שלח תשובה

זירת השאלות

230
צפיות
30
תשובות

שינוי פרטים בג’מיקס.

,‏ 13 באוגוסט, 2004

לאחרונה עברתי לשירות האיכסון מטריפוד לנענע וכשאני שיניתי ב"שינוי הפרטים" את הכתובת להעברת שם דומיין זה לא שינה לי מה לעשות?

תגיות:

30 תשובות

  1. ishaygr הגיב:

    זה העניין…..
    אתמול פניתי אליהם באימייל ולאחר כמה זמן קיבלתי בדואר הודעה:

    Failed to deliver to ‘support@jemix.co.il’
    LOCAL module(account support@jemix.co.il) reports:
    account is full (quota exceeded)

    אז כתבתי כאן בווב-מאסטר.

  2. ishaygr הגיב:

    הפרסומות למעלה בטריפוד.
    כאשר מאחסנים אתר בטריפוד זה שם לך אוטומטית פרסומות למעלה.
    האם יש אפשרות להחליט באיזה נושא יהיו הפרסומות?- כי לא מזמן היו לי באתר שלי שהוא עוסק בשחמט פרסומות למעלה של שחמט של ריפוד אבל עכשיו זה כבר לא.

  3. jonatan44 הגיב:

    אבל
    אף אחד מאיתנו קשור לגמיקס, אז למה שנדע מה הבעייה?

  4. BuildHome הגיב:

    אין באפשרותינו לעזור לך.
    אני לא מנהל ג’מיקס או בכלל קשור לאתר.

  5. BuildHome הגיב:

    שרשר שאלותיך
    בפעם האחרונה. שאלות לא משורשרות יימחקו ללא אזהרה!

  6. ishaygr הגיב:

    יש אולי דרך…..
    לצבוע את כל הטבלה בפעולה אחת ולא תא, תא?

  7. MCG הגיב:

    ככה …
    *ראשית כל , התקלה שכל מתחיל עושה אותה , דוגמה:


    <style type="text/css">
    body,table,tr,td{
    background-color:blue;
    }
    </style>

    וזה שגוי !
    כי אז אתם תצתרכו לציין כל תא בניפרד בתוך הטבלה ןלכן בגיליונות הסיגנון הראשיים אל תציינו את התגים הבאים:
    span , tr , td , img

    כי חלקם זה inline אבל כולם תתי תגים ולכן אסור לתת להם את אותם ההגדרות שנותנים לתגים הראשיים ולoutline

    ואז יהיה ניתן לכתוב בראש שקט:


    <table style="background-color:red;">

    </table>

  8. MCG הגיב:

    * רוב התגים הראשיים הם outline
    שבתוכם נכלל התוכן …
    לדוגמה:
    table
    tr
    td
    div
    p
    h1

    *אלו העיקריים …

  9. ishaygr הגיב:

    תמונה מתחלפת.
    איך אני עושה באתר האינטרנט שלי מספר תמונות שמתחלפות בכל מספר שניות?

                                                 בברכה
                                                   ישי

  10. ניר טייב הגיב:

    טוב. אז כך
    אתה יוצר לך תגית תמונה בעמוד ונותן לה ID מסוים נגיד "img1"
    עכשיו באירוע onload אתה מאתחל interval שירוץ כמספר השניות שאתה רוצה
    אשר קורא לפונקציה changeImage (למשל)
    אתה מאתחל שני משתנים אחד שיקרא i וערכו יהיה 0 (שאת תפקידו אני אגיד בהמשך) והשני יקרא pathArr והוא יכיל את כל הכתובות של התמונות שאתה רוצה להריץ בצורת מערך (זה מחוץ לפונקציה)
    בפונקציה changeImage אתה בודק אם i שווה לאורך המערך ואם כן אתה מציב בו 0 (בהמשך גם מעלים את ה-I באחד)
    לאחר מכן אתה בוחר את התמונה מהמערך ומכניס את הכתובת שלה לתוך ה-SRC של התמונה img1. כך עושים זאת:

    document.getElementById("img1").src = pathArr[i]

    לאחר שעשית זאת תעלה את i באחד וסיים את הפונקציה

    משהו כזה צריך לצאת בסוף

    var i=0, pathArr=["src1","src2"];
    function changeImage(){
    if (i==pathArr.length){
    i=0;
    }
    document.getElementById("img1").src = pathArr[i]
    i++;
    }

    onload = function(){
       setInterval(changeImage, 8000) /// 8000ms = 8sec
    }

  11. BuildHome הגיב:

    עוד קוד להחלפת תמונות
    זה קוד שכתבתי לאתר הבגרות שלי:

    <script language="JavaScript">
    var a = 0,x;
    var pic = new Array();
    pic[0] = "pic1.jpg";
    pic[1] = "pic2.jpg";
    pic[2] = "pic3.jpg";

    function apic()
    {
      x = setInterval ("showPic()",2000 }

    function showPic()
    {
      document[‘img‘].src = pic[a];
      a++;
      if (a>2) a=0;
    }
    </script>
    <body onload="apic();">
    <img src="somepic.jpg" name="img">

    במערך אתה מוסיף את התמונות ואת מספר המערך מעלה בכל פעם ב-1.
    יש לזכור שהמערך מתחיל מ-0 כך שאם יש לך 5 תמונות אז המספר האחרון שיהיה במערך הוא 4.

    בנוגע ל-2 בקוד:
    1. במערך הוא מסמל את מספר הערכים במערך.
    2. בפונקציה יש משפט תנאי שבודק אם המספר גדול יותר מהמערך אז הוא מאפס את משתנה הלולאה ל-0 (כלומר מתחיל מהתחלה).

    בנוגע ל-img בקוד:
    1. שם התמונה שבה הוא יציג את התמונה מן ערך המערך הנוכחי.
    2. השם שנותנים לתמונה שבה תתבצע החלפת התמונות.

    2000 = 2 שניות (זמן כל החלפת תמונה).

  12. ניר טייב הגיב:

    אותה גברת בשינוי אדרת
    עדיף להשתמש במתודה length של המערך ובכך לא צריך לשנות את הקוד בכל פעם שמוסיפים איבר למערך

    וד"א שימוש ב-NAME יצא משימוש ע"פ התקן של XHTML STRICT ו-XHTML 1.1 אז רצוי להשתמש ב-ID

  13. MCG הגיב:

    אני רוצה לנצל את הנושא ולשאול …
    כיצד משתמשים בטיימר … ?

  14. BuildHome הגיב:

    זה קוד מתוך אתר הבגרות שלי…
    וזה היה לפני זמן רב ורק זמן מה לפני כן התחלתי (בגלל המחשב) להכנס באופן כללי ל-JS (לא ממש מחבב JS).

  15. BuildHome הגיב:

    אם הבנתי אותך נכון
    אז כך:

    setInterval ("value",number);

    value = הפעלת פונקציה (לדוגמא)
    number = מספר אשר קובע כל כמה זמן לבצע את ה-value (המספר הוא באלפית השנייה).

  16. ניר טייב הגיב:

    מישהו נחמד בשם אוריקס
    האיר את תשומת ליבי בפורום שוני אתרים בתפוז והראה לי שאפשר (ואף רצוי) לתת ריפרנס של פונקציה ב-setInterVal ללא גרשיים

    setInterval(fncFunction, number)

    ברגע שאתה שם את הגרשיים זה גורם לכך שאתה משתמש ב-EVAL שזו שיטה מאוד לא יעילה

  17. ניר טייב הגיב:

    חבל כי JS זו שפה מעולה
    שכל פעם אני מגלה בה משהו חדש וטוב

  18. BuildHome הגיב:

    שרשר שאלותיך
    פעם אחרונה!
    פעם הבאה הדיונים שלך יימחקו ללא אזהרה

  19. ishaygr הגיב:

    אולי אפשר…
    לא שהתמונה תתחלף תוך כמה שניות אלא שרק כשהגולש נכנס לאתר או עושה "רענן" אז התמונה תחלף.

  20. BuildHome הגיב:

    אתה מתכוון לתמונה רנדומלית?
    אם כן, ראה FAQ – מדור JS.

  21. MCG הגיב:

    אני יודע שצוות האתר הזה יהרוג אותי
    אבל הנה אתר שנותן שרות כזה:
    http://random.thecrow.co.il
    (אין לי מושג איך הם עושים את זה , זה קשור לתכנות צד שרת …) .

  22. BuildHome הגיב:

    זו חתימה רנדומלית
    גם אני בניתי שירות כזה (טוב יותר) אבל זה שירות שנועד לחתימות מתחלפות ולא שירות לסתם תמונות או לדברים אחרים.
    http://rnd.dvirs.net

  23. ishaygr הגיב:

    לא, התכוונתי שאני נותן לו…….
    לא, התכוונתי שאני נותן לונניח 5 תמונות ובכל פעם שהוא נכנס לאתר התמונה מתחלפת.

  24. MCG הגיב:

    זה מה שהתכוונתי …
    אתה קובע את סדר התמונות (ואולי גם כל כמה זמן הם יתחלפו) ושם את הקישור שהם נותנים לך שם …

  25. MCG הגיב:

    אם ידעתי php או asp אז הייתי מכין
    אחד כזה בעצמי …
    (תמונה שמתחלפת כל כמה צפיות)

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!