שלח תשובה

זירת השאלות

355
צפיות
15
תשובות

שרשור מספר למחרוזת

,‏ 7 בנובמבר, 2004

אני רוצה לחבר את 2 המשתנים האלה על מנת לקבל את המשפט הבא:
I like number 1


num=1
str="I like number"


איך עושים את זה ?

תגיות:

15 תשובות

  1. eliavm הגיב:

    FSO
    הכנסתי לתוך משתנה את רשימת הקבצים שנמצאים בסיפריה שלי. אני רוצה לעבור עם לולאה על כל השמות של הקבצים. עבור כל קובץ, הוא יציג את השם שלו ויכתוב אם יש עוד קבצים אחריו או אין עוד קבצים אחריו.
    איך עושים את זה ?

    קוד לדוגמה…. מה יהיה התנאי שחסר שם ?


    Set FSO = Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
    Set Folder = FSO.GetFolder(Server.MapPath("/"))%>

    For Each File in Folder.Files
         response.write File.Name
         If (               ) then
               Response.write "יש עוד קבצים"
         else
               Response.write "אין עוד קבצים"
         end if
    Next

  2. ניר טייב הגיב:

    באיזה שפה ?
    לכל שפה יש אופרטור שרשור מחרוזות:

    VBS:
    str1 & str2

    JS / JAVA
    str1 + str2 OR str.concat(str2);

    Perl/PHP:
    str1 . str2;

  3. eliavm הגיב:

    סליחה, VB
    לא שרשור מחרוזות, המשתנה האחד הוא מספר שלם והשני הוא מחרוזת.
    אני צריך ליצור מחרוזת שהיא שירשור של שני המשתנים.

  4. eliavm הגיב:

    בעיה עם FSO.FileExists
    הרצתי את הקוד הזה והוא אומר שהקובץ אינו קיים.
    הבעיה היא שהוא כן קיים. כל קובץ שניסיתי נתן את התוצאה, הקובץ אינו קיים. איפה טעיתי ?


    Set FSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")

    if (FSO.FileExists("http://www.webmaster.org.il/forums/forum.asp")) then
           response.write "קובץ קיים"
    else
           response.write "קובץ לא קיים"
    end if

  5. ניר טייב הגיב:

    FSO עובד רק על השרת שלך
    לכן כתובות HTTP לא צריכות להינתן לו אלא כתובות יחסיות.

  6. אוריקס הגיב:

    שרשר שאלותיך!
    מה גורם לך לא לשרשר? הודעה לא משורשרת תמחק ללא אזהרה בעתיד.

  7. eliavm הגיב:

    FSO על גבי השרת שלי
    נתתי את הקובץ הזה כדוגמה, כשהפעלתי את זה על קבצים בשרת שלי אותה התוצאה, הוא אומר שהקובץ אינו נמצא בין אם הוא נמצא ובין אם הוא לא נמצא.

  8. eliavm הגיב:

    יכול לקבל כתובת יחסית או כתובת אבסו
    ניתן לעיין בקישור המצורף

  9. אוריקס הגיב:

    URL זו כתובת אבסולוטית/יחסית?
    הכוונה היא לקובץ על השרת/מחשב שלך. מה גם שזה הגיוני – על סרבר מרוחק יש קבצים מוסתרים ככה שאתה לא יכול להבטיח כלום ב 100 אחוז. בקיצור – זה אל יכול לקבל URL.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!