שלח תשובה

זירת השאלות

307
צפיות
18
תשובות

עזרה בקוד לטקסט עם גלילה בצד בבקשה!

,‏ 22 בספטמבר, 2004

(טוב כתבתי את ההודעה הפורום תמיכה טכנית אבל אני רואה שהמקום של ההודעה היה פה אז מצטער והנה ההודעה)

שלום.
אשמח מאוד אם תצילו אותי ותביאו לי קוד HTML לטקסט עם גלילה בצד.

עכשיו אני מתכוון לזה:
יש לי עיצוב, עם ריבוע שבו אני רוצה לכתוב משהו ארוך יותר מהעיצוב!
ובשביל זה אני צריך קוד שבו אני יוכל להגדיר את התבלהמסגרת או מה שזה לא יהיה,
שבה אני יכול לכתוב מצידי כזה שרק בה לי וזה לא יצא מהריבוע אלה שיהיה איזור גלילה בצד למעלה למתה כזה.

אין לי מושג איך עושים זאת ואני אשמח מאוד מאוד מאוד לדעת מה הקוד של הדבר בבקשה רבה!!!

תודה, גיל.

תגיות:

18 תשובות

  1. THE BLUE DRAGON הגיב:

    לא מוצא.
    אשמח אם תכתוב זאת פה בבקשה.

  2. THE BLUE DRAGON הגיב:

    תודה רבה רבה רק עוד משהו פשוט בבקשה
    תודה עובד לי הכל ממש הצלת אותי =)

    ורק עוד דבר קטן שהוא: איך אני יורד שורה בבקשה?
    נגיד אם אני רושם:
    aa
    bb
    cc
    אז זה רושם לי את זה בייחד ככה: aa bb cc
    אז אני לא רוצה שזה ירשום אותם באותה שורה בקיצר לדעת איך יורדים שורה נכון כמו שצריך בבקשה.

    (כן אין לי מושג ב HTML בגלל זה אני מתשמש בפייג’-בולדר של geocities אבל עם הזמן נלמד.)

  3. ניר טייב הגיב:

    תגית <BR>
    רצוי מאוד שתלמד HTML אם ברצונך לבנות אתרים *יותר מקצועיים*

  4. THE BLUE DRAGON הגיב:

    תודה אבל זה ממש רוצח!
    זה עושה לי רווח בגודל ייקום כולו בין שורה לשורה =(

    זה מה שכתבתי:

    <br>aa</br>
    <br>bb</br>
    <br>cc</br>
    <br>dd</br>
    <br>ee</br>

    והנה תמונה של מה שאני מקבל:
    http://www.members.lycos.co.uk/gilmayday/help.gif

    כפי שניתן לראות בתמונה הראשון שהשתמשתי ב <br> זה נותן רווח עצום
    ובשני השתמשתי ב <fre> אבל זה גם נותן לי רווח ענק בין שורה לשורה.

    זה הקוד שלי לכל האיזור גלילה אולי בו נמצאת הפתרון לבעייה אז הנה כל הקוד:

    <STYLE>
    .scrollingDiv {
        width:398px;
        height:83px;
        text-align:left;
        background-color:#FFFFFF;
        border:0px inset;
        overflow-y:scroll;
    }
    </STYLE>
    <div class="scrollingDiv">
    <br>aa</br>
    <br>bb</br>
    <br>cc</br>
    <br>dd</br>
    <br>ee</br>
    </div>

    אשמח אם תמשיכו לעזור לי בבקשה רבה.

  5. ניר טייב הגיב:

    ל-BR אין תגית סגירה
    תכתוב ככה:

    <STYLE>
    .scrollingDiv {
        width:398px;
        height:83px;
        text-align:left;
        background-color:#FFFFFF;
        border:0px inset;
        overflow-y:scroll;
    }
    </STYLE>
    <div class="scrollingDiv">
    <br />aa
    <br />bb
    <br />cc
    <br />dd
    <br />ee
    </div>

  6. THE BLUE DRAGON הגיב:

    תודה!
    זה עדיין יוצר לי רווחים גדולים כנראה זה פאק ב"פייג’-בולדר" של "גאוסיטיז" או משהו.

    אני ינסה לשחק עם הגופנים לראות אולי זה ישפיע.

    תודה רבה לכם!!!

    =)

  7. THE BLUE DRAGON הגיב:

    חחח שאלה נוספת בבקשה.
    האם ניתן לעשות שהקובץ מוסיקה יהיה ב loop אבל רצוף בלי שזה יגמר ותעבור חצי שניה ויתחיל שוב?

    מפני שזה לא חוזר על עצמו נכון יש דיליי של חצי שניה אז אם יש קוד שגורם לזה ממש להיות loop ללא הפרש של חצי שניה אז אני אשמח מאד לדעת.
    זה הקוד שאני יודע למוסיקה:

    <embed src="http://www.members.lycos.co.uk/gilmayday/a1_loopa-iceX-2327_hifi.mp3&quot; type="audio/mp3" align="right" width="91" height="40" autostart="true" loop="true">

    ושאלה נוספת היא האם ניתר לקשר קובץ פלאש שיהיה לחיץ ב HTML בבקשה?
    כן אני יודע תעשה זאת דרך התוכנה כבר אבל הקטע שאין לי מושג בפלאש
    אני מכין קבצי GIF והופך אותם לקבצי פלאש רק בשביל שלא יוכלו לגנוב לי כזה.
    ובשביל שזה יעני יחשבו יותר "מקצועי" חחח…אז נסיתי את כל הקודים לקישורים אבל הם לא עובדים לי!!!
    אני מצליח לקשר הכל חוץ מהקבצי פלאש האלו זה פשוט לא נעשה לי לחיץ =(
    אז אם יש דרך לעשות אותם לחיצים איזה קוד ולא דרך התוכנת פלאש אז אני אשמח מאוד לדעת.

  8. BuildHome הגיב:

    תשובה
    למה לא להשתמש בקוד של bgsound?
    <bgsound src="http://www.members.lycos.co.uk/gilmayday/a1_loopa-iceX-2327_hifi.mp3&quot; loop="-1">
    אם אתה מעונין שיהיה כפתור עצור/השמע אז פשוט תשתמש בטיפה JS וזה יעבוד מעולה.
    -1 ב-loop מסמל שזה יהיה אינסופי.

    בקשר לשאלתך השניה, אינני מתעסק בתוכנות הקשורות לפלאש.

  9. ניר טייב הגיב:

    רק אני רוצה לציין
    שמוזיקת רקע זה דבר שיכול להיות מאוד מעצבן לגולשים מסויימים
    נגיד ומישהו בטעות עם רמקולים דולקים ונכנס באמצע הלילה לאתר מסויים ויש בו מוזיקת רקע. אתה יודע איזה מעצבן זה גם לו וגם לבני הבית ?

  10. THE BLUE DRAGON הגיב:

    זה אתר של דיג’ייז.
    ככה שזה קשור למוסיקה אז אין ממש מצב של להפריע.
    אם נכנסים לאתר אז יודעים מראש שזה אתר של דיג’ייז ככה שמוסיקת רקע לא הכי מפריע.

    אבל יש גם צדק במה שאתה אומר אבל חפיף אנחנו עובדים קשה על האתר אז שהגולשים יסבלו קצת לא ככה?

    חחח…=)

  11. THE BLUE DRAGON הגיב:

    עזרה נוספת בבקשה!
    אני רוצה לעשות שיהיה אפשר למלאות שם וכיני ללחוץ "שלח" ושזה יופיע באותו עמוד!

    בקיצר טופס, אז נכנסתי למדריך של הטפסים ב HTML ולא ממש הבנתי איך אני גורם לזה לשלוח ולהציג באותו דף.

    זה מה שהבנתי:

    <form name="example" method="get" action="http://&quot; method="post">
        :שם <INPUT type="text" name="firstName">
        :כינוי<INPUT type="text" name="lastName">
    </form>
    <INPUT type="submit" name="submit1" value="שלח">

    אבל זה לא עושה כלום וגם כאשר אני מגדיר לאקשן לאן אני רוצה שישלח הוא לא שולח זה לא עושה כלום.
    אז אשמח אם תעזרו לי לדעת איך עושים זאת בבקשה?

  12. BuildHome הגיב:

    למה אתה מתכוון
    במשפט "ושזה יופיע באותו עמוד"?

    הנתונים צריכים להכנס למסד נתונים?
    להיכתב דינמית בעמוד הנוכחי?
    תהיה מפורט וספציפי.

    להבא, תציג קודים מיושרים לשמאל.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!