u/makecard.asp, line 11

replace(str,vbCrlf,"<BR>")
————————–^




תגיות:

21 תשובות

  1. shai4u הגיב:

    שאלה לגבי CDONTS.NewMail בשרתים
    באיזה שרתים חינמים יש תמיכה ב CDONTS.NewMail  ו ב ASP???
    זה דחוף

  2. mrmistory הגיב:

    דחוף בדלת…
    לא בטוח שיש אתר שנותן אובייקטים חינם בכלל אבל תבדוק פה.
    http://www.websamba.com

  3. shai4u הגיב:

    אוקייי
    הטופס עובד אבל אני לא מקבל את האימייל

    והוא לא מראה שגיאות בדף

  4. mrmistory הגיב:

    תוריד את…
    on error שבפרוצדורה לשליחת מייל.
    בטח הורדת אותה מהאינטרנט ולא בנית לב , גם במקרה ובנית לבד אז תוריד את פעולת "בזמן שגיאה" כדי שתוכל לראות את השגיאה.

  5. shai4u הגיב:

    צריך תדרוך לגבי בניית דף login בASP
    אני מעוניין לבנות דף כזה מישהו יכול לתדרך אותי איך עושים כזה דבר???
    אני מעוניין בשימוש באקסס

  6. jonatan44 הגיב:

    מממ….
    יש דוגמא לזה במדריך הASP בעמוד האחרון שלה.

  7. shai4u הגיב:

    למרות ש………
    הייתי מעוניין לשמוע את ההצעה שלכם לתיקון

  8. רפלייס היא פונק', לא סאב רוטינה
    וככזו, צריך להציב את הערך שלה איפשהו


    str=replace(str,vbCrlf,"<BR>")

  9. shai4u הגיב:

    שאלה שקשורה איכשהו לפונקצית replace
    נכון כאן בוואבמאסטר מעל לאיפה שאנחנו כותבים את ההודעה אז יש כל מיני אפשרויות עיצוב של ההודעה כמו הדגשה וכאלה הייתי מעוניין לדעת איך אפשר לעשות שברגע שלוחצים זה מופיע ואיך זה מתממש בקוד עצמו כלומר התוצאה איך מתרחשת?

  10. ניר טייב הגיב:

    –>
    ב-textarea נגיד כתבנו |כחול| ניר המלך |סכחול|…
    אז בשרת (לאחר שהמידע נשלח אליו) אנו משתמשים בריפלייס כך שיחליף את ה-"|כחול|" ב-<font color=blue> ואת "|סכחול|" ב-</font>
    ובכך מציגים את התוצאה שרוצים

    (השתמשתי בתגית FONT רק לשם הדוגמא – רצוי שלא להשתמש בה כי היא לא תקינה)

  11. shai4u הגיב:

    למה היא לא תקינה
    ואיך אני יכול לעשות כמו פה אם אני לוחץ על B אז מופיע לי פה בטקסט תג פתיחה וסגירה שלו איך עושים זאת?????

  12. ניר טייב הגיב:

    תשובות
    1. http://www.webmaster.org.il/showArticle.asp?id=174

    2. ע"פ XHTML STRICT (התקן של W3C) אסור להשתמש בתגיות עיצוביות אלא רק ע"י CSS (תגיות העיצוב היחידות שמותר הם: STRONG, INS ו-EM)

  13. shai4u הגיב:

    לגבי הקישור
    ראיתי שכולם משתמשים בתגית span כדי להציג תגית ולסגור

    ולגבי תגית ה font מה זה אומר אם אני משתמש בה

  14. ניר טייב הגיב:

    זה אומר שעמוד ה-HTML שלך לא תקין
    והוא לא יעבור ואלידציה בואלידייטור של W3C

  15. shai4u הגיב:

    אבל………
    כל האתרים משתמשים בתגית font

  16. ניר טייב הגיב:

    ואם
    כל האנשים יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ ? 😛
    עליך להתאים את האתר לתקן ולאחר מכן הדפדפן יצטרך להתאים את עצמו אליך ולא אתה אל הדפדפן (מתי שהוא הדפדפנים לא יתמכו בתגיות לא תיקניות)

  17. shai4u הגיב:

    תגיד……….
    אתה חושב שכל האתרים בעולם יצטרכו להפוך את האתר שלהם בשביל השיפורים האלה??????? נראה לי מגוחך

  18. MasterMind הגיב:

    זה לא מגוחך … זה התקן נקודה
    מזלך שעכשיו התחלת את האתר תוכל לשנות את זה

    ויש לי תשובה מזה טובה לשאלה "ואם כולם היו קופצים מהגג גם אתה היית קופץ ?"
    התשובה
    "אם כולם קופצים כנראה שיש סיבה לכך שהם קופצים"
    חחחח  עזבו אל תתיחסו אלי  אני שרוט

  19. אוריקס הגיב:

    שרשר שאלותיך
    ודחוף תכתוב על דלתות.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!