שלח תשובה

זירת השאלות

341
צפיות
30
תשובות

תוכלו בבקשה להוסיף מאמר ב ASP על IF

,‏ 12 בנובמבר, 2004

IF CONDITION?
בשביל שאני לא יהיה צריך להכנס לפה ולהראות כמה אני לא חכם ? חחח

אמממ.. עד שתעלו או שלא; מישהו יכול לעזור לי להבין מה לא בסדר בסטייטמנט של ה IF פה כי אני לפעמים מתבלבל בין JAVASCRIPT ל ASP והמוח שלי לא פועל עכשיו..
תודה רבה לכל העוזרים והמנסים לעזור : )


       Do While Not rs.EOF    
       if ((Request.form("userN") =  rs("UserName"))  and ((Request.form("Password") =  rs("Password")) then
        response.redirect "http://www.goop.co.il"
    else
        response.redirect "index.html"
        response.write ("you are not a member")
       end if
       rs.MoveNext    
          Loop
          %>

תגיות:

30 תשובות

  1. god הגיב:

    תבדקו לי בבקשה מה לא בסדר בקוד הקצר
    הזה ב ASP
    זה מהדף getFname.asp

    <%
    Name1 = Request.QueryString("UserN")
    Password1 = Request.QueryString("Pass")
    sq = "insert into users(UserName, Password) values (‘"&Name1&"’, ‘"&Password1&"’)"
    path = Server.MapPath("db/db1.mdb")
    set con = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    con.Open "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=" &path
    con.Execute sq
    %>


    וזה חלק קטן מ REGISTER.ASP

    <form name="MyForm" Method="get" action="http://www40.brinkster.com/dvirl/getFname.asp"&gt;
    <input type="hidden" name="action" value="add">
    </TR>
    <TR>
        <TD align="center">
            <font style="font-size: 10pt" face="arial"><b>שם משתמש:</b></font>
        </TD>
        <TD align="right">
             <input type="text" name="userN" style="font-family: Arial; font-size: 9pt; COLOR: #267DC0; FONT-WEIGHT: bold; border: 1px solid #267DC0; background-color: #E7E6E6">
        </TD>
    </TR>
    <TR>
        <TD align="center">
            <font style="font-size: 10pt" face="arial"><b>סיסמא:</b></font>
        </TD>
        <TD align="right">
    <input type = "Password" name="Pass" style="font-family: Arial; font-size: 9pt; COLOR: #267DC0; FONT-WEIGHT: bold; border: 1px solid #267DC0; background-color: #E7E6E6">
        </TD>

  2. ניר טייב הגיב:

    תעזור לנו לעזור לך
    קוד מיושר לשמאל ושיהיה רלוונטי, כמו כן צרף את השגיאה שאתה מקבל

  3. god הגיב:

    ניסיתי לישר אחי זה עשה לי בכיתבת הה
    ודעה ישור לא פה והנה השגיאה:
    Microsoft JET Database Engine error ‘80040e14’
    Syntax error in INSERT INTO statement.

    /dvirl/getFname.asp, line 29

    והנה LINE 29 :
    con.Execute sq

  4. ניר טייב הגיב:

    מימין לצביעה באדום של הטקסט יש
    קווים כאלו
    זה היישור

    Password זו מילה שמור ב-SQL של אקסס( רק? )
    ולכן יש לך שתי אופציות:
    1. להקיף את שם השדה בסוגריים מרובעות […]
    2. להחליף את שם השדה.

    בהצלחה

  5. god הגיב:

    גבר ממש לא הבנתי יש לך איסיקיו או
    MSN?
    שלי זה
    147118777
    dvirl@hotmail.co.il
    דבר איתי מהיר..

  6. ניר טייב הגיב:

    יש לי אבל אני לא מתכוון לתת אותו
    יש לך בעיה? שאל אותה על גבי הפורום.

  7. זהר פלד הגיב:

    תרשה לי לחזק את ידיך, ניר.
    ולבחור  המתקרא god, למה לך לרצות את העזרה של בנאדם אחד, כשאתה יכול לקבל עזרה (לפחות תיאורטית) מפורום שלם?

    רק צריך לשאול את השאלה בצורה ברורה, ונשמח לעזור…

  8. god הגיב:

    אממ תודה לכם אבל הסדרתי מהמדריך באת
    ר.. שהוא גם לא כל כך מדויק לגבי הDNS..
    אבל עדין.. תודה רבה..

  9. god הגיב:

    יש שם קטעון שלא אומרים שזה לא מילה
    שמורה ומי שלא מחליף זה לא יעבוד לו ולא ידע מה לעשות.. וגם הDNS בשביל אנשים עם IIS

  10. ניר טייב הגיב:

    לא ממש הבנתי אותך!
    דבר יותר ברור בבקשה. אני לא מבין מה לא טוב במאמרים באתר ?

  11. god הגיב:

    "דבר יותר ברור" ושום דבר לא רע להפך
    המאמרים מצוינים פשוט צריך להדגיש איפה בקטע קוד המשתנה קבוע בASP ואיפה הוא לא.. כמו MYDNS

  12. prince01 הגיב:

    מה הכוונה לא בסדר
    תציג את השגיאה המקושרת לקוד שהצגת .

  13. god הגיב:

    מצאתי, הטעות שלי הייתה פתיחת סוגרים
    לפני הכל..
    (request.form…
    ועושים את זה ב JAVASCRIPT סליחה על בזבוז הזמן : )

  14. ניר טייב הגיב:

    אז למה שלא תכתוב ASP עם JS ?
    JS זו גם השפה שעדיפה לפיתוח ב-ASP וגם זה לא יבלבל לך את המוח
    תעבור על מדריך ה-ASP באתר ותבין.

  15. god הגיב:

    הגעתי לעוד בעיה חחח מלא בעיות אני .


    Microsoft VBScript runtime error ‘800a01a8’

    Object required: ”

    /dvirl/selection.asp, line 14


                  con.Open "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=" &path

      <%
               Dim conn, rs, SQLstr
                path = Server.MapPath("db/db1.mdb")
                 Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
                 Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
                  con.Open "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=" &path
              SQLstr="SELECT * FROM Users"
             rs.Open SQLstr,conn
           Do While Not rs.EOF    
           if Request.form("userN") =  rs("UserName")  and Request.form("Password") =  rs("Password") then
            response.redirect "http://www.goop.co.il&quot;
        else
            response.redirect "index.html"
            response.write ("you are not a member")
           end if
           rs.MoveNext    
              Loop
              %>

  16. ניר טייב הגיב:

    הגדרת אובייקט בשם conn כתבת
    con.open (עם n אחד)

  17. god הגיב:

    תודה עוד שאלה קטנה….
    עכשיו זה הכל פועל אבל יש בעיה לא משנה מה אני כותב זה שולח אותי ל ELSE
    ובדקתי את השמות הם נכונים ובדקתי ב DB אם יש את השמות והם נכונים שם..

  18. god הגיב:

    ארור שאני לא מבין בבקשה עזרה (ASP)
    Microsoft JET Database Engine error ‘80040e07’

    Data type mismatch in criteria expression.

    /dvirl/Indexinside.asp, line 82

    <%
    vote3 = Request.form("voteid")
    ip3 = Request.ServerVariables("REMOTE_ADDR")

    sq = "INSERT INTO poll([IP],[uservote]) values (‘"&ip3&"’,’"&vote3&"’)"
    path = Server.MapPath("db/db1.mdb")
    set con = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    con.Open "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=" &path
    con.Execute sq
       conn.Close
        Set conn = Nothing
    %

    >

    שורה 82 זה פה
    con.Execute sq

  19. god הגיב:

    לא הצליח לעזור לי מה עוד אני יכול ל
    עשות?
    ד.א
    יש לי בסך הכל בDB פעמיים עמודה שנקראת IP זה משנה משהו? אבל הם לא באותה טבלה

  20. זהר פלד הגיב:

    איך נראית הטבלה, ואיך נראה ה SQL?
    תתחיל בלעשות Response.write ל sq במקום לשלוח אותו ל con.execute,
    ואז תעתיק אותו מהדפדפן ותנסה להריץ אותו במסד הנתונים.
    אם זה לא עובד, יכול מאוד להיות שתקבל הודעת שגיאה אחרת, ברורה יותר.
    אם זה כן עובד, הבעיה מסתבכת…
    בכל אופן, אם לא תסתדר עם זה תעתיק לכאן את המשפט SQL כמו שהוא מופיע בדפדפן, ותעלה לנו צילומסך של העיצוב של הטבלה המתאימה ב DB.

  21. god הגיב:

    עשיתי RESPONSE וזה מה שזה כתב לי:
    INSERT INTO poll([ip],[uservote]) values (‘81.218.130.76’,”)

  22. זהר פלד הגיב:

    כשאתה מיישר קוד לשמאל,
    תעשה את זה בתוך התגים שמיישרים אותו…

    INSERT INTO poll([ip],[uservote]) values (‘81.218.130.76’,”)

    אתה מנסה להכניס ערך ריק לתוך uservote. תבדוק אם יש לך הרשאה ברמת המסד להשתמש בערך של מחרוזת ריקה (או NULL) לשדה הזה.
    אני מניח ששניהם שדות מחרוזתיים, נכון?

  23. god הגיב:

    מישהו יכול להסביר לי בהרחבה על עוגי
    ת?

    כי מהדף היחיד שכתוב באתר הבנתי רק איך ליצור אותם ומתי הם נעלמים..
    לא הבנתי מה התפקיד העיקרי שלהם ואיפה להכניס אותם ..

  24. זהר פלד הגיב:

    שרשר שאלותיך!
    רצוי גם שתקרא את חוקי הפורום.

    כבר חיברתי לך שני שרשורים  שהיו לך בדף הראשי, אבל אין שום סיבה שאני אעשה עבודה מיותרת כזו. בפעם הבאה, שאלה לא משורשת בניגוד לכללים פשוט תמחק.

    ולתשובה לשאלתך – יש יותר מדף אחד על עוגיות באתר.
    יש דף אחד במדריך ASP,
    ודף אחד במאמרים ב js.
    אם עדיין משניהם לא הבנת מה זה עוגיה ולמה זה טוב, ומתי כדאי להשתמש בהן, אז תשאל שוב.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!