שלח תשובה

זירת השאלות

293
צפיות
5
תשובות

שלום…

,‏ 8 בספטמבר, 2004

תיראו אני חייב שמישהו יעזור לי אני מנסה לחסום באתר שלי אתם יודעים שמנסים נגיד להיכנס נגיד שם משתמש של מישהו והסיסמא:


'or 1=1


זה מעצבן אני לא יודע איך לחסום כזה דבר אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד ישמח תודה רבה

תגיות:

5 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    עליך להחליף את הסימנים הבעייתים
    באנטיטיי (entity) שלהם
    למשל את המכאות להחליף ל-& quot;

  2. talg14 הגיב:

    וו אז זהו…
    תיראה אני עשיתי פונקצייה יענו מישהו עזר לי אם זה ממזמן פונקצייה שאני מישתמש כל הזמן ועכשיו אני שם לב שזה לא עובד הנה תיראה….


    function fix(str)
    str = replace(request(str), "'", """)
    fix = str
    end function
    ואז אני עושה
    username = fix("username")
    וכו'…

    עכשיו אני לא מבין למה זה לא עובד וזה משגע אותי אני לא מבין למה…

  3. ניר טייב הגיב:

    לא להקפיץ כל כך מהר
    ההודעה שלך בקושי ירדה מתחת לשרשור החמישי.
    מקפיצים רק כאשר ההודעה עומדת לרדת עמוד (שרשור אחרון או אחד לפני האחרון) או כאשר היא עוברת עמוד.

    אתה צריך להחליף עוד תווים כמו " , * + . ? ועוד.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!