שלח תשובה

זירת השאלות

307
צפיות
3
תשובות

מה עדיף, שליפה מstate-ים או מsql?

,‏ 28 בספטמבר, 2004

מה עדיף, לשלוף כל פעם מsql טבלה (בסביבות 400 רשומות) דרך sqlserver, או לשלוף בפעם הראשונה שהאתר עולה לאחד הstate-ים ( לאיזה עדיף?), ומשם לשלוף?
אלו נתונים שאינם משתנים לעיתים קרובות(כשהם ישתנו אני ירענן את הstate)

תגיות:

3 תשובות

  1. מדרון הגיב:

    מניעת שליחת דף לשרת בקוד צד לקוח
    יש לי dropdownlist, ובשינוי הבחירה היא מקפיצה אירוע, אני רוצה למנוע את הקפצת האירוע אם הפריט הראשון ברשימה נבחר, הכיצד?

    אני לא רוצה בקוד צד שרת לעשות את זה מפני שהרשימות האלה הם לא הארד-קוד בhtml, אלא נוצרים בcode behined, והם לא נשארות כפי שהם היו לפני שליחת הדף, צריך לשמור את הפריטים שלהם בviewstate. ובכלל, חבל..

  2. ניר טייב הגיב:

    המנה


    <script type="text/javascript">
    function onSelectChange(e){
    currTarget=(e.currentTarget || e.srcElement);
    if(currTarget.tagName=="select"){
       if (currTarget.selectedIndex==0 || currTarget.selectedIndex==0){
          return;
       }else{
          // DO SomeThings
          // …
       }
    }
    }
    </script>

    <select onchange="onSelectChange(event)">
    <option value="first">First Option</option>
    <option value="second">Second Option</option>
    <option value="third">Third Option</option>
    <select>

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!