שלח תשובה

זירת השאלות

13 תשובות

  1. אי אפשר לדעתי…
    אבל אפשר להשתמש בשפת השרת בשביל להציא מספר רנדומלי ואז לעשות משפט SQL

  2. ניר טייב הגיב:


    באקסס: תסתכל במאמר של אוריקס במדור SQL
    ב-MSSQL:

    ORDER Y newId()


    אם אני לא טועה

    ב-MYSQL:
    ORDER BY RAND()
    אם אני לא טועה

  3. igor21 הגיב:

    תודה ניר 🙂 זה מה שחיפשתי 🙂
    אגב,
    משום מה אני לא מקבל הודעות מהאתר (וובמאסטר) כשמתקבלות תגובות…
    נתון לטיפול 🙂

  4. BuildHome הגיב:

    מה בדיוק לא עובד?
    יש שגיאה?
    הסדר שניר כתב לי הוא בעצם מסדר את כל הנתונים בסדר אקראי.

    על מנת לבחור מספר שורות ספציפי בצורה אקראית תכתוב ככה:
    ORDER BY RAND() LIMIT count
    count = מספר השורות שהוא יבחר אקראית.

    אולי לזה התכוונת (?).

  5. igor21 הגיב:

    אני אסביר מה הבעיה…
    יש לי שתי רשומות בטבלה…
    עכשיו כשאני מנסה להוציא רשומה אקראית (באותה דרך שהצגת)
    זה תמיד מציג לי את אותה רשומה.

  6. ניר טייב הגיב:


    אני מניח שאם תעשה את הקוד הזה בצד לקוח גם יקרה לך אותו דבר:

    <script type="text/javascript">
    <!– [CDATA[
    alert(Math.round(Math.random*2));
    // ]> –>
    </script>

    כי מן הסתם ההסתברות שיצא 1 או 2 היא 1ל-2 ולכן הגיוני מאוד שתצא אותה תוצאה כל פעם.

    אם יש לך 10 רשומות זה עושה אותו דבר ?

  7. igor21 הגיב:

    אופס…. לא טוב…
    זה עדיין עושה בעיות….
    גם כשיש שלוש רשומות,
    ברוב המקרים (כמעט בכולם) הוא מציג רשומה אחת בלבד,
    ובאופן נדיר בהחלט הוא מציג רשומה אחרת (ותמיד זו אותה אחת, כך שיוצא שרשומה אחת לא מוצגת)

  8. אוריקס הגיב:

    זה אומר שהפונקציה הפנימית של המסד
    לא טובה, זה לא תלוי בך…

  9. אוריקס הגיב:

    אין קשר ל PHP
    ונסה לעשות את מה שמפורט במאמר של שליפה רנדומלית באקסס במדור SQL על MySQL.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!