שלח תשובה

זירת השאלות

433
צפיות
14
תשובות

אירועים בJAVASCRIPT

,‏ 4 בדצמבר, 2004

שלום לכם
אני מחפש לכסות את כל האפשרויות כאשר לקוח עוזב את האתר שלי
וזה אומר
ברגע שהוא לוחץ על האיקס האדום מלמעלה בחלון אני רוצה לעשות משהו אך?
ובכלל ברגע שהוא כותב כתובת אחרת בסרגל הכתובות ועובר מהאתר שלי לאחר
אני רוצה להגיב אך אני עושה זאת?
בתודה
אזולאי דוד

תגיות:

14 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    שים לב שארוע כזה מופעל גם ברענון.

  2. doudou3 הגיב:

    אירוע שפותח לי קובץ חיצוני בHMTL
    שלום לכם אני כותב בעבודה שאני נמצא HELP לאיזו שהיא תוכנה ואני רוצה לעשות אותה בHTML
    ומעוצבת בCSS אך אני רוצה אירוע בJAVASCRIPT אשר מפעיל לי קובץ חיצוני שנמצא באותה הספריה
    האם משהו מכיר אירוע כזה, ואם כן האם אפשר לקבל קצת אבל קצת מידע עליו.
    תודה מראש
    אזולאי דוד

  3. BuildHome הגיב:

    window.open (?)
    אולי התכוונת לפתיחת עמוד מסוים.

    <span style="cursor:hand;" OnClick="window.open('page.html');">פתח חלון</span>

  4. doudou3 הגיב:

    אך יודעים מי יצא החוצה מהאתר???????
    אני צריך עזרה בJAVA SCRIPT אני צריך לדעת אך אני יודע שמשתמש שלי
    יצא מהאתר שלי , אך אני יודע שהוא עזב את השרת שלי.
    ניסיתי בONUNLOAD אך יש מצבים שזה לא עובד לי על מחשבים מסוימים וזה גורם לי נזק רציני , אני בונה את האתר שלי בPHP אז אם משהו גם יודע תשובה שם זה יכול לעזור לי
    תודה ממש מקרב לב למי שימצא לי פתרון טוב
    דודו

  5. ניר טייב הגיב:

    אין דרך מוחלטת לעשות את זה…
    onunload מתבצע בריענון הדף או בעת יציאה מהעמוד
    ואילו שימוש באירוע סיום הסיישן לא מחייב יציאה של משתמש מהאתר
    הדרך היחידה שאתה יכול להשתמש בה זה ניתוח הלוג של האתר אבל לא נראה לי שזה הכי קשור.

  6. doudou3 הגיב:

    שתי בקשות ווממש תודה למי שיעזור????
    שלום לכולם
    יש לי שתי בקשות למי שיוכל לעזור לי ממש תודה
    1) עשיתי תמונה גם כקישור, אבל זה מעצם מקשר לעצמו בכדי שיוכל להפתח בגדול, עכשיו השאלה שלי אך אני מוריד את המסגרת מהתמונה, יש מסגרת כזו כמו שיש על לינק, וזה עוד משנה את הצבע שלו אחרי שמשתמשים בו אני חושב שזה בגלל שאני משתמש בתמונה כקישור אז אם משהו יוכל להגיד לי אך אני מסיר את זה אני אודה לו וגם איפה לשים את הקוד שהוא מביא תודה

    2) אני רוצה שבכניסה לאתר שאני בונה, אני רוצה לטעון קובץ שהיה במסך מלא ממש בלי שום דבר רק התמונה ושזה יהיה למשהו כמו 5 שניות ואחר כך יתמוגג לאט לאט פשוט כאילו מתפצל לרסיסים ונעלם ואז רואים את דף הבית שלי פעם ראית את זה בJAVASCRIPT אבל היום אני לא מוצא את זה, אם משהו יכול להביא לי את הקוד או להסביר לי ממש לא משנה רק אני חייב את זה כי זה מה שאני רוצה
    ממש ממש תודה למי שיעזור
    דודו

  7. BuildHome הגיב:

    תשובות
    1. תגדיר את גבול התמונה ל-0 והמסגרת תעלם.
    <img src="img.gif" border="0">

    2. כאן לא מקבלים קודים מוכנים. אתה יכול לנסות לחפש אצל GateScript.

  8. doudou3 הגיב:

    עזרה ממש דחופה בJAVASCRIPT נתקעתי
    עשיתי טבלה בHMTL ואני רוצה שתמונה אחת שם פשוט תחליף את עצמה באופן אוטומטי לשאר התמונות שמקיפות אותה, יש לי את הקוד אבל הבעיה שלי היא אך לטעון באופן ראשוני את התמונה הראשונה באותו המקום שמשם זה יתכיל להתחלף. כי מה שעשיתי מהBODY עשיתי אירוע ONLOAD שהוא בעצם קורא לפונקציה שהיא מתכילה לעשות את ההחלפות, אבל אך אני משם טוען תמונה אחת למקום ספציפי בטבלה אם אני לא אטען את התמונה הראשונית פשוט אי אפשר להמשיך משם.
    אלפי תודות למי שעעזור לי
    אני לא יכול להמשיך בפרוייקט בלי זה
    דודו

  9. BuildHome הגיב:

    קוד קוד קוד
    קרא כיצד מציגים שאלה (קישור שחור סמוך לטקסט אדום למעלה).

  10. doudou3 הגיב:

    javascript
    שלום לכולם
    אני צריך אם משהו יכול לעזור לי בקוד שעוזר לי להתאים את האתר שלי לכול
    רזולוציה, בכול רזולוציה שאני פותח את דף הHTML שלי הוא יותאם לכול רזולוציה
    תודה רבה

  11. BuildHome הגיב:

    קישור שחור ליד הטקסט האדום למעלה
    קרא כיצד מציגים שאלות.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!