שלח תשובה

זירת השאלות

24 תשובות

  1. GreenS הגיב:

    איך ניתן להראות?!
    איך ניתן להראות את ההזמן שלקח לדף asp  לעלות?

  2. GreenS הגיב:

    תודה אבל
    חיפשתי בשאלות נפוצות ולא מצאתי חשבתי שיהיה שם…

  3. GreenS הגיב:

    בעיה בזמן
    יש לי בעיה אני מנסה לעשות שמוסיפים למסד למשתנה bla
    שיכניס תאריך ושעה בלי PM,AM אני רשמתי ככה:


    " & day(now) & "/" & month(now) & "/" & year(now) & "  " & hour(now) & ":" & minute(now) & " :" & second(now) & "

    וזה מופיע לי עם PM,AM
    אז ניסיתי להוציא את החלק של השעה ונישאר לי התאריך והכל עובד…
    אבל למה זה מופיע לי עם PM,AM?
    אם יש דרך אחרת לרשום את התאריך ושעה באותו משתנה בלי PM,AM?

  4. ניר טייב הגיב:

    במסד אתה יכול לשנות את ה-FORMAT של
    התאריך לפורמט הרצוי ובכך זה יכנס כפי שאתה רוצה (אפשר גם להכניס את הפורמט ככה: dd/mm/yyyy או mm/dd/yyyy או yyyy/dd/mm איך שרוצים)

  5. ניר טייב הגיב:

    אתה בודק
    אם המשתנה שרץ בלולאה משאיר שארית בחילוק ב-4 ואם כן יורד שורה (מציאת השארית מתבצעת ע"י אופרטור המודולוס – JS=% ו-VBS=MOD)

    var i=0;
    while(!rs.EOF){
    // your code here
    rs.movenext
    i++
    }

  6. ניר טייב הגיב:

    תיקון הקוד 😛


    var i=0;
    while(!rs.EOF){
    // your code here
    if ((i%4)==0){ Response.Write("<br />") }
    rs.movenext
    i++
    }

  7. ניר טייב הגיב:




    dim i
    i=0
    do while not rs.EOF
    ” your code here
    IF (i MOD 4)=0 THEN
    Response.Write("<br />") }
    END IF
    rs.movenext
    i=i+1
    loop

  8. GreenS הגיב:

    בעיה…
    אני בונה פורום ואני בבניה של הקטגוריות עכשיו ואני מעוניין
    שזה יהיה בצורת תפוז הקטגוריות כלומר שעם אני לוחץ על קטגוריה ראשית אז
    נפתח לי div עם הפורומים…
    אני עשיתי ככה:


    <table><tr>
    <%
    Do while not rs.EOF
       If i mod 4 = 0 Then
    %>
    </tr><tr>
    <%
       end if
    %>
    <td>
    <span style=cursor:hand onClick=javascript:showDiv(d_<%=rs("id")%>)><%=rs("Cat")%></span>
    <br>
    <div style=display:none id=d_<%=rs("Id")%>> hjk </div>
    </td>
    <%
    i = i + 1  
    rs.MoveNext
    Loop
    %>
    </tr></table>

    עכשיו הפורומים נפתחים באותו td שהקטגוריה…
    אני ניסיתי כל מיני שיטות ולא הצלחתי לעשות שהפורומים כלומר ה div
    יפתח אחרי כל השורה של ה 4 ולא ב td…
    אז מיזשהו יכול לעזור לי לעשות שה div יפתח אחרי כל ה 4?

  9. לא הבנתי בדיוק…
    אתה רוצה שזה יהיה ככה:
    נושא
    מוסתר מוסתר מוסתר
    ואחרי לחיצה שיראו אותם?
    אם כן הנה

    <table><tr>
    <%
    Do while not rs.EOF
       If i mod 4 = 0 Then
    %>
    </div>
    </tr><tr>
    <td>
    <span style=cursor:hand onClick=javascript:showDiv(d_<%=rs("id")%>)><%=rs("Cat")%></span>
    <br>
    <div style=display:none id="d_<%=rs("Id")%>">
    <%
       end if
    %>
    hjk
    </td>
    <%
    i = i + 1  
    rs.MoveNext
    Loop
    %>
    </tr></table>

  10. GreenS הגיב:

    אני רוצה:
    נושא נושא נושא נושא
    מוסתר

  11. dudubs הגיב:

    אני חושב שבתפוז עשו את זה בxmldom
    אתה צריך לבנות בasp מסמך xml אבל קיצור xml זה הכיוון שלך.

  12. dudubs הגיב:

    אתה אמרת כמו בתפוז כנס…
    שאפשר עם קצת חשיבה כאילו בasp זה ידפיס אתה עמוד מחדש לא יתטען ישר כאילו בלי "לרענן"
    אתה פשוא עושה לולאה של הקטגוריות
    בתוכה תת קטגוריות
    ועכשיו אתה מקבל משרת את מספר הid של הקטגוריה ואז אתה עושה תנאי
    if rs("cats_id") = request_cat_id then
    מציג את רשימת הפורומים וכל מה שקשור לקטגוריה
    end if

  13. Ryan הגיב:

    מיקמת את ה-DIV בתוך ה-TD
    ולכן שם הוא מופיע.  אם אתה רוצה שהוא יופיע אחרי השורה, תצטרך למקם אותו כאן:

       If i mod 4 = 0 Then
    %>
    </tr><div></div><tr>
    <%
       end if

    (איך אני מיישר לשמאל?!)

    כמובן שבאותו מקום תצטרך למקם את הרשימה של ארבע קטגוריות שונות.  דרך לעשות זאת תהיה להחזיר את ה-recordset ארבע רשומות וליצור לולאה שתעבור עליהן.

  14. אוריקס הגיב:

    אין שום קשר ל ASP
    אתה אמנם יכול לקרוא מסמך XML מתוך ASP, אבל הפונקציה עצמה להסתרה/חשיפה היא בכלל ב JS, והיא קיימת ב FAQ

  15. dudubs הגיב:

    תקראו למעלה כתבתי שזה בxml לקוח
    אבל הוא רוצה בכל זאת בasp אז נתנתי לו אפשרות שזה יופיע לפי המשתנה
    page.asp?cat=?

  16. ניר טייב הגיב:

    שימוש ב-XMLHTTP
    בטח התכוונת
    וזה הגיוני מאוד שזה מה שהם עשו.
    אבל כמו שאוריקס אמר ההסתרה וההצגה נעשית ע"י פונקציה ב-JS צד לקוח

  17. אוריקס הגיב:

    שרשר שאלותיך
    זו פעם אחרונה בהחלט לפני שאני פשוט מוחק!

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!