שלח תשובה

זירת השאלות

37 תשובות

  1. MasterMind הגיב:

    לא משנה…הסתדר
    ואיי  כבר נבהלתי חשבתי אני צריך עכשיו לפרמט… אין לי כוח

  2. dudubs הגיב:

    זה הבעיות תעבורה מה אתה נבהל מזה ול
    ולמה לפרמט בשביל iis או שמתקינים מחדש או שעושים לו ריסט

  3. MasterMind הגיב:

    בן אדם…. איך תעבורה?
    ?????? האתר שלי בכלל לא באוויר וגם אם מישהו הצליח להיכנס לאי פי
    וראה משהו  אז זה לא אמור להראות לי בעיה שיש לי יותר מדיי משתמשים מחוברים
    וגם אני רואה כאן הרבה שיש להם בעיה במחשב   אפילו הכי קטנה  ומפרמטים

  4. prince01 הגיב:

    זה לא תעבורה …
    (מניסיון)
    כמופיעה לך שגיאת 403.9 התחברו יותר מדי משתמשים על השרת . (Connections) .
    אין זה קשור לתעבורה :]

  5. dudubs הגיב:

    אפילו כתוב שם שהרגע של השגיאה
    זה תעבורה
    ואל תגידו לא וזה יכול להיות בגלל שהרבה התחברות אז זה בעיה בתעבורה
    אם אתם יודעים מזה בכלל

  6. MasterMind הגיב:

    שאלה
    יש לי את הקוד הזה


    Function smile(name,smile,Pic)
    name = Replace( name , "smile" , "Pic" )
    End Function

    עכשיו אני יכול להכניס לו ככה?

    smile (msg , , <IMG SRC=’hagaiimagess1.gif’)>

    ואם יש לי הרבה מאוד (36) יש דרך לקצר את התהליך ?
    תודה מראש

  7. prince01 הגיב:

    תן לי לחלוק עלייך
    ראשית, אני מקושר לחברת WebPoint אז מן הסתם יש לי ידע במה זה תעבורה ומה זה קונקשנים …
    לא משנה מה רשום שהרקע, זוהי "שגיאה ידידותית" בלי כל מטרה לתת רקע מלא אודות הבעיה .
    כאשר ישנו חיבור גדול (תלוי בשרת) של אנשים לשרת שלך באותו זמן , השרת יציג שגיאה למספר דקות/שעות על מנת למנוע מקריסה .

  8. ניר טייב הגיב:

    יופי אז אם אתה מקושר אליהם
    תגיד להם שיש להם לקוח לא מרוצה והם לא עונים לו. (והכוונה היא לא אליי)

  9. prince01 הגיב:

    ניר ..
    תגיד שם ושלח לי אימייל,
    אני אתן לו מספר ישיר למנהל .

  10. BuildHome הגיב:

    לולאה (?)
    למשל אם אתה שם קוד של [x] ואתה קורא לקבצים שלך x.gif כאשר x מסמל מספר בין 1 למספר הסמיילים שיש אז פשוט תוכל לעשות לולאה כזאת:
    For s=1 To 36
            str = Replace(str,"["&s&"]","<img src=’smilies/"&s&".gif’>")
    Next

  11. MasterMind הגיב:

    אוקיי אבל….
    אני לא קורא להם לפי מספרים אני קורא להם ככה
    נגיד : – < זה s2.gif
    תמבין?

  12. BuildHome הגיב:

    שים את הכל במערך ותריץ על הכל לולאה

  13. MasterMind הגיב:

    כן הא… הכי פשוט(ציניות)
    אפשר הסבר יותר מפורט  או דוגמת קוד — לא קוד מוכן

  14. BuildHome הגיב:

    דוגמא
    Dim smilies(3)
    smilies(0) = "s1.gif,:)"
    smilies(1) = "s2.gif,:)"
    smilies(2) = "s3.gif,:"

    זה מערך חד-מימדי.
    אתה צריך לשים ערך קבוע שיפריד בין שם קובץ הסמיילי לבין הקוד שלו (למשל פסיק)
    ואז בלולאה [for s=0 to UBound(smilies)]להפריד ביניהם בעזרת הפונקציה mid ו-InStr ולקחת כל חלק לבד.

  15. MasterMind הגיב:

    אוקיי הבנתי אותך
    בעזרת Instr לחפש את ה פסיק ואז הצד השמאלי יהיה הקישור לתמונה
    והצד הימני יהיה הקוד שיהיה צריך להחליף….
    צודק?

  16. BuildHome הגיב:

    כן
    בעיקרון זה צריך להיות משהו כזה (די פשוט):
    For s=0 To UBound(smilies)
         smilyText = Mid(smilies(s),InStr(smilies(s),",")+1,Len(smilies(s)))
         smilyImg = Mid(smilies(s),1,(Len(smilies(s))-1)-Len(smilyText))
         ……
    Next

  17. somebody הגיב:

    צודק
    שזה אומר שמחוברים יותר מידי משתמשים אז זה אומר שניגמרה התעבורה הזמנית..
    לדוגמא עם מפעילים פורום על שרת IIS ושולחים נגיד הודעה עם קובץ ששוקל יותר מ-200KB אז תיגמר התעבור לשעתיים ועם תיסגור את השרת ותפעיל אותו מחדש זה יעבוד לאחר 5 דקות..
    מיניסיון
    כל הזמן ניגמרת לי התעבורה בגלל שאני מנסה את מה שאני בונה..
    אבל אפשר איך שהוא להעלות את התעבורה.
    אין לי מושג אך..

  18. prince01 הגיב:

    מה שאתה מדבר עליו
    זה תעבורה , זה לא קשור לתחבורת משתמשים על השרת

    ובד"כ אפשר תמיד לטפל בבעיה כזו כשעושים Stop ו Start לשרת …

  19. MasterMind הגיב:

    איך אפשר להעלות תמונות בלי אובייקט?
    אפשר עם FSO? או עם
    scripting.directory (שגיאת כתיב)

  20. זהר פלד הגיב:

    יש על זה מאמר,
    אם לא תמצא אותו במדור ה ASP באתר,
    תמצא מאמר כזה באתר של אדם – asp.org.il

  21. MasterMind הגיב:

    סבבה +שאלה
    איך אני שולף רשומה רנדומלית
    ראיתי ב FAQ אבל זה לא התאים לי  כי זה מסובך מדיי  אני מחפש שורה או 2
    תודה

  22. MasterMind הגיב:

    אז אתה יכול לשפץ לי את הקוד שלך
    רק שיהיה פחות מסובך ….. בלי הסינוים וכו’ וכו’
    תודה רבה רבה

  23. ניר טייב הגיב:

    יופי… יש לי שפן ניסיונות
    http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=130&msgid=41427232
    לא מותקן אצלי עדיין אקסס כי פירמטתי ואני לומד לתכנת ולא מתעסק עכשיו עם בניית אתרים ממש.
    אז לא יכולתי לבדוק את זה

    תגיד אם זה עובד

  24. MasterMind הגיב:

    לא פועל
    סתכל על הקוד (קצת שיניתי אותו שיתאים לצרכיי)

    <%
    Set objConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    objConn.Open "Provider=microsoft.jet.oledb.4.0; data source="&Server.mapPath("/my_site.mdb")&";"
    Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")

    Randomize()
    intRandomNumber = Int (1000*Rnd)+1

    strSQL = "SELECT ID,Nick, Rnd(" & -1 * (intRandomNumber) & "*ID) FROM Users "
    rs.open strSql,objconn,3,3
    response.write rs("Nick")
    response.write("<BR>")
    response.write(StrSql)
    %>

    עכשיו לבעיות
    א)  זה תמיד מחזיר את אותו השם משתמש
    ב) למרות שכשאני מדפיס את הSTRSQL יוצאים לי מספרים שונים
    כלומר ככה::

    1)
    1asc
    SELECT ID,Nick, Rnd(-399*ID) FROM Users
    2)
    1asc
    SELECT ID,Nick, Rnd(-502*ID) FROM Users

    עכשיו  זה טעות אצלי או שהקוד לא טוב…..
    תודה   נועם
    נ.ב.  
    אני לא שפן ניסיונות   אולי ארנב ניסיונות

  25. ניר טייב הגיב:

    נסה לתת ל-Rnd איזהשהוא ALIAS ולסדר
    על פיו.

    במידה וזה לא עובד אז הדרך היחידה זו הדרך של אוריקס.

  26. MasterMind הגיב:

    הא?
    דבר איתי בקוד   אל תדבר איתי במילים  כי אתה לא ממש מובן…..

  27. ניר טייב הגיב:



    <%
    ‘ Initialize ASP RND() function
    Randomize()
    intRandomNumber = Int (1000*Rnd)+1

    ‘ Return 3 random records
    strSQL = _
       "SELECT TOP 3 TableID, Field1, Rnd(" & -1 * (intRandomNumber) & "*TableID) AS rndField" & _
       "FROM Table1 " & _
       "ORDER BY rndField"

    Set objRS = objConn.Execute(strSQL)
    %>

  28. MasterMind הגיב:

    סורי לא פועל….
    עדיין מציג כמו אז  המספר משתנה
    אבל השם משתמש לא…..

  29. ניר טייב הגיב:

    רשומה רנדומלית באקסס
    השאילתא הבאה נבדקה על המסד לדוגמא Northwind ונמצאה עובדת
    -> סידור רנדומלי של רשומות
    -> לא חוזר על אותם רצפים


    SELECT Employees.EmployeeID
    FROM Employees
    ORDER BY Rnd(-1 *rnd()*Employees.EmployeeID);

  30. ניר טייב הגיב:

    רק נחוץ מאוד להוסיף
    שכדי שזה יעבוד ברמת ה-ASP (לא יחזור על אותו סדר כל פעם)
    עלינו לשלוח לשאילתא את המס’ הרנדומלי:

    Randomize()
    dim sql
    sql = "SEECT Employees.EmployeeID FROM Employees ORDER BY Rnd(-1 *"&rnd()&"*Employees.EmployeeID)"
    rs.Open sql, objConn

  31. yonatan הגיב:

    מלך הכותבים לשנת 2004
    ARE YOU STILL AWAKE

  32. MasterMind הגיב:

    תגידו זה מתאים לווב אפדייט ??
    יצא וינדוס מדיה פלייר 10
    אם כן   תצרף אורי

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!