שלח תשובה

זירת השאלות

241
צפיות
3
תשובות

התלבטות

,‏ 11 בספטמבר, 2004

יש לי עמוד מסויים שמדפיס דרך השרת בלולאה קריאות לפונקצייה בצד הלקוח
הפלט יוצא ככה:


fPrintRecord(1, "שלום", "Hello for everybody in the world")


נגיד ואני רוצה לעשות הדגשה של אחת המילים אז איפה הכי כדאי לעשות את הריפלייס?
– בפונקציית צד הלקוח – ואז עבור כל הודעה והודעה זה יעשה ריפלייס בכל פתיחה של הדפדפן (הריפלייס לא התבצע בשרת). הכנסת ההודעה תהיה יותר מהירה וגודל הטקסטים במסד יקטן במקצת

– בעת הכנסת ההודעה – ואז הריפלייס מתבצע פעם אחת אבל בשרת ולמסד יכנס עוד טקסטים.

אז איפה הכי עדיף לעשות ?

תגיות:

3 תשובות

  1. לדעתי,
    בעת הכנסת הודעה חדשה. כפי שציינת, הריפלייס יתבצע רק פעם אחת ולא פעמים רבות. אמנם גודל המסד יגדל, אך זה לא משמעותי ביחס למספר הריפלייסים שזה אמור לעשות במידה ומספר אנשים צופים בדף בו זמנית.

  2. ניר טייב הגיב:

    הריפלייס
    יתבצע כל פעם בנפרד לכל משתמש כי הוא יתבצע בצד הלקוח (בדפדפן) ולא בשרת.
    השאלה הייתה אם לשים את הריפלייס בתוך הפונקציה fPrintRecord
    נגיד וכך היא נראית:


    <script>
    function fPrintRecord(id,subject,data){
    // code
    data = data.replace(…);
    // code
    }
    </script>

    בגלל זה אני בהתלבטות

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!