שלח תשובה

זירת השאלות

339
צפיות
10
תשובות

צריכה עזרה בקשר ל-CDO

,‏ 2 בדצמבר, 2004

השתמשתי ב-CDO.Message לפי המאמר באתר, לשליחת אימייל.
הוצגה לי הודעת שגיאה:
סוג שגיאה:
CDO.Message.1 (0x80040220)
ערך ההגדרה "SendUsing" אינו תקף.
מה עושים???

תגיות:

10 תשובות

  1. MasterMind הגיב:

    קצת יותר קוד או משהו כזה
    יעזור לנו מאוד …..

  2. אוריקס הגיב:

    לינק שחור ליד כתובת אדומה
    בראש הפורום, קראי איך מציגים שאלה.

  3. שרי הגיב:

    בסוף התקנתי CDONTS והסתדרתי, אבל…
    אני שולחת אימייל לעצמי מאתר האינטרנט שאני בונה.
    אני מקבלת באימייל הודעה כזו:
    Reporting-MTA: dns;d
    Received-From-MTA: dns;d
    Arrival-Date: Thu, 2 Dec 2004 16:36:17 +0200

    Final-Recipient: rfc822;sari82@bezeqint.net
    Action: failed
    Status: 5.0.0
    Diagnostic-Code: smtp;501 <d@d>… Sender domain must exist

    יש לי כנראה בעיה עם הדומיין. מה צריך לעשות כדי לפתור אותה?
    (windows XP)

    הקוד נראה כך:
    (d זה שם המחשב שלי)

    set mail = Server.createobjecT("CDONTS.Newmail")
    mail.To = "sari82@bezeqint.net"
    mail.From = "d"
    mail.Subject = "New order!"
    mail.Body = "body"
    mail.Send

  4. זהר פלד הגיב:

    תנסי לשלוח מכתובת קיימת.
    כלומר, ב mail.to תרשמי כתובת אמיתית ולא סתם "d".

  5. שרי הגיב:

    session_OnEnd לא עובד
    ניסיתי לבצע דברים ב-global.asa
    ה- session_OnStart עובד כשאני מתחברת, אבל ה- session_OnEnd לא קורה כשאני מתנתקת.
    (מדובר על שרת IIS)
    מישהו יודע למה?
    (ניסיתי לבצע את הקוד במקום אחר וכן התבצע)

    sub session_OnEnd
    Dim conn, strCon
      set conn=server.CreateObject("Adodb.Connection")
      strCon="Provider=Microsoft.jet.oledb.4.0; DATA SOURCE =" & server.MapPath("noygershaldbkatalog.mdb")
      conn.Open strCon
      dim str
      str="delete from orderDetails where orderId = " & application("countVisitorsN")
      conn.Execute str
      Application.lock
      application("countVisitorsN")=application("countVisitorsN")-1
      Application.unlock
      conn.Close
      set conn = nothing

  6. ניר טייב הגיב:

    יש האומרים
    שאפשר להתחבר למסד נתונים ב-Session_OnEnd אבל לי זה לא הצליח ולעוד מס’ מתכנתים לא קטן.

  7. שרי הגיב:

    אז מה עושים?
    איך מוחקים רשומות מהטבלה כשהבנ"א עוזב את האתר?

  8. זהר פלד הגיב:

    אממ… מספר תהיות…
    א) למה את צריכה להכניס ולמחוק ממסד הנתונים בגלובל בעסה?
    אולי ניתן לבצע את מה שאת צריכה ללא שימוש במסד הנתונים?

    ב) האם חיכית עד שיגמר הזמן שהוגדר ב Session.timeout? (ברירת המחדל היא 20 דקות)

  9. שרי הגיב:

    מה עדיף, שימוש במשתני session או
    מה עדיף, שימוש במשתני session או רשומות זמניות בטבלה?
    וכן, חיכיתי שיגמר הזמן.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!