שלח תשובה

זירת השאלות

330
צפיות
11
תשובות

aspUpload …

,‏ 5 באוקטובר, 2004

אני רוצה לבנות טופס עם אופציית בחירת קובץ והעלתו לשרת ("עיון") .
כמובן אופציית העלאת הקובץ הזה היא חלק מטופס שלם ואני רוצה שבחלק של המשיכת נתונים מן הטופס תמשך גם הכתובת URL המלאה של הקובץ.

כלומר, לדוגמא ואני רוצה לבנות אופציית הוספת הודעה לפורום וחלק מן הטופס מאפשר להעלות תמונה מהמחשב של אותו משתמש . לאחר שנבחר הקובץ מן המחשב שלו והמשתמש לחץ "שלח" החלק של ה request.form יקבל את הURL המלא של התמונה לאחר שהועלתה .

כיצד זה אפשרי ?

תודה וחג שמח :]

תגיות:

11 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    אתה מנוסה עם האובייקט הנ"ל?
    כאשר משתמשים באובייקט הנ"ל האופציה של request.form/querystring משתנות אל x.form/querystring כאשר x מציין את שם האובייקט שיצרת.

    באתר הבית של האובייקט יש דוגמאות של העלאת קבצים בצירוף שדות טופס רגילים.

    לא הבנתי את השורה השלישית שלך: "החלק של ה request.form יקבל את הURL המלא של התמונה לאחר שהועלתה".

  2. פחן הגיב:

    איך אני לוקח את
    המשתנה ומזין אותו לdb???
    לדוגמא בדוגמא שלהם בדף קליטה של הנתונים ישנה למשל:


    Upload.Form("Description")

    ואני רוצה להכניס לשדה category אצלי בטבלת customer את המשתנה


    Upload.Form("Description")

  3. פחן הגיב:

    דהיינו ב-
    בvalue מה אני רושם בהנחה שזה שדה מסוג טקסט?

  4. פחן הגיב:

    מה שעשיתי הוא:

    <%
        Set Upload = Server.CreateObject("Persits.Upload.1")

        Upload.OverwriteFiles = False
        On Error Resume Next

        Upload.SetMaxSize 1048576    ' Limit files to 1MB
        Count = Upload.Save("F:webspacedisk20tamam.co.iltamam.co.ilwwwlimages")
      set conn=server.createobject("adodb.connection")
    For Each Item in Upload.Form
    conn.open "tamam"
    sql="insert into mana(melel,ifyun,lang,name1,images) values('" & Upload.Form("melel") & "'," & Upload.Form("ifyun") & "," & Upload.Form("lang") & ",'" & Upload.Form("name1") & "','" & File.FileName & "')"
    response.write sql
    'conn.Execute sql
    Next
    'conn.close
    'set conn=nothing
    %>

  5. פחן הגיב:

    prince01הצלחתי
    אם אתה לא אשמח לעזור.

  6. prince01 הגיב:

    אני בינתיים קורא באתר הבית של האוב'
    אבל בכל זאת, אשמח אם תעזור לי ..

  7. פחן הגיב:

    די פשוט
    בדף של הטופס אתה עושה רגיל ומעביר לדף שנמצא בדוגמאות של הaspupload
    שם אתה מכניס לתוך משתנים את הנתונים בלי לקלוט באופן רגיל.
    לדוגמא משתנה כמו name1
    אתה מכניס כך:


    name1=Upload.Form("name1")

    ואז מזין לתוך הdb במשפט insert פשוט.
    רק על תשכח בדף קליטת הנתונים:


    Set File = Upload.Files(1)

  8. ניר טייב הגיב:

    רק חבל שבקטע של Form הוא לא
    תומך בקולקשיינים (כלומר שיש מס' שדות בעלות אותו שם)

  9. prince01 הגיב:

    שאלה לי


    <td onclick="location.href='http://someurl.com'">

    איך אני יכול לקבוע את הtarget שלו ?
    נניח והtarget של הקישור הוא "main" …

  10. prince01 הגיב:

    טעות שלי … רשמתי בפורום הלא נכון
    לרשום בפורום צד לקוח או שתעבירו לבד ?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!