שלח תשובה

זירת השאלות

13 תשובות

  1. MCG הגיב:

    איזה דומיין לדעתכם יותר רצוי ?
    pcdc.tk
    bestest.tk
    opsa.tk
    pxhtml.tk
    animep.tk
    mcgp.tk
    *משלכם …

    איזה לדעתכם יותר רצוי לשים לאתר , אולי אני גם אקנה את הדומיין המובחר …

    מה דעתכם?

  2. MCG הגיב:

    האם זה שאני מצליח לרמות את w3c האם
    עדיין אני כותב נכון ?
    הנה:

    <!– <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd"&gt://  –>&lt;!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"&gt;

    (בזכות זה כל ערכי הhtml עובדים באתר שלי כמו height:100% ועוד …)

    מה דעתכם ?

  3. ניר טייב הגיב:

    אתה לא מרמה אף אחד P:
    הדפדפנים מתייחסים להגדרה של ה-STRICT שבהערת HTML
    וד"א IE יכנס בגלל זה ל-quirks mode (השורה הראשונה ב-IE חייבת להיות הגדרת ה-DTD אחרת הוא נכנס ל-QUIRKS MODE)
    ומוזילה תיכנס למצב allmost standart mode (או QUIRKS, תבדוק)

    בכל מקרה למה פשוט לא לפתח מול תקן STRICT זה לא מלאכה קשה בכלל

  4. MCG הגיב:

    STRICT זאךת רמה קשה מדי והדוקה…
    ובעיקר בגלל:
    שאין את האפשרות target = _blank

    -זאת הסיבה היחידה !

  5. MCG הגיב:

    האם עשיתי נכון ?


    <!ENTITY % XHTML.version  "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"&gt;
    <!ENTITY % xhtml-target.mod PUBLIC "-//W3C//ELEMENTS XHTML Target 1.0//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml-modularization/DTD/xhtml-target-1.mod"&gt;

    *הקישור לזה בדף


    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//SITE TITLE//DTD XHTML 1.1 plus Target 1.0//EN"
    "file:///C:Documents and SettingsarturDesktopdoctype.dtd"

    זה נכון (כי אני ממש לא מכיר את השפה)…
    ואיך מוסיפים שהאפשרות border תתאים לimage ???

  6. MCG הגיב:

    מה זה : & #x202 b ; ו & #x202 c ; ?


    <html>
    <head>
    <title> </title>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-8-i" />
    </head>
    <body style="font-size:20px;text-align:right;">


    ‫ "‬
    תראי
    אימא
    ‫,‬
    בלי
    ידיים
    ‫ ! "‬

    <br />

    וזה
    בלי
    ‫ dir = rtl‬

    <br />

    <br />

    <br />

    מה זה
    ‫?‬

    </body>
    </html>

    ???

  7. ניר טייב הגיב:

    לא מבין הרבה ב-XML
    אז כך שאני לא יכול לעזור

  8. MCG הגיב:

    שאלה קלה בjs …
    מה פרוש לזה:
    void(0)
    אני יודע שזה עושה לינק נטראלי אבל מה הפרוש לביטויי ?

  9. BuildHome הגיב:

    פירוש
    האופרטור void מעריך את הביטוי הנוכחי ומחזיר ערך undefined.
    זה שימושי במצבים כאשר אתה מעוניין לבצע פעולה אך לא מעוניין לקבל ערך בחזרה.

  10. MCG הגיב:

    בjs איך ניתן לפנות לתגים בעלי class
    זאת אומרת , אני רוצה שכל תג בעל class מסויים יהיה בצבע אדום (דרך js ….)

  11. זהר פלד הגיב:

    אממ…
    אתה יכול לרוץ ולשנות className על כל התגים שלך, אבל לדעתי עדיף לך פשוט לשנות את ה class עצמו, ע"י שימוש  collection של styleSheets.

  12. MCG הגיב:

    תיבה … , עזרה …
    אז ככה , אני צריך איך שהו לעשות כמו תיבה שלא תתחבר עם תיבה אחרת ושיציג את הטקסט מימין לשמאל , לדוגמה:
    תיבה 1:
    שלום
    תיבה2:
    hi
    תיבה2:
    היי !
    *שני הטיבות האלו צמודות !
    אני רוצה שיתקבל:
    שלום hi היי!
    ולא:
    !היי hi שלום

    *כמו שקורה בנטסקייפ או באופרה …

    כיצד אני יוצר טיבה על ידי תגים שתוכנם לא מתמזג (לא מסתדר כמו שתוכנתו לפי הדפדפן) אלא התיבות מחוברות ביחד באותו כיוון שאני רוצה בלי להשתליו …

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!