שלח תשובה

זירת השאלות

209
צפיות
12
תשובות

שאלה לגבי מיספור

,‏ 23 בנובמבר, 2004

יש לי שאלה.
כיצד אני יכל לעשות שכל פעם שמישהו יוריד איזה קובץ אז ליד הקובץ יהיה מיספר שיראה כמה פעמים כבר הורידו את המשחק או שיראה כמה כבר ניכנסו ללינק המסויים.
תודה מראש!
אני צריך רק כיוון שיעלה אותי אל הדרך

תגיות:

12 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    DB, XML
    אתה צריך ליצור מסד או קובץ XML שימנה לך את מס’ הלחיצות
    שהמשתמש מוריד קובץ אתה שולח אותו קודם לדף שמעדכן ולאחר מכן לקובץ עצמו.

  2. somebody הגיב:

    שאלה בקשר לחלוקה לעמודים.
    באתר שלי עשיתי מערכת של תמונות ובעמוד של התמונות אני רוצה לעשות חלוקה לעמודים.
    כתבתי את הקוד אבל הוא לא עובד.
    זה ניכנס לעמוד ומראה את כל התמונות באותו עמוד ולא מחלק 3 בכל עמוד.
    הינה הקוד את הקוד לקחתי מהאתר וזה מה שאני כתבתי אצלי בדף:


    <%
    currPage = 1
    numRecs = 3
    if Not request("page") = "" then
        currPage= request("page")
    end if
    rs.PageSize = numRecs
    rs.CacheSize = numRecs
    if Not rs.EOF Then
        pCount=rs.pageCount
        rs.AbsolutePage=CurrPage
    End If
    Do While Not rs.EOF AND i < rs.pagesize
        ‘ Data manipulation
        i=i+1
        rs.MoveNext
    Loop
    rs.Close
    %>
    <p align="center">
    <%
    for i = 1 to pCount
        if Cint(i) = Cint(currPage) then
            Response.Write " <b>"& i &"</b> "
        Else
            Response.Write " <a href=""gallery.asp?page=" & i & """>"& i &"</a> "
        End If
    Next
    %>  


    למה זה לא פועל?

  3. BuildHome הגיב:

    נסה להחליף
    את השורות
    rs.PageSize = numRecs
    rs.CacheSize = numRecs

    לזה:
    rs.CacheSize = rs.PageSize
    rs.PageSize = numRecs

  4. somebody הגיב:

    זה עדיין לא פועל..
    אני כבר בונה את האתר שלי חצי שנה וגלל הקוד הזהאני לא מסיים אותו
    זה קוד פשוט אבל מישומע הוא לא פועל…

  5. somebody הגיב:

    עכשיו זה פועל רק
    עכשיו זה פועל אבל לא פועל כמו שזה אמור להיות.
    זה מראה לי את המספר של העמודים אבל בכל עמוד מראה את כל התמונות ל3 תמונות בכל עמוד.
    זה עושה את זה גם עם התיקון שנתתה לי…
    דוגמא:

    תמונה 1
    תמונה 2
    תמונה 3
    תמונה 4
    תמונה 5
    תמונה 6
    תמונה 7

                         עמודים: 1,2,3
    עכשיו זה כאילו עמוד אחד וזה לא עשה 3 תמונות בעמוד נגיד לחצתי על עמוד 2 זה מה שיהיה:

    תמונה 1
    תמונה 2
    תמונה 3
    תמונה 4
    תמונה 5
    תמונה 6
    תמונה 7
                       עמודים: 1,2,3
    עכשיו אחרי שלחצתי על עמוד 2 ואני בעמוד שתיים זה מראה לי שוב את כל התמונות בימקום להראות רק את שלושת התמונות האחרות.
    מה הבעיה?
    הינה שוב הקוד:

    <%
    currPage = 1
    numRecs = 3
    if Not request("page") = "" then
        currPage= request("page")
    end if
    rs.Open "select * from leisure where carea=’תמונות מצחיקות’", conn, 3, 1
    rs.PageSize = numRecs
    rs.CacheSize = numRecs
    if Not rs.EOF Then
        pCount=rs.pageCount
        rs.AbsolutePage=CurrPage
    End If
    Do While Not rs.EOF AND i < rs.pagesize
        ‘ Data manipulation
        i=i+1
        rs.MoveNext
    Loop
    rs.Close
    %>
    <p align="center">
    <%
    for i = 1 to pCount
        if Cint(i) = Cint(currPage) then
            Response.Write " <b>"& i &"</b> "
        Else
            Response.Write " <a href=""gallery.asp?page=" & i & """>"& i &"</a> "
        End If
    Next
    %>  

  6. somebody הגיב:

    העלתי את העמוד שתיראו מה הבעיה
    הינה לינק
    לחץ כאן
    מה הבעיה?
    למה זה קורה.
    עשיתי שיהיה 3 תמונות בכל עמוד וזה מה שקורה.

  7. somebody הגיב:

    מספר שאלות לא בטוח שקשורות
    יש לי שאלה יש הגבלת עבורה לשרת IIS שבמחשב.?
    יש לי שרת IIS ואני עשיתי שהמחשב שלי יהיה שרת אז יכולה ליגמר התעבורה?
    ועוד שאלה.
    אין אני יכל להגן על המחשב שלי מיפני פורצים דרך השרת IIS
    יש איזו תוכנה דרך כל שהיא?

  8. אוריקס הגיב:

    תשובות:
    איזה Windows?
    אם השרת שלך, אתה יכול להגדיר אותו איך שאתה רוצה ככה שאין לך בעיות תעבורה.

    בקשר לאבטחה, אמנם אני לא מומחה גדול – אבל יש קצת טיפים באתר. חפש "IIS" במאמרים.
    אומרים שהדבר הראשון הוא פשוט לא לשים את הקבצים ב inetpub…

  9. somebody הגיב:

    תודה
    אך אני קובע תעבורה דרך איזו לשונית?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!