שלח תשובה

זירת השאלות

359
צפיות
31
תשובות

שאלה לגבי קוד פשוט בjs שנלקח מדף ש

,‏ 14 באוגוסט, 2004

נוצר בפרונט פייג'
הנה הקוד:


<script language="JavaScript">
  <!–
  function stopError() {
    return true;
  }
  window.onerror = stopError;
  // –>
  </script>


האם הוא באמת יעיל ומה זאת אומרת (בפרוש שלי):


  window.onerror =  function stopError(){return true;};


???

תגיות:

31 תשובות

  1. MCG הגיב:

    עוד בעיה ,בעצם זו היא חידת מחשבה
    איך אני יכול לכתוב מחרוזת שחוזרת על עצמה פעמים לדוגמה:
    אם אני כותב את המילה "טקסט " אז מה שמתקבל זה:
    טקסט
    טקסט

    מה אני יכול לכתוב כדי שההכפלה לא תתבצע (תוסתר) ,ניתן להוסיף תג ליפני ואחרי וגם למילה עצמה , לדוגמה:
    אם אני כותב ככה:
    <span>טקסט<span>
    ומסביב לזה אני כותב את התג span אז מה שמתקבל זה:
    טקסט
    טקסט

    בקוד:
    <span>
    <span>טקסט</span> <br />
    <span>טקסט</span> <br />
    </span>

    *הbr מתווסף אוטומטית …

    למשהו יש רעיונות ???

  2. זהר פלד הגיב:

    vertical-align, אבל התמיכה בו
    משתנה בין הדפדפנים.

  3. MCG הגיב:

    לא זה !!!
    התכוונתי לטקסט תחתי ולטקסט עילי …

  4. MCG הגיב:

    דבר מעניין שניתקלתי בו בברשת …
    כנסו לקישור אבל אל תבהלו ?

    איך עושים כזה דבר
    תסבירו לי ותביאו לי מדריך לשפה … (ואיך לעזזל עושים פקודה שתסגור את הcd …)

  5. jonatan44 הגיב:

    לא יודע
    כניראה זה תוספת מיוחדת לאקספלורר, אבל אם אתם רוצים ליראות משהוא מפחיד כנסו לכאן :-P:
    http://planet.nana.co.il/hfhfhajfa/alien.html
    זה רק טקסט ללא שום תמונה, זה סקריפט פרל (PERL).

  6. ניר טייב הגיב:

    זה כנראה רכיב של ה-media player
    לא סתם כתוב WMPLAYER ביצירת אובייקט ה-VBS

  7. יוסיש הגיב:

    אני מכיר את זה
    ותוסיף את הסקריםט הזה לדף:


    <script language=VBScript>
    <!–

    Set oWMP = CreateObject("WMPlayer.OCX.7" )
    Set colCDROMs = oWMP.cdromCollection

    if colCDROMs.Count >= 1 then
    For i = 0 to colCDROMs.Count – 1
    colCDROMs.Item(i).Eject
    Next ' cdrom
    End If

    –>
    </SCRIPT>

    חבר שלי סיפר לי על זה אז אם אתם רוצים לשגע את החבר שלכם תצריבו את הקובץ הזה על דיסק ותעשו שברגע שמכניסים את הדיסק שיפעלת אוטומטי וא מה שקורה….. הדיסק יוצא. והחבר מכניס עוד פעם….. ועוד פעם יוצא עד שהוא מתעצבן ומעיף את הדיסק לכל הרוחות.

  8. BuildHome הגיב:

    מצטער אך לא.
    לא סתם שירשרתי לך נושא נוסף לנושא הראשי שפתחת.

  9. זהר פלד הגיב:

    קודם כל אל תצעק עלי.
    ודבר שני, אם לא לזה התכוונת, אז תנסח את השאלה שלך כמו שצריך.
    vertical-align ב css מבצע בדיוק את הפעולה של התגים sub או sup ב HTML.
    זו התשובה לשאלה ששאלת. אם התכוונת למשהו אחר, אולי כדאי שתאמר לאיזה משהו אחר התכוונת.

  10. MCG הגיב:

    האם זה נכון ומומץ לכתוב ככה ? בcss
    *הקוד בקובץ המצורף …

    מה שזה עושה:
    בתג:


    <span class="b0_o0_u0_t0">text</span>

    ליד הb ניתן לשנות את ה0 ל1 כדי להפוך את הטקסט למודגש
    ליד הo ניתן לשנות את ה0 ל1 כדי להפוך את הטקסט לבעל קו חוצה
    ליד הu ניתן לשנות את ה0 ל1 כדי להפוך את הטקסט לבעל קו תחתון

    ליד הt ניתן לשנות את ה0 ל1 כדי לקבוע את גודל הטקסט ל 13pt
    ליד הt ניתן לשנות את ה0 ל2 כדי לקבוע את גודל הטקסט ל 26pt
    ליד הt ניתן לשנות את ה0 ל3 כדי לקבוע את גודל הטקסט ל 32pt

    ניתן להוסיף אחרי הt0 ניתן להוסיף:

    _he

    כדי לישר את הטקסט לצד ימין
    או ניתן להוסיף אחרי הt0 ניתן להוסיף:

    _en

    כדי לישר את הטקסט לצד שמאל

    ————————————————————————

    זה יכול להיות די חסכוני בדף עם המון מידע אבל האם זה שווה את ה5 קילובייט שזה מבזבז ?

    *תנו את דעתכם …

  11. זהר פלד הגיב:

    מיותר ובזבזני לחלוטין.
    צור רק את המחלקות שאתה משתמש בהן, ושים את כולן בדף css אחד.

  12. ניר טייב הגיב:

    כמו כן
    תמיד אפשר לתת מספר קלאסים לאלנט אחד אם באמת יש צורך

  13. MCG הגיב:

    לא ידעתי שזה אפשרי ! , אפשר דוגמה ?

  14. ניר טייב הגיב:

    הנה


    <style type="text/css">
    .bold {font-weight:bold;}
    .italic {font-style:italic;}
    </style>
    <span class="bold italic">Bold and Italic</span>

  15. MCG הגיב:

    איך אפשר לקבוע event לתג בעל id ..?
    לדוגמה:


    <div id="tagid">text</div>

    אני רוצה שהתג בעל השם tagid בעט לחיצה ה טקסט יהיה אדום (הפקודה תכתב בין התגיות <script>)

  16. קראל הגיב:

    להלן התשובה
    <div id="tagid" onClick="this.style.color = 'red'">text</div>

  17. ניר טייב הגיב:

    כך

    <div id="tagId">text</div>
    <script type="text/javascript">
    document.getElementById("tagId").onclick=function(){
       this.style.color="red"
    }
    </script>

    אם לא תשים את הסקריפט אחרי האלמנט אז תהיה לך שגיאת JS על אי המצאות האלמנט בדף
    ולכן אם אתה רוצה למקם זאת ב-HEAD עליך לכתוב את זה בתוך פונקציה ולקרוא לה אחרי האלמנט או באירוע onload (אחרי שהדף עולה)

  18. MCG הגיב:

    מאיזה סיבה פס הגלילה נמצא בכיוון
    הנגדי לטקסט ולא אחרת ?

  19. MCG הגיב:

    אתה הקפצת את הנושא מהדף החמישי !…

  20. BuildHome הגיב:

    דף חמישי? מה יש לי לעשות בדף חמישי?
    זה היה בתחתית העמוד.
    בכל מקרה, לפעם הבאה.

  21. אוריקס הגיב:

    טקסט תחתי ועילי זה בדיוק מה שזה נתן
    לך.
    חוצמזה, מותר להתייחס בצורה קצת יותר יפה, הוא לא חייב לך כלום (עם דגש על הכלום).

  22. MCG הגיב:

    איך כותבים נקודותיים (:) בתווים …
    המיוחדים ???

  23. אוריקס הגיב:

    ד"א
    ניתן גם ב JS


    <head>
    <style type="text/css">
    .a{
        background-color: blue;
    }
    .b{
        color: yellow;
    }
    </style></head>
    <body>
    <script>
    function a(){
        document.getElementById("1").className += document.getElementById("1").className == "a"?" b":"a";
    }
    </script>
    <div id = "1" onclick = "a()">click Twice</a>
    </body>

  24. ככה בASCII
    (תוריד את הרווחים שהוספתי)

    & # 58;

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!