שלח תשובה

זירת השאלות

179
צפיות
8
תשובות

הדגשת מנהלים בפורום:

,‏ 24 בינואר, 2004

יש לי פורום שהחברים בו נמצאים בבסיס נתונים לפי שם משתמש וסיסמה.
עבור כל הודעה אני מציג את שם החבר שכתב אותה.
עכשיו עבור כל פורום יש לי מנהלי פורום (מתוך הקהילה כמובן).
הייתי רוצה להדגיש כמו כאן בפורום את מנהלי הפורום בכל עמוד, יש רעיונות
איך אני אעשה את זה בצד לקוח?

תגיות:

8 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    בשביל זה אתה צריך להעביר
    לדפדפן איזשהו אינדיקטור כשמדובר במנהל ולא בסתם גולש, ולפי זה לשנות את הצבע. צריך לתת גם דוגמא בקוד?

  2. נועם א הגיב:

    תראה אני חשבתי על משהו כזה:
    כאשר אני מציג את השם ליד ההודעה אני אציג אותו בצורה הזו:


    <span id="<%=friend_id%>" color="red">userTXT</span>

    ואז אחרי שהדף עולה אני אקרא לפונקציה ב- JS שתרוץ בלולאה ואיכשהו תמצא
    התאמה בין משתמש מסויים לשם שלו בניהול ותשנה לכח ה- ID שיש להם FRIEND_ID כמו של אותו USER את הצבע.
    הבעיה שלי שאני לא יודע איך אני אשיג (בצורה יעילה) את רשימת הכותבים בכל דף בפורום ואשלח אותה לפונקציה.
    יש רעיונות?
    האם אין דרך יותר יעילה מזו?

  3. זהר פלד הגיב:

    תראה, אני לא יודע איך
    הפורום שלך בנוי, אז קצת קשה לי לענות על זה.
    בוא נצא מנקודת הנחה, שבצד השרת אתה יודע מי מנהל ומי לא לפי שדה ב recordset של שליפת ההודעות שיקרא, לצורך הדוגמא, strUserType.
    הוא יכול להכיל שלושה ערכים שונים – "user", "expert, "manager".
    כל מה שנשאר לך לעשות במצב כזה הוא לבצע התניה על הערך שמכיל השדה הזה בזמן הריצה בלולאה על ה recordset, ולפיו לצבוע את השם בצבע שאתה בוחר.

    ד"א, color הוא מאפיין של התג font, והתג הזה עומד לצאת מהתקן הבא של HTML, אז לא מומלץ להשתמש בו. בשביל לקבוע צבע של טקסט יש css…
    בכלל, אני במקומך כבר הייתי יוצר שלוש מחלקות (class) של css, אחת לצבע של המנהל, (בד"כ זה צבוע ומודגש, אם לא שמת לב), אחת לצבע של מומחה, ואחת לצבע של משתמש רגיל, ופשוט מחליט באיזה class להשתמש לפי סוג המשתמש.

  4. נועם א הגיב:

    כן ככה אני עושה,
    זה היה בשביל ההדגמה.
    אני אבדוק את מה שאתה אומר.
    דרך אגב איך אני יודע אם האתר שלי בנוי על פי התקן? יש דרך לבדוק את זה?

    תודה

  5. נועם א הגיב:

    מה נותנת לי ההתאמה הזו? האם זה אומר
    משהו?

  6. jonatan44 הגיב:

    זה אומר ש….
    האתר שלך יעלה יותר מהר,יעבוד על מחשבים שהם חלשים ודלי זיכרון
    יצפה יותר בדפדפנים אחרים (אחרים = כאלה שאינם IE)

שלח תשובה