שלח תשובה

זירת השאלות

297
צפיות
30
תשובות

מישהו יכול לעזור לי איך לעשות

,‏ 13 בנובמבר, 2004

סקר ב ASP ו SQL ו DB ?
אמממ כאילו תיכנון בראש איזה טבלאות והכל.. כי אני ממש לא מצליח ניסיתי פעם אחת וזה יצא קצת בסדר.. אני רוצה שאנשים שהצביעו לא יצביעו שוב לפי האימייל אז אם למישהו יש זמן שיעזור בבקשה

תגיות:

30 תשובות

  1. god הגיב:

    עוד בעיה! אחרי כמה זמן דף בתור ה FR
    ME הראשי הופך ל 404! ואין לי מושג למה!

  2. ניר טייב הגיב:

    שרשר שאלותיך
    על כמה חוקים אפשר לעבור בבת אחת 😛

  3. זהר פלד הגיב:

    זו תהיה האזהרה האחרונה…
    אני לא הולך לשרשר לך את השאלה הזו, ואם אתה לא הולך לשרשר את השאלות שלך הן פשוט ימחקו.

  4. god הגיב:

    אם אני משרשר אז לא רואים :S וזה שאל
    ה חדשה :S

  5. god הגיב:

    אממ נתת לי את הURL של ההודעה הזאת

  6. ניר טייב הגיב:

    אז תשרשר נכון
    ואם זה עדיין לא מספיק אז אפשר לסמן  שאלה חדשה בסימן הזה (הוא עדיין לא הרג אף אחד)

  7. Just-Tal הגיב:

    חבר'ה תרגעו אפשר לחשוב שהוא רצח…
    מישהו.

    מזו ההתנפלות הזאת?

    שבוע טוב.

    Just-Tal.

  8. ניר טייב הגיב:

    זה לא התנפלות
    אנו פשוט מעמידים אותו במקומו על דברים שהוא מפר מהתקנון.
    לא נורא גם אני סבלתי את זה בזמנו 😛 (רק בדרך אחרת).

  9. זהר פלד הגיב:

    רגועים לגמרי. שלושה שרשורים בדף זה
    הרבה יותר מדי.
    אז שלוש פעמים זה מספיק שאני אאלץ לשרשר לו את ההודעות, בעיקר כשיש מערכת שמטפלת בזה באופן אוטומטי.

  10. Just-Tal הגיב:

    טוב, 🙂 קטונתי. אתם כאן יותר זמן…
    ממני וכנראה שזו הדרך.

  11. god הגיב:

    2 שאלות לגבי סיישנים
    1. מה ההבדל בין סיישן לקוקי?

    2. האם אפשר לעשות בעזרת סיישן כמה משתמשים מחוברים כרגע באתר..

  12. ניר טייב הגיב:


    סיישן עובד על השרת ועובד עד שה-Timeout שלו מסתיים
    עוגיה היא במחשב הלקוח עובדת עד שה-Expires שלה תם.

    אפשר לעשות. אתה צריך להשתמש בקובץ Global .asa באירוע כניסה לסיישן אתה מעדכן משתנה אפליקציה ומוסיף לו 1 באירוע יציאת סיישן אתה מוריד מאותו משתנה 1

    איפה שאתה רוצה לדעת כמה משתמשים נמצאים באתר אתה מכתיב את משתנה ה-Aplication לפלט

  13. god הגיב:

    עשיתי משהו יותר פשוט ליצירת מי מחוב


    If session.Contents("username")<>"" then
              zover=zover+1
             end if

    ואז זה כותב את הצובר 😐 ושהם מתנתקים מהאתר אז זה מוחק את ה סיישן אז זה מתרענן 😐

  14. god הגיב:

    איך אני עושה בסיישן שגם אם המשתמש
    יוצא מהאתר הסיישן עדין נשמר..

  15. god הגיב:

    איך אני עושה גם שאחרי שמתחברים
    הטבלה של ההתחברות מהירה תעלם.. יש משהו כזה ב ASP,NET אבל אני לא יודע איך להשתמש בזה

  16. ניר טייב הגיב:

    שומר את המידע שב-Session בעוגיה
    וביבור הבא אתה פותח Session עם המידע מהעוגיה.

    ולא הבנתי את שאלתך השנייה.

    זה לא מנומס להתעלק על שרשור של מישהו אחר. במיוחד שזה לא קשור לנושא שמדובר באותו שרשור

  17. god הגיב:

    בעיה בסופר משתמשים ! כנסו בבקשה!!!!
    אוקי.. עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה שכל IP שנכנסת לאתר אם הוא לא מופיע בבסיס נתונים שיכניס אותו לשם ושיעלה את ה ZOVER ב 1 ואם הוא כבר נמצא שם שלא יכניס אותו ולא יעלה את ה צובר עכשיו מה שקורה זה שהצובר תמיד מראה לי 1 והוא מכניס את כל ה IP לתוכו… אז מי שיכול לעזור תודה רבה

    <%
    dim flag, ip1
    ip1 = Request.ServerVariables("REMOTE_ADDR")
    path = Server.MapPath("db/db1.mdb")
    set con = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    con.Open "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=" &path
    sq = "INSERT INTO `counter` (`IP`) values ('"&ip1&"')"
    SQLstr="SELECT `IP` FROM  `counter` "
    rs.Open SQLstr,con
    Do While Not rs.EOF
    If ip1 <> rs("IP")  then
        flag= 2
      ELSEIF ip1 = rs("IP") then
        flag=0
    End if
       rs.MoveNext
    Loop
    if flag=2 then
       con.Execute sq
        zover1=zover1+1
    end if
       rs.Close
       con.Close
       Set rs = Nothing
       Set con = Nothing
    %>
    <font size="2pt" color="red">
    גולשים נכנסו לאתר
    <% response.write(zover1)
    %>

  18. BuildHome הגיב:

    תשובה
    צריך להיות לך קוד כזה:
    SQL = "SELECT ip FROM tbl WHERE ip='"&Request.ServerVariables("REMOTE_ADDR")&"'"
    rs.Open SQL, Conn, 3, 3
    If rs.EOF Then
       rs.AddNew
       rs("ip") = Request.ServerVariables("REMOTE_ADDR")
    End If
    rs.Close

    Set cTotal = Conn.Execute("SELECT COUNT(ip) AS theTotal FROM tbl")
    theTotal = cTotal("theTotal")
    cTotal.Close
    Set cTotal = Nothing
    המשתנה theTotal מחזיק את מספר ה-IP שיש במסד, כלומר מספר הכניסות השונות.

  19. god הגיב:

    עזרה ב TRUNCATE לטבלה…


    איך אני עושה את זה ?
    sqlstring="TRUNCATE TABLE [counter] "
    rs.Open SQLstr,con sqlstring,con

    ???
    בבקשה תגידו לי אם כן…

  20. god הגיב:

    עוד משהו קטן איך אני מחזיר בחזרה אח
    רי 5 שניות?

    למשל מישהו נרשם והדף עם הפרטי משתמש מופיעים ואני רוצה שאחרי חמש שניות זה יחזיר אותו לדף הראשי איך אני עושה ? זה משהו עם XML ?

  21. אוריקס הגיב:

    אתה צריך להפעיל את זה דרך ה CONN
    ולא דרך ה RS, כיוון שזו לא שאילתת שליפה:


    oConn.execute sql

  22. god הגיב:

    תודה כנסו (גם שאלה לגבי אחוזים)
    אני אוהב אותכם ! תודה רבה לכולם שאתם עוזרים..
    אממ איך עושים אחוזים

    סכום ההצבעות לA  + סכום ההצבעות ל B + סכום ההצבעות ל C  * 3 / 100?

  23. אוריקס הגיב:

    אם אתה חושב שמשהו אולי יעבוד
    אז תנסה.
    ובקשר לחישוב אחוזים – זו מתמטיקה בסיסית.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!