שלח תשובה

זירת השאלות

13 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    אז למה לא בצד לקוח ?
    http://www.devguru.com/Technologies/ecmascript/quickref/doc_cookie.html

    אני מציע להיכנס לאתר הזה כאשר מחפשים משהו ב-JS (או להיכנס ל-MSDN אבל דבגורו מציג קר דברים תניים )

  2. ניר טייב הגיב:

    לא ידעתי שיש מאמר כזה בכלל
    אם הייתי יודע הייתי מפנה

  3. עוד קצת במטבח…
    1. שכחתי איך מוחקים עוגיה…
    2. הכנסתי את העוגיה בשרת לקחתי אותה בלקוח והיא בגיבריש מה לעשות?

    תודה לכולם!

  4. ניר טייב הגיב:

    1. נותנים תאריך תפוגה של אתמול
    2. ודא שדרך השרת שמת קידוד של עברית ואם כן אז נסה להכניס את תוכן העוגיה דרך escape ובלקוח לעשות unescape (במידה ואתה עובד עם JS בשרת)

  5. ניר טייב הגיב:

    תודה
    פשוט לא ידעתי אם יש דבר כזה ב-VBS אז העדפתי לרשום את מה שאני יודע בבטחה

  6. כמה דברים
    1. איך מכניסים קידוד עברי?
    2. הקוד הבא מסרב לפעול (צד שרת) :

    <%@ Language="JavaScript" codePage=1255 %>
    <%
    var d=new Date()
    d.setDate(d.getDate()-1);
    d=d.getDate()+"/"+(d.getMonth()+1)+"/"+(d.getFullYear()+1);
    if (!Request.Cookies("user")()) Response.redirect("index.asp");
    else Response.Cookies("user").Expires=d
    %>

  7. ניר טייב הגיב:

    אם אינני טועה בעוגיות מכניסים
    תאריך בפורמט mm/dd/yyyy ולא dd/mm/yyyy
    על כל פנים את הקידוד העברי כבר הגדרת (codepage).

  8. escape ו-unescape נתנו לי את זה
    %u05DE%u05D9%20%u05D0%u05DE%u05E8%20%u05D0%u05E0%u05D9

  9. ניר טייב הגיב:

    זו התוצאה של escape
    הכוונה שתכניס את המידע המקודד ב-escape לתוך העוגיה ושאתה שולף מהעוגיה אתה משתמש ב-unescape

  10. הנה הקוד


    <%
      Response.Cookies("user")("name")=escape(str[0])
      Response.Cookies("user")("id")=escape(str[1])
    %>
    ובלקוח
    var cookie=unescape(document.cookie)

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!