שלח תשובה

זירת השאלות

186
צפיות
46
תשובות

איך עושים תמונה קטנה מעל תמונה אחרת

,‏ 9 באוקטובר, 2004

איך אני עושה את הסמל שלי האתר שלי שתהיה בקביעות על התמונה שמוצגת באתר? לדוגמא כמו בוואלה שיש בכל תמונה (!) אז איך אני עושה את זה שברגע שנאי מעלה לאתר תמונה אוטומטית נהיה הלוגו של האתר שלי בפינה? תודה.

תגיות:

46 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    2 אפשרויות
    1. עורכים ידנית כל תמונה.
    2. כאשר הם מעלים את התמונה לשרת (דרך הדפדפן) מתבצעת עריכה לתמונה לאחר העלתה לשרת (שייך לצד-שרת).

  2. יוסיש הגיב:

    ידוע לך איך מתבצעת העריכה לאחר
    העלאה לשרת? אם זה מוכרח להישאל בפורום צד שרת תוכל להעביר אותי לשם?

  3. BuildHome הגיב:

    תשובה
    אפשר לבצע זאת בעזרת אובייקט תמונות כגון aspJpeg.

    העברתי את הודעתך לצד-שרת.

  4. יוסיש הגיב:

    נכנסתי לשם וראיתי הרבה אפשרויות
    איזה מהן אני אמור לבחור?

  5. אוריקס הגיב:

    אני לא בטוח שהאבייקט תומך בזה
    [אבל אני מסייג את זה]…

    יש לך את האובייקט בכלל?

  6. BuildHome הגיב:

    aspjpeg
    נועד לטיפול תמונות.
    שאר האובייקטים (aspUpload וכו’) נועדו להעלאת קבצים.

    רק השרתים בתשלום (ולא החינמיים) תומכים באובייקט הנ"ל.

  7. יוסיש הגיב:

    שאלה חדשה
    כתוב בשרתי http://www.domaindlx.com שהוא תומך בWAP אבל איך אני גולש אליו דרך הפלאפון? מה הכתובת ניסיתי:  WAP.domaindlx.com/mysit
    וזה לא עובד. למישהו יש מושג מה הכתובת דרך המכשיר?

  8. jonatan44 הגיב:

    אותה כתובת
    דרך מכשיר שתומך ב WAP, ראה במדריך ה WAP

  9. אוריקס הגיב:

    יש לך דוגמא?
    כי לא ממש ראיתי באתר…

  10. אוריקס הגיב:

    ובכלל
    תמיד כדאי להתחיל מהמדריכים שבאתר. הם מצויינים, באמת.

  11. BuildHome הגיב:

    אין לי קוד דוגמא
    אבל בעבר עשיתי משהו דומה לזה [עבר זמן מה].
    אפשר גם לחפש רכיבים מיוחדים אחרים שמאפשרים טיפול בתמונות.

  12. יוסיש הגיב:

    לפני שבכלל חלמתי להתחיל את השפה
    עיינתי סתם מתוך שעמום במדריך ופתאם קלטתי שאני אוחז את בסיס השפה, ונזכרתי בחשבון שלי בdomaindlx. והחלטתי לעלות לשם את הדפים. אבל כשניסתי לכתוב את הכתובת בפלאפון לא הופיע כלום יכול להיות שהכותבת שכתבתי לא היה נכון??כמובן שמדובר במכשיר שתומך בWAP.

    תודה רבה לטל אורנשטיין על המדריך הקל והברור.

  13. יוסיש הגיב:

    טל?? אני רואה שאתה בפורום אולי תוכל
    לעזור לי כי כמה שאני יודע אתה המומחה פה לWAP

  14. קודם כל תודה על המחמאות
    דבר שני, יש פה עוד אנשים שלא נופלים ממני ואפילו עולים עלי (כמו זוהר לפי מיטב ידיעתי..).

    בקשר לשאלה שלך, תבדוק אם החשבון שלך ב- domaindlx עדיין קיים. הרבה אתרים ‘מורידים’ אתר מסוים כאשר הם רואים שהוא לא בשימוש, על מנת לחסוך במקום.. במידה והקבצים קיימים, תציג כתובת, קוד, משהו…. אתה שואל שאלה באוויר בלי הרבה בסיס שאפשר לעזור לך על פיו..

  15. יוסיש הגיב:

    אז ככה….
    א. לא ידעתי שיש פה עוד מישהו שמבין בפלפאונים כמוך.

    ב. זה היה הקוד הראשון שלי. אז ניסיתי אותו בשרת ההוא (פתחתי חשבון חדש כי השני נעלם) והוא לא עבד, לאחר מכן ניסיתי בשרתים אחרים שראיתי שיש כאן בלוח וזה עבד, אבך נחוץ לי שזה יהיה בdomaindlx. כי הוא גם קורא ASP וגם  אקסס וכו’.

  16. אז….
    הבעייה היא בשרת שלהם…. אם אותו קוד רץ טוב על שרתים אחרים, ורק בזה הוא לא עובד- הבעייה היא לא אצלך..

  17. יוסיש הגיב:

    ראתי דוגמא באתר שלהם יש שם
    אפשרות לעשות תמונה על תמונה טקסט על תמונה וכו’

  18. יוסיש הגיב:

    אולי יכול להיות שהכתובת לא נכונה?
    אתה יודע את הכתובת שלהם דרך הפלא פון

  19. יוסיש הגיב:

    או שידוע לך על עוד אתר שנותן
    בחינם גם איחסון WAP ובASP יחד?

  20. תנסה
    לראות איך רואים את זה דרך דפדפן באינטרנט הרגיל.. במידה ורואים טוב, תנסה את אותה כתובת בפלאפון…. תבדוק אם הכתובת נכונה….

    אני לא מכיר אתרים אחרים משום שאני עובד עם אתרים בתשלום..

  21. יוסיש הגיב:

    אני לא בניתי על ASP עדיין
    רק על WML ככה שזה לא עובד על דפדפן אינטרנט.
    הכתובת שהם נתנו לי זה:
    http://ccc.domaindlx.com/phone2/
    ואני לא יודע איך לכתוב את זה בפלאפון עם קידומת של WAP ניסיתי כל מיני אפשרויות.

  22. הכתובת שגוייה….
    תיתן את שם הקובץ של הדף..

  23. יוסיש הגיב:

    מה זאת אומרת?
    הנה הקוד:


    <?xml version="1.0"?>
    <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN"
    "http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml"&gt;

    <wml>
    <card title="" ontimer="news.wml">
    <p align="center">
    <img src="logo.wbmp" alt="pic" /><br/><br/>
    !!!ברוכים הבאים
    </p>
    <timer value="20"/>
    </card>
    </wml>

  24. יש לך שגיאה בקוד…
    הנה הקוד המתוקן:

    <?xml version="1.0"?>
    <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN"
    "http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml"&gt;

    <wml>
    <card title="" ontimer="news.wml">
    <timer value="20"/>
    <p align="center">
    <img src="logo.wbmp" alt="pic" /><br/><br/>
    !!!ברוכים הבאים
    </p>
    </card>
    </wml>

    השורה

    <timer value="20"/>

    צריכה לבוא מיד מתחת לתגית card..

  25. אחרי שתשנה את הקוד…
    הדף אמור לרוץ בלי בעייה..

  26. יוסיש הגיב:

    אין עלי פלאפון כך שאני לא אוכל
    לבדוק, דרך אגב איך בדקת עד עכשיו?

  27. שינית?
    אני בודק דרך אימולטור של גלון (gelon)….

    שינית את הקוד?

  28. הדף מוצג בסדר….
    אני פורש לישון…. 🙂
    לילה טוב לכולם!

  29. יוסיש הגיב:

    תודה ענקית ולילה טוב!!!
    ודרך אגב מה הכתובת שכתבת???

  30. יוסיש הגיב:

    עוד שאלה
    האם יש בWAP אפשרות של סיישן או של עוגיות למשתשים?

    וטל איזה כתובת רשמת שזה עבד לך?

  31. אפשר….
    אתה צריך לשלב ASP עם WAP…. ואז אתה יכול לעשות ב- WAP כל מה שאפשר לעשות ב- ASP….

    רשמתי את הכתובת הזאת: http://ccc.domaindlx.com/phone2/index.wml

  32. יוסיש הגיב:

    שאלה בXML
    ראיתי באתר את המאמר על הצעדים הראשונים בXML ואחר כך בניתי את הקוד וקיבלתי שגיאה כזאת:


    A name was started with an invalid character. Error processing resource …../xml.xml’. Line 1, Position 2

    <%@ Language=VBScript %>
    -^

    בדקתי את הקוד כמה פעמים, מה יכול להיות הבעיה??

  33. יוסיש הגיב:

    אתה בטוח??
    פתחתי איפה שאתה פתחת בגלון וזה הודיע לי שגיאה אש איך ריאת אותו טוב?

  34. ניר טייב הגיב:

    אתה מנסה להכניס ASP בתוך XML
    תעשה שסיומת העמוד  יהיה .asp ולא .xml

    לאחר מכן שים גם את הדבר הבא בראש העמוד (אחרי הגדרת הקידוד)

    Response.ContentType="text/xml"

  35. יוסיש הגיב:

    לא הבנתי
    הדף בשם PAGE.ASP הוא נקרא XML??? (כמובן אחרי שאמרת לשנות את הסיומת).

  36. ניר טייב הגיב:

    רק אם תשים את ה-Response.ContentTyp
    Response.ContentType…

  37. יוסיש הגיב:

    טל, מוזר שזה עבד לך ניסיתי
    באותה כתובת וזה לא עובד לי.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!