שלח תשובה

זירת השאלות

834
צפיות
14
תשובות

בעיות CSS עם דפדפנים

,‏ 28 באוגוסט, 2004

שני הבעיות הם בעמוד הזה:
http://www17.brinkster.com/anastaciail/index.asp

תיק ראשון B-|
בעיית IE ורשימות משולבות CSS:
אם תסתכלו במוזילה ובאופרה תראו שברשימת קהילות האתר יש ריבועים ליד כל פריט רשימה. ב-IE אין אותם. איך זה ניתן לסידור ?

תיק שני B-|
בעיית אופרה עם התפריט ה-CSSי שלי:
התפריט נפתח כיאות באופרה אבל עם באג מעצבן שהוא מתחת לקופסאות אחרות בדף שלי. לא ניתן לפתירה ע"י z-index כי z-index עובד רק על אלמנטים שמאופיינים ב-Positions. איך זה ניתן לסידור

נ.ב
יש בעיית Positions גם ב-IE אבל היא תסודר דרך ה-JS עקב שה-Position גורם לתפריט באופרה להיראות לא טוב

תגיות:

14 תשובות

  1. MCG הגיב:

    תיק ראשון – הקידוד באתרך לא תקין…
    התיק נסגר ….

  2. ניר טייב הגיב:

    הסבר את עצמך!
    ואם אתה מתכוון לזה שכתבתי application/xhtml+xml אז אתה טועה כי ע"פ W3C מסמכי XHTML STRICT/XHTML 1.1 רצוי שיהיו בעלי סוג עמוד כזה

  3. MCG הגיב:

    אני משתמש בקידוד הזה …
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-8-i" />

    ולפעמים צצים סימנים כגון:
    כאשר אניעושה f5 בפנקס (שזה מדביק תאריך מוכן לעורך …)

    ואני לא משתמש בזה: application/xhtml+xml; בקידוד , כיוון שאני לא יודע xml ואני לא יודע מה זה עושה ובגלל זה אני הולך על הקידוד הבתוח !

  4. ניר טייב הגיב:

    הבעיה היא ש-IE לא מציג
    את הריבועים שהם תבליטי רשימה שעשיתי דרך CSS
    זה לא בעיית קידוד בכלל
    ואני הולך על הקידוד התקני ושוב זו לא בעיית קידוד

  5. ניר טייב הגיב:

    אתה לא מבין את כוונתי
    ב-HTML יש רשימות נכון ?!
    אז IE לא מציג לי את תבליטי הרשימה כאשר אני משלב CSS
    זהו

  6. ניר טייב הגיב:

    כנס לקישור שרשמתי
    דרך מוזילה/אופרה ותראה שיש תבליטי רשימה
    דרל אקספלורר אין

  7. MCG הגיב:

    אני חושב שניתקלתי פעם בבעיה הזאת…
    נדמה לי שזה קשור בinline ו outline …

    ואיך גרמת לשורה:
    פורום OFFטופיק

    להראות כמו שצריך באופרה , במקום
    "
    טופיקOFFפורום
    "

    ???

  8. ניר טייב הגיב:

    שמתי direction ב-CSS שיהיה RTL
    זה מסדר בעיות כמו אלו

  9. ניר טייב הגיב:

    תיק ראשון נפתר
    תוגות ל-idansof בפורום בוני אתרים
    הפיתרון

  10. ניר טייב הגיב:

    עברית
    בניתי פונקציה שבודקת בעת לחיצה על כפתור האם נלחצה אות מסוימת(עם RegExp)
    משום מה אותיות בעברית לא מתקבלות

    יש פיתרון ?

    <script type="text/javascript">
    function checkContent(e){
    // alert(String.fromCharCode(e.charCode));
       if(navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"){
        return (/[א-ת0-9a-zA-Z]/i.test(String.fromCharCode(e.keyCode)))
       }else{
        return (/[א-ת0-9a-zA-Z]/i.test(String.fromCharCode(e.charCode)))
       }
    }
    </script>
    <input type="text" id="txt" onKeyPress="return checkContent(event)" />

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!