שלח תשובה

זירת השאלות

204
צפיות
26
תשובות

שאלה….

,‏ 31 באוקטובר, 2004

שלום לכולם..
איך אני יכול לעשות שתיהיה לי טבלה וכשאני אלחץ על כפתור בתוך הטבלה
הוא יעלים את הטבלה וכשאני אלחץ על כפתור מחוץ לטבלה היא תופיע….

תודה מראש… איליה.

תגיות:

26 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    תשובה
    צריך להיות משהו כזה:
    <table id="table">
    <tr>
      <td>
       טקסט בטבלה<br>
       <input type="button" value="הסתר טבלה" OnClick="document.getElementById(‘table’).style.display=’none’;document.getElementById(‘showButton’).style.display=”;"></td>
    </tr>
    </table>
    <input type="button" value="הצג טבלה" id="showButton" style="display:none;" OnClick="document.getElementById(‘table’).style.display=’block’;this.style.display=’none’;">

  2. iliakap2002 הגיב:

    איך אני (תודה מראש לעוזרים)…
    איך אני יכול לראות את הכתובת המלאה של העמוד שאני צופה בו???
    ברור שזה ב JS… אבל לא יודע איך אני מוציא את התוכן של שורת הכתובת…

  3. eLisHa הגיב:




    <script type="text/javascript">
    document.writeIn ("The currect page path is : " + location.href)
    </script>

  4. iliakap2002 הגיב:

    בעיה בטופס….
    יש לי טופס ששמו install…
    ואני לא מצליח לגשת אליו ב JS…

    יש לי בטופס שדה ששמו sys_adress וכתבתי את הפונקציה הבאה:


    <script language="text/javascript">
    funtion check_form()
    {
    if window.document.install.sys_adresss.value.length==0
           alert ("לא הכנסת את כתובת המערכת");
    }
    </script>

    ובכפתור ה SUBMIT:


    <input type=submit onclick="check_form()">

    מישהו יכול לעזור לי??? מה הבעיה בקוד הזה???

  5. eLisHa הגיב:

    דה..
    אתה עושה Submit לכפתור..
    הוא לא מגיע לפונקציה בכלל!!

    תנסה ככה :

    <script language="text/javascript">
    funtion check_form()
    {
    if window.document.install.sys_adresss.value.length==0
           alert ("לא הכנסת את כתובת המערכת");return false;
    }
    </script>
    <input type="button" onclick="check_form();document.install.submit();" />

  6. iliakap2002 הגיב:

    עכשיו הוא בכלל נתן שגיאה בשורה הזאת


    <input type="button" value="התקן את המערכת" onclick="check_form();document.install.submit();" />

  7. BuildHome הגיב:

    הטעות היא בפונקציה
    התנאי במשפט התנאי לא בתוך סוגריים.
    funtion check_form()
    {
    if(window.document.install.sys_adresss.value.length==0)
           alert("לא הכנסת את כתובת המערכת");return false;
    }

  8. iliakap2002 הגיב:

    תודה!!! אני לא מבין איך אתה עוד…
    סובל אותי ועונה על השאלות שלי!!!
    אני מטבעי לא מרוכז ובגלל זה אני עושה את כל השגיאות האלה!!!

    תודה רבה בכל זאת!!!

  9. iliakap2002 הגיב:

    יש לי בעיה קטנה…
    אז ככה…

    יש לי את השורה:


    url= prompt("Insert Image URL", "");

    עכשיו זה לא בדיוק בעיה…
    אבל מציק לי שהכותרת של ה INPUT BOX זה EXPLORER USER PROMPT
    ומעל ל insert image URL רשום SCRIPT PROMPT…

    יש איזה דרך להוציא את זה???

    תודה מראש…. איליה..

  10. ניר טייב הגיב:

    אפשר להשתמש ב-Modal dialog
    ואז אם אינני טועה אפשר לעשות prompt עם כותרת עמוד משלך.

    באדיבות ילד כחול (המבין יבין)

    <html>
    <head>
    <title></title>
    <script>
        function launchModal(sUrl, iWidth, iHeight){
            
            // IE
            if(typeof(window.showModalDialog) != ‘undefined’){
                window.showModelessDialog(sUrl, null, "dialogHeight:"+ iHeight +"px; dialogWidth: "+ iWidth +"px; help:yes; scroll:yes; resizable:yes");
            }
            // Mozilla
            else{
                window.open(sUrl, null, "dialog, modal, width="+ iWidth +", height="+ iHeight + ", scrollbars=1");
            }
              
            return false;
        }
    </script>
    </head>
    <body>

    <a href="http://www.dwd.co.il/&quot; onclick="return launchModal(this.href, 640, 480)">Open Dialog</a>

    </body>
    </html>

  11. iliakap2002 הגיב:

    למה הסתבכתי???
    תודה בכל מקרה אבל עדיף ניראה לי להשאיר את זה איך שזה עכשיו…

    תודה בכל זאת…

  12. iliakap2002 הגיב:

    עוד בעיה…. (לא גדולה)….
    קראתי את המאמר על ה DIV בעל אפשרויות עריכה….
    והחלטתי לנסות לעשות אחד כזה…
    הבעיה היא בהוספת תמונה…
    רשום שם שכך מוסיפים תמונה:


    document.execCommand(‘insertimage’,false,ImageURL)

    אז עכשיו רציתי שהמשתמש יובחר כתובת…
    אז בניתיאת הפונקציה הבאה:


    function in_image()
    {
      url= prompt ("Insert Image URL", "");
      return url;  
    }

    ומה שמקבל את ה URL:

    <span onclick="Docommand(‘Insertimage’, false, in_image())"><img src="image.gif"></span>

    עכיו הבעיה שכשהוא מוסיף את התמונה הוא מראה PLACEHOLDER
    ולא טוען את התמונה עצמה….
    עכשיו גם כשניסיתי לעשות סמיילי שזה אמור ליהיות יותר פשוט:


    <span onclick="Docommand(‘Insertimage’, false, smilies/glare.gif)"><img src="smilies/glare.gif"></span>

    לא הצליח ליוזה הראה רק PLACEHOLDER ולא טען את התמונה….
    ולא יכול ליהיות שזה יטען את התמונה הרבה זמן כי היא כבדה מכייון שהתמונות שניסיתי לטעון מאוכסנות בצורה לוקאלית…

  13. iliakap2002 הגיב:

    הפונקציה Docommand…


    function Docommand(eCommandname)
    {
    document.getElementById(‘editor’).focus();
    document.execCommand(eCommandname);
    document.getElementById(‘editor’).focus();
    }

    לדעתי הפונקציה הזאת לא מספיקה כדי להכניס תמונה…
    כי היא מקבלת רק את הפרמטר הראשון שהוא

  14. iliakap2002 הגיב:

    בדיוק באתי לכתוב שהסתדרתי והבנתי את
    הבעיה…

  15. אופס… — היא לא תעבוד לך מסיבה..
    פשוטה שהפונקציה מקבלת רק את הערך insertimage בגלל שאתה עשיתה: " , ".
    אתה צריך לבנות פונקציה חדשה כמו שהראו פעם בפורום ולעשות משהו כזה:


    function Docommand(cmd,bol,other){
    swich (cmd) {
      case "insertimage" :
       document.getElementById(‘editor’).focus();
       document.execCommand(cmd,bol,other);
       document.getElementById(‘editor’).focus();
       break;
      case "createlink" :
       document.getElementById(‘editor’).focus();
       document.execCommand(cmd);
       document.getElementById(‘editor’).focus();
       break;
      case "bold" :
       document.getElementById(‘editor’).focus();
       document.execCommand(cmd);
       document.getElementById(‘editor’).focus();
       break;
    }
    }

    וכך הלאה

  16. iliakap2002 הגיב:

    אופס…
    תודה אבל כבר הסתדרתי…
    מסכן… רשמת את כל זה???
    תודה רבה!!!

    ובישביל מה הסיבוכים עם קייסים אם אפשר פשוט לעשות הכל עם איפים…
    במקום

    CASE BOLD
    ..
    CASE IMAGE

    CASE LINK

    וכדומה אתה פשוט עושה
    IF IMAGE

    ……
    ELSE

    ….

    לא הכנסתי כל מיני סוגריים וזה….

  17. רק שתדע swich זה הרבה יותר טוב
    במקום לעשות מיליון if אתה פשוט עובר על האפשרויות שלך

  18. iliakap2002 הגיב:

    אבל הקטע…
    היו רק 2 אפשרויות….
    אם זה תמונה אז תעשה זה וזה…
    אחרת תעשה רק את זה…

  19. iliakap2002 הגיב:

    שאלה על EXECCOMMAND
    יש אפשרות ב EXECCOMMAND לשנות פונט???

    כי קראתי את המאמר במדור JS…
    וניסיתי לעשות ויצא אחלה…
    עכשיו אני רוצה למשל לעשות שינוי פונט….
    האם אפשר בעזרת EXECCOMMAND לעשות שינוי פונט???

    או שאני חייב להוסיף ל innerHTML ואז לעשות לינק לסיום הפונט הנוכחי???

    בתודה, איליה…

  20. שרשר!! שאלותך + כמה דברים
    1. שוב שרשר!
    2. משנים בעזרת :Fontname!
    3. אתה צריך לכתוב בתוך ההודעה כמה מילים בשביל שזה יוקפץ

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!