שלח תשובה

זירת השאלות

390
צפיות
7
תשובות

שני שאלות ב JS!

,‏ 30 בנובמבר, 2004

האלן חברה יש לי שני שאלות קטנות..
1) אני מנסה להריץ קוד asp בעזרת java
ניסיתי : document.write ("<% response.write int%>");
אך בצורה הזו זה לא מדפיס כלום!!
2)
בשאלה השניה היתי רוצה לדעת איך משתמשים בפונקצית timeout
קראתי את המאמר על משום מה הפונקציה כמו שהיא רשומה שם, לא עובדת אצלי!
אני רוצה למשל שלאחר 10 שניות תיפעל פונקצית אי אס פי מסויימת..
איך עושים זאת (זה גם קשור לשאלה הקודמת)
תודה רבה מראש!

תגיות:

7 תשובות

  1. B0necrack3R הגיב:

    מצטער על הבילבול מוח – יש לי שאלה+!
    אני רוצה שכשאר אני אלחץ על תמונה זה יקרא לפונקצית ASP
    הדרך שאני חשבתי לעשות את זה זה:


    <p><img border=’0′ src=’gfx/3.gif’ onclick="javascript:document.write(‘<%call PrintAnswer%>’);" ></p>

    הבעיה היא שפונקצי document.write
    אוטומטית מקפיצה אותי לדף חדש ושם כותבת לי את הדברים..
    איך אני יכול לעשות שהפונקציה "תכתוב" את הנתונים בעמוד הנוכחי?

    כשאני עושה פשוט
    document.write("hi");
    בלי ה mouseon , אז הכל בסדר!

  2. ——->
    ככה להבנה כללית שום דבר לא יכתב לך שם:
    יש את אובייקט ה-response של ASP שיש לו את השיטה write בכתיבה רגילה זה יהיה כהה:

    <%
    dim x
    x=1
    Response.write(x)
    %>

    ובמקרה שלך

    <p><img border=’0′ src=’gfx/3.gif’ onclick="javascript:document.write(‘<%Response.write(call printAnswer)%>’);" ></p>

    אבל במיקרוסופט החליטו גם על דרך מקוצרת שהיא ככה:

    <%
    dim x
    x=1
    %>
    <%=x%>

    ובמקרה שלך

    <p><img border=’0′ src=’gfx/3.gif’ onclick="javascript:document.write(‘<%=call printAnswer%>’);" ></p>

  3. ניר טייב הגיב:

    ==> כנס
    באדיבות הילדה בלבן

    קוד ה-ASP תמיד יתבצע לפני קוד צד הלקוח (לרוב JS).

    לכן איך אפשרות, בדרך ה"רגילה" של כתיבת קוד, לבצע פעולה כלשהי בשרת כתגובה על ארוע מסויים בצד הלקוח.
    כדי לעשות זאת חובה לשלוח בקשה מחודשת לשרת. ([1]30&QID=80’>למה?)
    שתי הדרכים הנפוצות לשליחת בקשה לשרת הן:
    שליחת טופס
    בקשת קובץ מהשרת – אם ע"י לחיצה על קישור, רענון הדף, כתיבת הכתובת בשורת הכתובת וכו’.

    שתי הדרכים הללו יספיקו כדי לבצע את מטרתינו ב-99% מהמקרים, אבל יש מקרים בהם אנחנו מעוניינים לבצע קריאה חוזרת לשרת בלי לרענן את הדף או לעבור לדף אחר.
    הרבה אנשים עושים זאת ע"י הצבת iframe נסתר בדף, אליו אם שולחים טופס או מעבירים אותו לכתובת אחרת. הדרך הזו לגיטימית, אבל לא "אלטגנטית" במיוחד.

    שתי דרכים נוספות לעשות זאת הן:
    שימוש ב-XMLHTTP בצד לקוח  [[1]] [[2]]
    שימוש ב-download behavior

    בשתי הדרכים ניתן לשלוח בקשה לשרת, לעדכן/לשלוף ממנו נתונים ואף להחזיר תשובה לדף הקיים ולשנות את תוכנו.

  4. B0necrack3R הגיב:

    יש בעיה
    תודה על התגובה אבל יש בעיה!
    אני עושה מה שאתה כותב ואז הוא תוקע לי את העמוד
    דרך אגב זה גם מה שהוא עשה כאשר אני כותב את הגירסא שלי!

  5. sirob הגיב:

    אפשר גקרוא לדף עם תמונה…
    משנים את ה-src שלה לדף ה-ASP וזה מריץ אותו.

    כמובן שיש להסתיר את התמונה כי היא לא תטען אם הדף לא מפנה לקובץ תמונה, אבל בדרך זו אין הפניה של הדף – כלומר אין בעיות שעלולות להווצר כתוצאה מההפניה – לדוגמא הוספת דף להיסטוריה כך שלחיצה על back גורמת לבעיות….

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!