שלח תשובה

זירת השאלות

14 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    לא ממש הבנתי
    נראה לי חיברת מספר מספר למשפט אחד.

  2. dudubs הגיב:

    אה הנה לא סמתי לב
    איך אני יכול לבדוק אם הקישור לדוגמא:


    <a href="javascript:void(0)" id="mylink">הקישור שלי</a>

    איך אני יגלות דרך גאווה סקריפט אם הקישור כבר נצפה?

  3. לא כל כך הבנתי…
    אם אתה רוצה לבדוק אם מישהו כבר לחץ על קישור אתה עושה ככה:

    <script language="javascript">
    var presed=false;
    function checkLink(){
      if (presed){
       alert("נלחץ");
      }
      else{
       alert("לא נלחץ");
      }
    }
    </script>
    <body>
    <a href="a.htm" onclick="presed=true;">
    </body>

    בנוגע להדגשה של כותרת…
    אתה צריך להכניס אותה לדיב
    ואז…

    <script language="javascript">
    function boldIt(id,con){
      document.getElementById(id).innerHTML="<strong>"+con+"</strong>";
    }
    </script>

    הסבר –
    con – הטקסט של הכותרת
    id – הId של הdiv של הכותרת

  4. dudubs הגיב:

    לאא חחחח
    התכוונתי לשדה של הכותרת בכתיבת הודעה
    ובקשר לקישור אולי אני יסביר בשביל מה אני צריך את זה ותבינו

    בניתי פורום שורשים עכשיו אני רוצה לעשות שזה יראה אם ביקרו בו אז עשיתי
    דרך css שאם הקישור נלחץ אז זה ידגיש את הנושא

    עכשיו אני רוצה לעשות גם תמונה בשביל זה אני צריך לעבוד עם dhtml
    ואני שואל אם יש אפשרות לגלות אם כבר ביקרו בקישור דרך javascript

    חשבתי על לגלות את הclassName+התת אלמנט שהוא נמצא בו עכשיו

    עכשיו מבינים?

    ואני לא רוצה לעשות את זה עם userData אם אפשר בקלות

  5. BuildHome הגיב:

    תשובה
    אפשר לבדוק מה צבע הקישור.
    למשל כחול זה קישור שלא נלחץ וסגול זה קישור שנלחץ.

    תבדוק אם צבע הקישור הוא סגול (למשל) ותבצע פעולה בהתאם.
    <script type="text/javascript">
    function isClicked(id) {
         var id = document.getElementById(id).currentStyle.color
         if(id=="#800080")
              alert("נלחץ");
         else
              alert("לא נלחץ");
    }
    </script>
    <span style="cursor:hand;" onclick="isClicked(‘link1’);">בדוק קישור</span><br>
    <a href="http://www.yoursite.co.il&quot; id="link1">קישור</a>

    במידה והצבע של הקישור שנלחץ אצלך אינו סגול, תחליף את "#800080" בקוד הצבע הלחוץ אצלך.

  6. dudubs הגיב:

    כן יופי חשבתי על זה אבל לא הצלחתי
    תודה.

  7. dudubs הגיב:

    עכשיו אני בודק את זה במוזילה זה לא
    פועל יש לך משהו לפי התקן?

  8. ניר טייב הגיב:

    נסה להחליף את currentStyleב-style
    הקוד עצמו נראה תקין

  9. dudubs הגיב:

    לא את זה ניסיתי בהתחלה— שאלה חדשה
    למדתי מהמדריך באתר שלכם על userData
    עכשיו הכל טוב ויפה אבל זה פועל רק באie ובמוזילה לא
    השאלה היא אם יש במוזילה גם userData?

  10. dudubs הגיב:

    גם הקוד לדוגמא שלכם לא עובד במוזילה
    http://webmaster.org.il/uploadedFiles/Articles/Examples/UserData.html
    כנסו דרך מוזילה למי שיש ותראו שהוא לא פועל.

  11. ניר טייב הגיב:

    חפש בגוגל על המימוש של
    setUserData ו-getUserData
    ראיתי את זה ב-W3C פעם אחת אבל לא ממש מצאתי איך להשתמש בזה. :-/

  12. dudubs הגיב:

    מצאתי אבל זה בjava…
    השיטות שאתה מדבר אם רק בjava
    אין אותם בdhtml בדקתי גם דרך הvisual basic
    ואין אותם..

  13. ניר טייב הגיב:


    כנס לעמוד הזה:
    יש כאן על getUserData ו-setUserData

    http://www.w3.org/TR/2000/WD-DOM-Level-3-Core-20000901/core.html

    אני עדיין לא יודע אם זה נתמך במוזילה כי זה חלק מ-DOM 3

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!