שלח תשובה

זירת השאלות

25 תשובות

  1. nevo הגיב:

    בעיה~!~! בASP בACCESS
    טוב רשמתי תקוד


    <html dir="rtl">
    <body bgcolor="lightblue">
    <center>
    <%
    response.write "<form method='post' action='addSigSuc.asp' align='center'>"
    response.write "כתובת החתימה : <input name='addsig' type='text' value='http://'><br />"
    response.write "<input type='reset' value='נקה'>"
    response.write "<input type='submit' value='שלח פרטים'>"
    response.write "</form>"
    %>
    <center>
    </body>
    </html>
    הקוד עצמו נכון אבל שאני מריץ את הדף הוא מראה לי את השגיאה:
    Error Type:
    Microsoft JET Database Engine (0x80004005)
    Operation must use an updateable query.

    אמרו לי שזה משהו עם הרשאות אין לי מושג help!

  2. nevo הגיב:

    בע = התחרבשה לי ההודעה תיקון
    טוב רשמתי תקוד


    <html dir="rtl">
    <body bgcolor="lightblue">
    <center>
    <%
    response.write "<form method='post' action='addSigSuc.asp' align='center'>"
    response.write "כתובת החתימה : <input name='addsig' type='text' value='http://'><br />"
    response.write "<input type='reset' value='נקה'>"
    response.write "<input type='submit' value='שלח פרטים'>"
    response.write "</form>"
    %>
    <center>
    </body>
    </html>


    הקוד עצמו נכון אבל שאני מריץ את הדף הוא מראה לי את השגיאה:


    Error Type:
    Microsoft JET Database Engine (0x80004005)
    Operation must use an updateable query.

    אמרו לי שזה משהו עם הרשאות אין לי מושג help!

  3. nevo הגיב:

    אופסססס שוב התחרבש!!! תיקון אחרון!!
    טוב רשמתי תקוד


    <html dir="rtl">
    <body bgcolor="lightblue">
    <center>
    <%
    if session("pass") = "ok" then
    dim objConn
    set objConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    objConn.Provider = "Microsoft.Jet.OLEDB.4.0"
    objConn.Open Server.MapPath("../db/tableAM.mdb")
    mySQL ="INSERT INTO sign('Sign') VALUES ('" & request.form("addsig") & "')"
    objConn.execute (mySQL)
    else
    response.write "<body bgcolor='green'>"
    end if
    %>
    <center>
    </body>
    </html>

    הקוד עצמו נכון אבל שאני מריץ את הדף הוא מראה לי את השגיאה:


    Error Type:
    Microsoft JET Database Engine (0x80004005)
    Operation must use an updateable query.

  4. nevo הגיב:

    תראה..
    ניסיתי לעשות share לא עבד =
    ניסיתי להוריד את הread only לא עזר יש סיכוי שזה בגללל שזה בתיקייה
    wwwroot/For Almog's/db
    וגם שהעלתי לשרת 1asphost זה לא עבד =

  5. אוריקס הגיב:

    הפתרון הזה עזר למאות מתכנתים בעבר..
    אחד מהם (יש שישה אם אני לא טועה) חייב לעבוד.

    זה חסר ב FAQ שלנו, ככה שאני מכריז שהבא שמפרסם פה את הפתרון מפוקק

  6. nevo הגיב:

    בעיה עם ID
    טוב תראו את הבעיה


    mySQL ="INSERT INTO sig('ID','sig') VALUES ('" & request.form("addsign") & "')"

    יש לי ID בטבלה ואני רוצה איפה שהVALUES זה יתן ID אוטומטי איך אני עושה את זה?

  7. nevo הגיב:

    בעיה עם ID
    טוב תראו בניתי טבלה באקסס שיש בה שני שדות ID ו sig
    עכשיו תראו את הקוד הזה


    mySQL ="INSERT INTO sig('ID','sig') VALUES ('" & request.form("addsign") & "')"

    בVALUES יש בעיה כי אני לא יודע איך עושים שזה יתן ID אוטומטי איך עושים?!
    תודה לכל העוזרים

  8. שדה הid נוסף לבד.
    אחרת לא היו קוראים לו מספור אוטומטי?
    אז תעשה ככה:

    mySQL ="INSERT INTO sig('sig') VALUES ('" & request.form("addsign") & "')"

  9. nevo הגיב:

    הוא כותב לי הודעת שגיאה


    Error Type:
    Microsoft JET Database Engine (0x80040E14)
    The INSERT INTO statement contains the following unknown field name: "sig". Make sure you have typed the name correctly, and try the operation again.
    /For Almog's/admin/addSigSuc.asp, line 11

  10. silagy הגיב:

    תשובה
    השגיאה אומרת שבמסד הנתונים אין את העמודה בשם sig
    הוא לא מוצא את העמודה תבדוק במסד הנתונים

  11. nevo הגיב:

    עזרה — תאריך
    אני רוצה לשלוח לטבלה בתוך הדטה בייס תאריך כאילו משהו כזה


    x.execute "INSERT INTO s(d) VALUES ('" & date() & "')

    אבל זה לא עובד

  12. אוריקס הגיב:

    הממ


    x.execute "INSERT INTO s(d) VALUES ('" & date() & "')"

  13. nevo הגיב:

    = זה לא טוב הנה הקוד המלא =


    mySQL = "INSERT INTO signatures(sign,date,alt) VALUES ('" & request.form("adressSign") & "','" & date() & "','" & request.form("signSUB") & "')"

  14. ניר טייב הגיב:

    date ונראה לי גם sign הן
    מילים שמורות ב-SQL
    או שתשה את שם השדה או שתקיף את שמות השדות בסוגריים מרובעות [ ]

    ואגב אם אתה עובד עם אקסס אז באקסס יש פונקציה בשם Date שאתה יכול להשתמש בה דרך ה-SQL ובכך לא להטריד את השרת בהוצאת תאריך

  15. אוריקס הגיב:

    [ללא נושא]
    ואני הייתי אמור לנחש שזה מה שאתה רוצה?

  16. אוריקס הגיב:

    שרשר שאלותיך!
    לא ברור מה גורם לך לא לשרשר, פעם הבאה זה פשוט ימחק.

  17. nevo הגיב:

    בעיה תראו כתבתי…..
    כתבתי את זה


    objConn.execute "INSERT INTO signatures(date) VALUES ('" & date & "')"

    וזה כותב לי


    Error Type:
    Microsoft JET Database Engine (0x80040E14)
    Syntax error in INSERT INTO statement.
    /Nevo/admin/addsignSuc.asp, line 11

    help~!~!~!~!

  18. אוריקס הגיב:

    date זו מילה שמורה
    נסה ככה:


    objConn.execute "INSERT INTO signatures([date]) VALUES ('" & date & "')"

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!