שלח תשובה

זירת השאלות

211
צפיות
13
תשובות

תיבה … , עזרה …

,‏ 10 בספטמבר, 2004

-לא הצלחתי להקפיץ את נושא השאלות שלי … , הנה התוכן :
לעשות כמו תיבה שלא תתחבר עם תיבה אחרת ושיציג את הטקסט מימין לשמאל , לדוגמה:
תיבה 1:
שלום
תיבה2:
hi
תיבה3:
היי !
*שני הטיבות האלו צמודות !
אני רוצה שיתקבל:
שלום hi היי!
ולא:
!היי hi שלום

*כמו שקורה בנטסקייפ או באופרה …

כיצד אני יוצר טיבה על ידי תגים שתוכנם לא מתמזג (לא מסתדר כמו שתוכנתו לפי הדפדפן) אלא התיבות מחוברות ביחד באותו כיוון שאני רוצה בלי להשתליו …

תגיות:

13 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    אתה מתכוון למשהו כזה

    <div style="width:300px;height:200px;border:1px solid black;float:right;">nir</div>
    <div style="width:300px;height:200px;border:1px solid black;float:right;">nir1</div>
    <div style="width:300px;height:200px;border:1px solid black;float:right;">nir2</div>

  2. זהר פלד הגיב:

    מה, אשכרה הצלחת להבין את השאלה?
    ניר, אני גאה בך

  3. MCG הגיב:

    ניסיון להכשיל את האתר , אל תגיבו…
    טקסט ,עוד טקסט ...

    הקוד של זה:
    טקסט ,עוד טקסט ...

  4. MCG הגיב:

    עכשיו לשאלה …
    נ.ב , זהו קוד המקור של מה שרשמתי:

    | אדום || הקוד | | הדגש |טקסט | סדום | , | נטוי |עוד טקסט| סדגש || סטוי | | סקוד | | תחתון |
    *משהוא בסגנון ….

    השאלה:
    איך ניתן למנוע מהרפלייס (נגיד בjs) לטעות ולעשות תג בתוך תג כמו לדוגמה:

    <b><u>text</b></u>

    אשמח לקבל תשובה …

  5. MCG הגיב:

    הדרך הזאת בסכת את כל הדף , יש אחרת?

  6. ניר טייב הגיב:

    אתה פשוט עושה
    RegExp שאומר שרק אם יש הטקסט מוקף בשני ביטויים שזה עשה ריפלייס
    זה צריך להיות ככה:

    /|start|(.)+|end|/gi

  7. MCG הגיב:

    שאלה קלה בcss לגבי img…
    אז ככה:
    מכיוון שהחלתתי להשתמש בxhtml strict אז אפשרות הborder בתג img מבוטלת !
    ולכן כאשר אני מכניס את התג img לתג a אז מסביב לתמונה מופיעה מסגרת !
    השאלה היא , איך אני מעלים את המיסגרת ?
    *הכוונה היא לדפדפנים הישנים יותר …

  8. אם אתה משתמש בתקן
    אז אתה לא משתמש בתג a, אלא באירוע onClick על עצמים שונים בדף.
    במקרה הזה – אירוע onClick בתג img.


    <img src="myPic.gif" onClick="location=’http://www.walla.co.il’" style="border:0px">

  9. MCG הגיב:

    אני לא מעוניין הזה ,אני רוצה את a !
    אוליי זה קשור לכך שקבעתי את ההגדרות האלו:
    border-width:0px;border-style:solid;border-color:#000000;
    הגדרות אלו זמינות לכל תג שאני משתמש בו …

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!