שלח תשובה

זירת השאלות

266
צפיות
18
תשובות

ב"טופס" יש לי בעיה קטנה..

,‏ 14 באוגוסט, 2004

יש לי שאלה..
איך אפשר לגרום לפקודה –
<INPUT type="submit" name="submit1" value="Submit">
להשתלב עם הפקודה
<a>href="mailto:mail@walla.co.il"></a>

הכוונה שברגע שנלחץ על "סומביט" אז זה ישלח לי את הפרטים של –

:כינוי באיי סי קיו <INPUT type="text" name="firstName">
    :אימייל <INPUT type="text" name="lastName">
    :סיסמא <INPUT type="password" name="password1">

שאותו אדם שמילא את זה זה ישלח לי את הפרטים האלה לאימייל?

תגיות:

18 תשובות

  1. s_aar הגיב:

    בעיה קטנה.. כנסו בבקשה, זה דחוף!
    תקשיבו שנייה, אני צריך עזרה בכמה פקודות,
    אני צריך שתכתבדו לי בצורה הפשוטנ היותר איך עושים את תיבת הטקסט שכותבים בה פרטים, הכוונה אני צריך שתיים כאלה
    אחד של כינוי ואחד של אימייל והשלישי יהיה של סיסמא.
    פשוט מאוד תכתבו ככה –

    <html>
    <head>
    <title>כותרת<title/>
    <head/>
    <body>
    הכותרת של הנושא

    הפקודות :

    "יש למלאות את התיבות הבאות בשביל להרשם –

    ‘תיבת כינוי’
    ‘תיבת אימייל’
    ‘סיסמא’

    ‘כפתור שליחה לאימייל שלי’

    אנחנו נפנה עלייכם בהקדם האפשרי. תודה."

    <body/>
    <html/>

    בעצם ככה אני רוצה שזה יהיה בנוי.
    תודה רבה למי שיעזור, אבל מצטער, כרגע אין לי נקודות, ככה שאני לא אוכל להביא לכם.

  2. ניר טייב הגיב:

    מה כל-כך דחוף ?
    לי זה לא דחוף בכלל
    דחוף תכתוב על דלתות

    בקשר לשאתך עבור על מדריך ה-HTML שבאתר ותראה לבד (רמז – טופס)

  3. s_aar הגיב:

    אז זהו..
    זה דחוף בגלל שהסתבכתי במדריך של האתר…
    :

  4. s_aar הגיב:

    אז למה..
    אז למה אתם מגיבים סתם?
    לא אמרתי שזה אוף טופיק..
    ביקשתי פה עזרה!

  5. שרשר שאלותיך!
    ובקשר לשאלה שלך,
    כפתור השליחה (submit) הוא לא פקודה, אלא פקד טופס,
    ותג הa הוא לא פקודה, הוא פשוט מייצר לינק.

    עכשיו תראה, לתג הform יש מאפיין שנקרא action והוא קובע לאן יישלחו הפרטים שנרשמו בטופס ע"י המשתמש.

    אז כל מה שאתה ביקשת בעצם מסתכם בזה:

    <form name="myForm" action="name@hosting.ext" enctype="text/plain">
    <input type="text" name="icqNickName" />
    <br />
    <input type="text" name="mail" />
    <br />
    <input type="password" name="pass" />
    <br />
    <input type="submit" name="submit" value=" שליחה " />
    </form>

  6. s_aar הגיב:

    ואיך…
    1. אחרי שלוחצים "שלח" אז זה מוביל לשום דף.. מה עושים?
    2. אתה יכול להביא לי את הפקודה שחוסמת את הלחיצה הימנית של העכבר על האתר? הכוונה שמישהו מנסה ללחוץ עם המקש הימני של העכבר על האתר
    אז יקפוץ הודעה ארור ויהיה כתוב : "לא לגנוב בבקשה..!" או משהו כזה..

    אתה יכול?

  7. 1. שכחתי משהו קודם..
    אז תתקן לזה

    <form name="myForm" action="mailto:name@hosting.ext" enctype="text/plain">

    2. כל בונה אתריםמתכנת שמכבד את האתר שלו לא ישים את החסימה ללחצן הימני בעכבר, וחוץ מזה – אפשר לעקוף את זה בקלות.

    וקודים מוכנים – לא פה.

    בהצלחה

  8. נכון..
    אבל זה יכול "להבריח" גולשים מאתר בכך שזה מעצבן.

  9. MCG הגיב:

    מה שבאמת מבריח גולשים מהאתר זה …
    פרסומות !
    הדבר שהכי מחריד אותי באתרים זה הקטע הזה שבגלל שראיתי את הפירסומת שבאתר אז בגלל זה האתר הרוויח כסף ובמיוחד כאשר הפירסומת היא בפופ אפ ! (מילא פרסומות של הרשרת החינמי אבל פירסומת שמביאה כסף לאתר פשוט לא באה בחשבון וזה גם מחריד אותי …)

  10. s_aar הגיב:

    עדיין…
    1. זה עדיין מוביל אותי לעמוד שגוי אחרי שאני "שולח"
    2. יש לי סיבה שאני רוצה לשים את החסימה.. אבל לא משנה :

  11. אנחנו לא מגיבים סתם
    אנחנו מעירים לך שלא תכתוב דחוף.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!