שלח תשובה

זירת השאלות

303
צפיות
7
תשובות

שאלה ב-JS

,‏ 20 בנובמבר, 2004

אני מנסה לעשות כמו בתפוז שכשיש תמונה אז היא נפתחת בחלון חדש (לא בעיה) אבל כלוחצים על תמונה אחרת התמונה נפתחת באותו חלון…
איך אני עושה את זה?

תגיות:

7 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    הפונקציה open של אובייקט window
    מחזירה אובייקט חלון חדש.
    תבדוק שהוא קיים (משתנה ריק נחשב ל false) ואם כן, רק תשנה בו את הכתובת של התמונה.

  2. dudubs הגיב:

    פשוט מאוד אתה נותן אותו שם לחלון
    ובסקיפט אתה נותן פוקוס לאחר פתיחת החלון

  3. arale הגיב:

    ככה..
    אתה עושה און קליק שווה ל…
    window.open(‘find.html’,’פה אתה כותב את השם של החלון’)
    אם אתה כותב את אותו בכולם אז זה יפתח על אותו חלון

  4. לא משנה שאלה אחרת edit +
    אני עובד עם התוכנה edit plus ואאני דיי נהנה ממנה חוץ מהבעיה של העיברית מישהו מצא דרך לסדר את זה כי חיפשתי באתר שלהם ואין שוןם פתרון

  5. ניר טייב הגיב:

    אין פתרון שאני מכיר
    אם זה היה קוד פתוח אני בטוח שהיו כמה אנשים שמכניסים לשם את האפשרות לעברית
    צריך לשלוח להם בקשה לזה

  6. ניר טייב הגיב:

    בעצם יש
    קצת פישפשתי במאפיינים ומצאתי את הדרך.
    tools–>preferences–> fonts
    תבחר פונט שיש לו אופציה לעברית (כמו ARIAL, AHARONI…)
    חר כך יש לך קומבו בוקס שבו אתה צריך לבחור שפה
    אז תבחר ב-hebrew

    אוף אהבתי את הפונט comic sans ms – אין בו תמיכה לעברית )

  7. זהר פלד הגיב:

    הפונט זה החלק הקל…
    הכיווניות, לעומת זאת, מתחרבשת בתוכנה הזו לגמרי.
    מה שאני עושה כשאתה צריך לכתוב איתה עברית זה כותב את העברית שלי בתוך notepad ומעתיק אותה לתוך ה edit+. אחר כך אם אתה מסמן את המשפט הוא בדרך כלל מסתדר מבחינת כיווניות.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!