שלח תשובה

זירת השאלות

310
צפיות
14
תשובות

אפשר לעשות דבר כזה?

,‏ 12 בנובמבר, 2004

לתת ל CET שם כלומר ככה

<div contenteditable=true ID=editor name=Msg></div>

ואחר כך לקרוא לו בעזרת ASP עם Request.form  ??
תודה רבה  נועם צברי
אם לא הבנתם CET זה  contenteditable

תגיות:

14 תשובות

  1. MasterMind הגיב:

    סבבה פועל + שאלה
    יש לי את הקוד הזה


    Conn.BeginTrans
    sql_query="INSERT INTO Forum (Pid,Subject,Writer,Msg_Date,CatID)VALUES ("&ParantID&","&Subject&","&User_Name&","&Msg_Date&","&CatID&")"
    conn.execute sql_qurey –>כאן השגיאה
    Conn.CommitTrans

    והשגיאה הזאת


    Command text was not set for the command object.

    תודה נועם צברי

  2. MasterMind הגיב:

    קבלו תיקון…
    ה CET עם ה NAME לא עובד…
    ניסיתי לקרוא לו ככה


    <%
    name=request.form("Msg")
    response.write(name)
    %>

    ולא הציג כלום …..
    מה אתם מציעים לעבור לתיבת טקס רגילה ?
    ואל תשכחו מהשאלה הקודמת ….

  3. MasterMind הגיב:

    הקפץ
    תענו לי על השאלה השנייה …. בבקשה
    עם השגיאה הזאת


    Command text was not set for the command object.

    תודה

  4. זהר פלד הגיב:

    לא ברור לי כל כך…
    השגיאה מדברת על אובייקט command, ואילו אתה הראת לנו קוד שמתאים לאובייקט connection…

    אפשר לראות קצת יותר קוד, ואת הודעת השגיאה במלואה?

  5. MasterMind הגיב:

    בסך הכול זה הקוד שלי
    הנה השגיאה


    Microsoft JET Database Engine (0x80040E0C)
    Command text was not set for the command object.
    /hagai/Do_Add_Msg.asp, line 54

    הנה הקוד המדובר (כל הפונקציה)


    Function NewMsg (ParantID,Subject,Msg,file,User,Msg_date)
        Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
        Conn.Open "Provider=microsoft.jet.oledb.4.0; data source="&Server.mapPath("/***/***.mdb")&";"

        Conn.BeginTrans
        sql_query="INSERT INTO Forum (Pid,Subject,Writer,Msg_Date,CatID)VALUES("&ParantID&","&Subject&","&User_Name&","&Msg_Date&","&CatID&")"
        Conn.CommitTrans

        conn.execute sql_qurey–>שורה 54
        
        conn.close
        Set conn=Nothing
        
        response.redirect "index.asp?Cid="&CatID

    End Function


    תודה

  6. ניר טייב הגיב:

    נסה לשים את המימוש של sql_query
    בתוך הטראנזיקציה. חוץ מזה אין טעם לטראנזיקציה אם אין בתוכה מימוש של שאילתה מסוימת.

  7. זהר פלד הגיב:

    טוב, אני רואה כאן כמה בעיות:
    בעיה מספר 1 – והיא כנראה גורמת להודעת השגיאה – התחלת וסיימת טראנזאקציה בלי בכלל לגשת בתוכה למסד הנתונים. בשביל מה? ד"א, אין שום סיבה להשתמש בטראנזאקציה על משפט SQL אחד. קרא את המאמר על טראנזאקציות באתר. (ונראה לי שצריך להוסיף מאמר יותר פשוט למתחילים, לא?)

    בעיה מספר 2 –   הפונקציה מקבלת משתנה בשם user, אבל מנסה לשלוח ל DB משתנה בשם user_name. מאיפה המשתנה הזה?

    בעיה מספר 3 – מאיפה הפונקציה מקבלת את catId?

    והאחרונה היא לא בעיה אלא תהייה: למה אתה שולח לפונקציה משתנה בשם msg שאתה לא משתמש בו בשום מקום בפונקציה עצמה?

  8. MasterMind הגיב:

    אוקיי הבנתי…
    על הטרנזאקציות אבל אני חייב להוסיף שיש עוד קוד כתוב
    הצגתי רק את הפונקציה הרלוונטית….
    וניסיתי להוריד את הטרנזאקציה ועדיין לא פעל… (אותה השגיאה)
    וניסיתי להכניס לבפנים את הקריאה ל SQL_QUERY ופלט לי אותה שגיאה
    בכלל מה השגיאה אומרת ?
    תודה  נועם צברי
    נ.ב. צירפתי דף שבו מופיע כל הקוד שלי …
    עם הטראנזאקציה

  9. זהר פלד הגיב:

    למה יש לך שתי פונקציות בדף עם אותו
    הקוד בדיוק?
    מה ההבדל בין הפונקציה NewMsg לפונקציה Re_Msg ?

    אם מה שכתוב בתיאור של השגיאה לא מספיק לך בשביל לדעת מה היא אומרת אתה מוזמן להכניס את המספר שלה ל google ולקבל חיפוש על השגיאה, או לחפש אותה ב MSDN.

  10. MasterMind הגיב:

    אחד זה להכנסת הודעה חדשה
    והפונקציה השניה היא בשביל הכנסת תגובה להודעה….
    נראה לי שאני אעבור לSub ולא לפונקציה…
    יש הבדלי מהירויות ??

  11. זהר פלד הגיב:

    זה לא מה ששאלתי…
    אם אתה כותב את הקוד בפונקציה אחת, אין טעם לכתוב את אותו הקוד בדיוק בפונקציה שניה.
    לגבי sub מול פונקציה, אז ההבדל הוא שפונקציה אמורה להחזיר ערך ו sub לא.
    אני לא יודע אם יש הבדל במהירות בינהם, אבל גם אם כן הוא לא נראה לי משמעותי.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!