שלח תשובה

זירת השאלות

8 תשובות

  1. tal_attaly הגיב:

    תשובה….
    פונקציה רקורסיבית היא בעצם פונקציה שיש לה תנאי עצירה ושהיא קוראת לעצמה.
    לדוגמא – חישוב עצרת מתבצע ע"י הכפלת כל המספרים עד למספר n, החל מ-1.
    אז אפשרות אחת היא באמת לולאה רגילה, ואפשרות שנייה לדוגמא הזו היא פונק’ רקורסיבית –
    אתה קולט בפונקציה את המספר n, אם הוא שווה ל-1 אתה מחזיר 1,
    אחרת, אתה רושם משהו כזה –


    Atzeret = n * AtzeretFunction( n-1 );

    וכך הפונקציה בעצם קוראת לעצמה עד שתנאי עצירה (חובה) כלשהו מתקיים-
    במקרה שלנו – n=1.

    מקווה שהבנת

  2. tal_attaly הגיב:

    תגיד משהו פה לא מסתדר לי….
    זה ציטוט שלך –
    "אני מנסה לבנות פורום שדומה לזה ונתקלתי בכמה בעיות :::
    1. עשיתי רקורסיה ע"י שימוש בשני עמודות levelID ו-fatherID
    והשתמשתי בקוד הבא :::"

    איך אתה עושה ורק אחר כך שואל מזה ?

  3. ניר טייב הגיב:

    חשבתי שאני עושה עד..
    שהבנתי את מה שאני עושה…
    אני בונה פורום על בסיס של ליניארי בלי שימוש בליניארי
    טעות חמורה!!!

  4. ניר טייב הגיב:

    ניסיתי…
    לעשות את הפונקציה כך :::


    <script language="JavaScript" type="text/javascript">
    function AtzeretFunction(n){
    if (n==Atzert){
    return (Atzert);
    }else{
    Atzeret = n * AtzeretFunction( n-1 );
    }
    }
    </script>


    אבל משום מה אין פלט

  5. ניר טייב הגיב:

    ניסיתי גם
    בהתנייה לשים את המספרים 1 או 0 במקום ה-"עצרת"

  6. ניר טייב הגיב:

    טוב לבסוף עשיתי כך:::


    <%
    function recorsion(var)
    if var=0 then
    exit if
    else
    Atzeret = var * recorsion(var-1)
    end if
    for i=0 to atzeret
    recors = recors & " "
    next
    response.write recors
    }%>

    השאלה שלי האם זה פונקציה של רקורסיה???

  7. ניר טייב הגיב:

    בקשר לקןד…
    נכון הוא ב-VB כי זו שפה שאני יותר מבין ודבר שני
    בשורה הבאה :::

    recors = recors & " "

    אז הרווח אמור להיות


    &nbsp;

שלח תשובה