שלח תשובה

זירת השאלות

237
צפיות
7
תשובות

מעוניין בקצת ידע

,‏ 18 בספטמבר, 2004

אני רוצה ללמוד יותר על זה כדי שאני יוכל להבין


function displayMessage(id){
   var obj = documentgetElementById(id);
   obj.style.display=(obj.style.display=="block"?"none":"block");
}

במיוחד על הקטע הבא:


obj.style.display=="block"?"none":"block


ועל אופרטור ?

תגיות:

7 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    תשובה
    ראשית כל, זה שייך לפורום צד-לקוח ולא צד-שרת.

    כנס לכאן

  2. silagy הגיב:

    תודה אחי עוד שאלה…
    אז אני מניח שהיה אפשר גם להשתמש באותה דוגמה שהצגתי מהמאמר של ני על בניית פורום
    במאפיין visibility
    כ- hidden visible

  3. ניר טייב הגיב:

    לא.
    display לא עושה הסתרההעלמה אלא "יצירההשמדה"
    ברגע שאתה עושה display:none אז הדפדפן מבטל את האלמנט (אם תעשה חיפוש על מילה שמופיע בתוך אלמנט על display:none אז לא ימצא לך שום דבר אבל אם זה על מצב אחר אז הוא כן ימצא לך)

    visibility:hidden ישאיר שטח ריק במקום שכביכול הוא צריך להיות.

  4. BuildHome הגיב:

    נראה לי הוא התכוון
    רק לשימוש במשפט התנאי…|חושב|

  5. silagy הגיב:

    שאלה…
    איך אני מציג רק את הרשומה השלישית בשדה השני בשיטת Getstring

    ואני אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי את השורה השניה בדוגמה הבאה


    str= rs.GetString(2,-1,columnDelimiter,rowDelimiter)
        str="var recArray=[[""" & Left(str, Len(str)-5) & "]"

  6. BuildHome הגיב:

    תשובה
    ראשית כל, אתה מדבר על שליפת הרשומה בצד לקוח או צד שרת?

    השורה השניה היא בעצם הצבת ערך שיודפס בלקוח במשתנה str (הערך שיכיל את המערך).

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!