שלח תשובה

זירת השאלות

269
צפיות
13
תשובות

שתי שאלות

,‏ 17 בספטמבר, 2004

1) האם יש הוראה מקבילה לSPLIT (JS) ב VB צד שרת
כי אני מעוניין לבנות פורום רקורסיבי שלא כמוך ניר
אלא שכמעט כל ההוראות יהיו בצד שרת
ואת ההצגה עצמה אני אעשה בצד לקוח
2) איך אני יכול לקבוע את מיקום ההודעה ?
כלומר  אם היא תגובה של תגובה …. אז אני אצטרך שהיא תזוז עוד קצת ימינה
מבינים ?
תודה מראש   נועם צברי

תגיות:

13 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    תשובות
    ראשית כל, תכתוב שאתה מדבר על פורום (שיהיה קל להבין).

    עכשיו לתשובות:

    1. עושים זאת כך:
    str = Split("1,2,3,4,5,6",",")
    רק לא הבנתי למה עדיף לך לעשות זאת בצד שרת ולא צד לקוח.

    2. אתה יכול לעשות את זה בעזרת margin-right.

  2. MasterMind הגיב:

    אהה אוקיי
    בפעם הבאה אני אשים לב …….. חחחחחח
    ולגבי 1 אני יכול להכניס שם גם מחרוזת  כלומר הכנסתי את ה GETSTRING
    למשתנה   אז איך ?
    ואני רוצה לעשות את זה בצד שרת כי אני כבר הצלחתי לעשות בצד לקוח (המאמר של ניר )
    אבל ראו את כל המידע שיוצא מהמסד וזה לא טוב…….
    אז עכשיו אני רוצה שכמו אצל איציק(SETUP) רואים רק את ההודעות
    ולא את הקוד עצמו………

    תודה מראש  נועם צברי

  3. BuildHome הגיב:

    זה גם כתוב במאמר של ניר
    הראשון – עם GetRows.

  4. MasterMind הגיב:

    לא מצליח לי
    הנה השגיאה


    Response object, ASP 0106 (0x80020005)
    An unhandled data type was encountered.
    /try1.asp

    הנה הקוד


    GetString = rs.getString(2,-1,",")
    myarray = Split("GetString", ",", -1, 1)
    rs.close
    Set rs = Nothing
    End if
    response.write myarray  %>

    ומכאן למדתי איך להשתמש בתכונה הזו

  5. BuildHome הגיב:

    אה??
    למה שמת את GetString במרכאות (כאילו זה מחרוזת ולא משתנה) ב-split??
    אם אתה עושה זאת בצד שרת אז מוטב שתשתמש ב-GetRows.

  6. ניר טייב הגיב:

    אם אתה עושה את הפעולות בשרת
    אז אל תשתמש ב-getString אלה פשוט תוציא ישירות למערך getRows זה יחסוך לך SPLIT גדול כשיהיו לך הרבה נתונים וגם כך לא תסתבך

    בכל מקרה אני מציע לך לקרוא את המאמר הראשון שלי בקשר לבניית פורום רקורסיבי. שם מוסבר איך לעשות עם getRows בשרת (ב-VBS) וזה ממש בסיסי שאתה אמור להבין.

  7. MasterMind הגיב:

    אוקיי אבל עדיין יש שגיאה
    קוד:: (עם מעט שינויים)

    My_Array = rs.getRows()
    rs.close
    SET rs = Nothing

    Response.Write("<table>")
    for i=0 to i<My_Array.length%>  <– השגיאה כאן
    <tr>
    <td> <% My_Array[i] %></td>
    <td><% My_Array[i+1] %></td>
    <td><% My_Array[i+2] %></td>
    </tr>
    <%next%>
    </table>

    שגיאה::


    Microsoft VBScript runtime (0x800A01A8)
    Object required
    /try1.asp, line 21

  8. BuildHome הגיב:

    טעות
    זה לא JS אלא VBS.
    My_Array.length => UBound(My_Array,2)

  9. זהר פלד הגיב:

    והערה קטנה, אבל חשובה:
    כשאתה מראה לנו את הקוד ואת הודעת השגיאה, רצוי שגם נדע על איזה שורה מדברת הודעת השגיאה.

  10. BuildHome הגיב:

    הוא סימן איזו שורה גורמת לשגיאה…

  11. MasterMind הגיב:

    עוד שאלה קטנה
    עכשיו יש לי את המערך בתוך MYARRAY איך אני יכול לקרוא לו ?
    כלומר אני רוצה עכשיו לקרוא למידע שתנמצא בתוך התאים האלה
    ועוד משהו  ניסיתי ללמוד מכאן מערכים ולא הצלחתי  
    יש אתר טוב (בעברית את אפשרי) שמלמד מערכים  בצורה טובה

    תודה מראש  נועם צברי

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!