שלח תשובה

זירת השאלות

410
צפיות
22
תשובות

להשתמש בDB שנמצא תחת שרת אחר.

,‏ 6 בנובמבר, 2004

יש לי מסד נתונים בשרת אחד והאתר בשרת אחר האם יש אפשרות לשאוב את הנתונין מהשרת השני לשרת אחר אבל לא ע"י פקודת: ActiveXObject("microsoft.XMLDOM") יש אפשרות אחרת? אם כן מה?

תגיות:

22 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    המממ
    שתי פתרונות אפשריים:
    1. דף שמחזיר XML המייצג את הרקורדסט.
    2. ללמוד קצת דוט נט ולבנות webservice שיחזיר dataset – ואז פתרנו הכל.

  2. יוסיש הגיב:

    תוכל להסביר לי קצת יותר על האפשרות
    הראשונה לא הבנתי בדיוק מה היא.
    תודה

  3. אוריקס הגיב:

    למשל:
    דף ASP, שהפלט שלו הוא XML המייצג את הרקורדסט…
    דוגמא לדף ASP שמייצר פלט XMLי:


    <%
    response.ContentType="text/xml"
    response.Write("<?xml version=’1.0′ encoding=’ISO-8859-1′?>")
    response.Write("<note>")
    response.Write("<from>Jani</from>")
    response.Write("<to>Tove</to>")
    response.Write("<message>Remember me this weekend</message>")
    response.Write("</note>")
    %>

    במקום הפלט הזה, אתה צריך סקריפט שיבנה XML שמייצג את הרקורדסט.
    איך בונים כזה דבר, תוכל לקרוא ב FAQ (תחת הכותר "על רקורדסט ו XML").

    משם תצטרך להמשיך לבד, כמובן שנשמח לעזור באם יתעוררו בעיות

  4. יוסיש הגיב:

    לבנות קובץ XML אני יודע כל הבעיה
    היא איך אני קורא אותה בשרת השני שלי שלא משתמש בActiveXObject("microsoft.XMLDOM")

  5. ניר טייב הגיב:

    אז אתה לא יכול לקרוא אם אין לך
    XMLDOM.
    אלא אם כן יש לך תמיכה בשפת צד שרת שנוספת כמו PHP/ASP.NET/JSP שבעזרתן תוכל לקרוא את הקובץ.

  6. יוסיש הגיב:

    כי לא נראה לי ששרתי ברינקסטר
    תומכים בזה.

  7. זהר פלד הגיב:

    אם אין תמיכה בצד השרת,
    אפשר לבצע את זה בצורה קצת עקומה, דרך הצד לקוח ו xmlhttp…

    אם האחסון הוא בחבילת החינם של ברינקסטר, לא נראה לי שתהיה תמיכה בהרבה דברים…

  8. יוסיש הגיב:

    ואיך אני עושה את זה בדרך ההיא
    כל מה שטוב בברינקסטר שזה תומך בWAP וזה הדבר שחשוב לי.

  9. ניר טייב הגיב:

    כנס למאמרים במדור ASP למתקדמים
    יש שם מאמר על XMLHTTP.

  10. זהר פלד הגיב:

    אין בעיה של תמיכה ב wap.
    למיטב זכרוני, כל שרת שתומך ב Response.contentType (כלומר כל iis) תומך גם ב Wap…
    הרי wap זה בסך הכל אפמלימנטציה של XML בצד הלקוח, ולכן בשרת למעשה נשאר רק לקבוע את ה contentType ל text/wml, ואתה מסודר בחיים.

  11. יוסיש הגיב:

    אתה בא לומר לי שכל שרת תומך
    בWAP//WML …ניסיתי בשרת שבו אני מאחסן את האתר והוא לא עבד לי,

  12. יוסיש הגיב:

    בסדר הבנתי
    וואלה לא ידעתי שכל שרתתומך בזה זה מגניב, עכשיו זה חוסך לי את כל העברת המידע.
    כל מה שהייתי צריך לעשות זה לשמור את הקובץ כASP ולא כWML,

    תודה רבה.

  13. יוסיש הגיב:

    שאלה חדשה
    איך אני עושה שאם גולש נכנס לאתר שלי דרך הפלאפון זה יעביר אותו לתקייה אחרת בשרת ואם הוא נכנס דרך מחשב זה ישאיר אותו בתקייה הנוכחית?

    אני יודע שזה משהו עם response.redirect אבל איך אני מזהה אם זה מפלא פון או לא?

  14. יוסיש הגיב:

    אם אני עושה את זה בקובץ ASP
    לא יהיה בעיה עם פלאפונים שתומכים רק בWML???

  15. זהר פלד הגיב:

    אין שום בעיה עם סיומת ASP לדף WML..
    רק צריך שצד הלקוח יהיה כתוב נכון, והכל מסתדר.

  16. זהר פלד הגיב:

    בעזרת ServerVariables,

    Request.ServerVariables("HTTP_USER_AGENT")

    יחזיר לך את סוג הדפדפן של הלקוח.

  17. יוסיש הגיב:

    ניסיתי לכתוב בפלאפון נוקיה
    של חבר שלי את הכתובת עם קובץ ASP והוא לא קרא אותו הוא טען שיש שגיאה בדף, אז אם אני אשמור את הקובץ בWML הוא יעבוד?? אתה בטוח שכל השרתים יש תמיכה  ב WML????

    (דרך אגב: לי אין פלא פון עם אינטנרט… אז מה שעשית זה בדקתי באתר GELON.NWT כמדומני… ושם זה עבד מצוין אבל ניסיתי בפלאפון של חבר שלי הוא לא עבד, אולי זה בגלל שהקובץ הוא ASP???)

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!