שלח תשובה

זירת השאלות

321
צפיות
26
תשובות

WAP+ASP בעיה

,‏ 16 בספטמבר, 2004

יש לי בעיה, עשיתי חיבור לבסיס הנתונים, זה עובד, הבעיה היא שזה לא מציג נתונים משדות שיש בהן מידע בעברית, אבל כן מציגה את שדות שיש בהן מידע באנגלית..

מה לעשות?


בעיה אחרת, כל הסימנים כמו נקודה, נקודה פסיק, סימן שאלה, מוצגים בעברית בצד אחר של משפטים בעברית.. מה גם פה אפשר לעשות?



בתודה..

נ.ב. אם מהשהו לא מובן בשאלה, אשמח אם תשאלו אותי ואני אנסה להסביר שוב את שאלות שלי..


בתודה…

תגיות:

26 תשובות

  1. yanivush הגיב:

    אולי גם הכתובת יעזור לכם 🙂
    http://www5.domaindlx.com/2fast4u/wap

    הבעיה עם בסיס הנתונים בקישור לש חדשות..

    את נקודות וסימני שאלה אתם יכולים לראות בכל מקום..

    אה!!!! שחכתי עוד שאלה 🙂

    מה כצות התווים המותרת לכל CARD? כלומר, אני רוצה לכתוב סיפור קצר "מה זה ראלי?" ואני יודע שאצטרך לכתוב כמה CARD-ים בשביל לשבור את הטקסט לכמה חלקים עם קישורים של "הבא" ו"הקודם"…

    שוב בתודה..

  2. :::::::::::תשובות:::::::::
    בקשר לאי-הצגת תוכן בעברית, והבעיה עם הפסיקים:


    <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-8"??

    בקשר לכמות התווים שאפשר להכניס בדף:
    http://www.webmaster.org.il/Faq_A.asp?sSubject=10&QId=122

  3. yanivush הגיב:

    זה בדיוק מה שכתבתי בכל דף ודף..
    ובכל זאת זה לא עזר לי, זה עדין לא מציג נתונים בעברית מתוך בסיס הנתונים, בזמן שאת אנגלית כן מציגה מבסיס הנתונים..

    בקשר למספר תווים בכל פלאפונים, ראיתי כבר את ההודעה הזאתי, אך לא הבנתי אותה , מה זאת אומרת 1400 בית? כמה זה תווים?

    האם אפשר לשבור בדף (תכנות) אחד טקסט לכמה CARD-ים?

    כמו למשל:
    <xml>
    <card id="num1">
    מספר טווים מוגבל
    </card>

    <card id="num2">
    מספר טווים מוגבל
    </card>

    <card id="num3">
    מספר טווים מוגבל
    </card>
    </xml>

    או שמדובר ב1400 בתים של דף עצמו ולא משנה מה וכמה כתוב באותו דף?

  4. ניר טייב הגיב:


    בעמוד ה-ASP שים קידוד עברית ברמת ה-ASP ז"א לשים את השורה הזו:

    <%@ codepage=1255 %>

  5. ובקשר לשאלה הראשונה שלך….
    הכוונה שסך הכל כל קובץ יהיה 1400 בתים.  אני לא בדקתי כמה זה בתווים כי זה משתנה מדף לדף <בהתאם לעיצוב, לכמות הכרטיסים וכו’>.
    אין הגבלה למספר הכרטיסים בדף אחד.

  6. yanivush הגיב:

    שאלה: חיבור על מסד הנתונים בשרת אחר
    האם אפשרי להתחבר משרת אחת אל בסיס הנתונים שבשרת אחר?

    יש לי שני שרתים חינמיים, אני מעוניין שעל אחת מהשרתים האלו יהיה מסד הנתונים ושני אתרים שפועלים על שני השרתים האלו יפעלו ממסד נתונים אחד, זה אפשרי?

    כילו מהשהו כזה:


    strCon = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" & Server.MapPath("http://somesite/somenick/DB/DB.mdb&quot😉

    אם לא, אז באיזו דרך אפשר לעשות זאת?

    בתודה…

  7. yanivush הגיב:

    אתה גולש גם בתפוז? בכל מקרה
    שמעתי פעם, שזה כן אפשרי… אבל זה היה פעם

    בכל מקרה יש בעלים כאלה שבבעלותם כמה אתרים וכולם ניזונים מבסיס הנתונים אחד. לא יתכן שבעל כזה יעדכן את כל בסיסי הנתונים באותו מידע…

  8. BuildHome הגיב:

    יכול להיות
    שהם משתמשים במסד SQL או שכל האתרים שלהם נמצאים באותו האכסון.

  9. yanivush הגיב:

    אולי אתה צודק..אבל אולי תוכל
    להסביר מה כל כך מיוחד במסד הנתונים SQL, איפה הוא יכול להיות? אם אני זוכר נכון זה דבר שלא ניתנת בחינם..

  10. BuildHome הגיב:

    זה מסד חזק
    והוא מותקן בשרת ככה שאין לך גישה פיזית אליו (כמו שניתן להוריד/לעלות מסד אקסס ולערוך את נתוניו) אבל אתה יכול להתחבר אליו מרחוק.

    לרוב הוא לא בחינם ויש לשלם דמי התקנה ותשלום על המסד עצמו.

  11. yanivush הגיב:

    אוקי, אני חושב שמצאתי את הפתרון
    אז ככה, פעם בניתי תוכנה בVB6 שדרכה אני יכול לעדכן את בסיס הנתונים שנמצא בשרת המרוחק, וזה ע"י Microsoft.XMLHTTP וכף בעזרת תוכנה הזאתי אני יכול לעדכן יש שני בסיסי הנתונים בשני שרתים שונים

    אני בזמן הקרוב אתחיל לבנות שוב תוכנה כזאתי..

    בכל מקרה תודה רבה לכם על העזרה..

  12. yanivush הגיב:

    שאלה חדשה, תוצאות בזמן אמת….
    תסתכלו כאן וכאן:


    http://www.one.co.il/live

    http://www.wrc.com/EventTracker/EventTracker.asp?ie=false&lang=en_GB&speed=1

    לא יתכן שישבים אנשים מול מחשב, במיוחד באתר ONE, ומעדכנים את תוצאות כל דקה. אז תמיד תהיתי במה הם משתמשים או איך הם עושים את זה?

    במיוחד אתר ONE, למה הם מתחברים בשביל להציג את התוצאות בזמן אמת? זה חיבור לאתרים שונים בעולם וגונבים מהם את עידכונים? (אני מדבר על את ONE ),
    כי אתר WRC היא רשמי ועולמי ברור שיש להם יכולת לגייס אנשים שיעדכנו את תוצאות(או אולי לא?)

    אז מה אתם אומרים? אני חשבתי על שאלה הזאתי די הרבה זמן ורק עכשיו חשבתי לשואל את שאלה בפומבי , מצטער על ריבוי השאלות בפורום

    בהמון תודות…

  13. BuildHome הגיב:

    אפשר לשלוף את הנתונים מאתר מסוים
    ע"י XMLHTTP (אם לזה התכוונת).

  14. ניר טייב הגיב:

    גם ל-ONE
    יש אמצעים לא תמיד צריך לזלזל

    תמיד אפשר לעשות משהו ב-WAP ואז לעדכן דרך הפלאפון את האתר (או דרך המחשבי כף יד למיניהם)

  15. yanivush הגיב:

    XMLHTTP מאתר אחר?
    איך בדיוק עושיםאת זה?

    נגיד, אני רוצה להמיג את נתונים על מירוצי ראלי בזמן אמת, איך אני עושה את זה?

    הכוונה נגיד מדף הזה, כך שלא אפגע בזכויות שלהם..

    http://www.wrc.com/EventTracker/EventTracker.asp?ie=false&lang=en_GB&speed=1

  16. yanivush הגיב:

    אני מצטער
    ראיתי את קוד, אך לא הבנתי את מה שרשום מתחת לקוד, את הסבר..

    וגם אני לא כל כך רואה את קשר בין קוד שראיתי לבין הנושא שלנו…

    אולי תוכל לדחוף אותי לכיוון מסויים בשביל להתחיל לראות את שימוש בקוד הזה עם תוצאות בזמן האמת?

    בהמון תודות

  17. yanivush הגיב:

    זה אפשרות, אבל קשה לי מאוד לאמין
    שיש לONE את כל המשאבים וכוח אדם שיבצעו את עבודה הזאתי בכל העולם…

    ראיתי כבר איך מעדכנים באולימפיאדה, ישבו כמה אנשים מאחורי שולחן ליד כל עמדה באיזשהו סוג של ספורט והיו עסוקים עם מחשבי ניידים…אבל זה סיפור אחר, אלימפיאדה עלתתה ליוון המון כסף…. וגם זה התבצע רק במקום אחד, ביוון…

  18. ניר טייב הגיב:

    ONE זו חברה ולא ילד בן 14 (כמוני)
    שעושה הכל לבד

  19. yanivush הגיב:

    נחמד שילד מתעניין בתכנות
    עכשיו ברצינות, ONE זה כן חברה, אבל לא חברה עשירה עד כדי כך בשביל לעסיק אנשים בארץ ובעולם בשביל שיעדכנו את תוצאות בזמן אמת. כי רוב משחקים מתחילים כשאנחנו כבר במיטה באמצע לילה..

  20. BuildHome הגיב:

    XMLHTTP
    מבצע שליפת פלט מאתר אחר ומתעדכן בכל פעם שהפלט משתנה באתר הספציפי.
    הפלט של העמוד בקוד הדוגמא ב-FAQ מוצב במשתנה ולאחר מכן מודפס.
    ניתן להתחיל לצמצם את הקוד ולהציג רק את הקוד הרלוונטי.

  21. ניר טייב הגיב:

    אתה הרואה חשבון של ONE ?
    להערכתי אתה לא
    ONE היא לא חברה קטנה וכל חברה יכולה לשכור אנשים (גם מהארץ) כדי לבדוק תוצאות בחו"ל
    זה מה שנקרא "ע-ב-ו-ד-ה"

  22. הם משתמשים בצד שלישי
    שהוא אחראי על עדכון התוצאות, והם משלמים לו דמי שימוש מוסכמים מראש כל חודש….

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!