שלח תשובה

זירת השאלות

434
צפיות
44
תשובות

ארור מעצבן שקורה לי תמיד !

,‏ 5 בדצמבר, 2004



Microsoft JET Database Engine error ‘80040e14’

Syntax error (missing operator) in query expression ‘ID=’.


IDP = request.querystring("IDB")
            SQLstr ="SELECT * FROM [ForumSubjects] WHERE ID="&IDP

תגיות:

44 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    שגיאה פשוטה
    המשתנה IDP ריק (אפס תווים).

    תבדוק אותו במשפט תנאי ותציב ערך ברירת מחדל על מנת להמנע משגיאה זו.
    If not IsNumeric(IDP) Then IDP = 1

  2. god הגיב:

    עוד משהו איך אני מוריד את הפירסומת
    בצד של ברינקסטר לכתוב בסוף הדף
    <noscript>
    כי זה מונע גישה למקומות שצריך להכנס כמו לרשום הודעה לפורום

  3. זהר פלד הגיב:

    הפרסומת בברינקסטר
    היא הדרך שבה אתה משלם על האחסון בחינם.
    להוריד אותה יהיה בניגוד להסכם שלך איתם, ולכן לא חוקי, מה שאומר שלא תקבל על זה תשובה בפורומים של webmaster. (ואם כן היא תמחק)

  4. god הגיב:

    סבבה יש הסכם לפירסומת בדף הראשי באת
    ר ויש שם!
    אבל הם משתלטים לי על כל האתר! אני לא יכול לעבוד ככה! אני ישאיר בכל שאר הדפים אבל בדף שזה מסתיר לינק אז אני ימחוק!

  5. ניר טייב הגיב:

    הא ?!!!
    דבר ראשון מה אתה רוצה מאיתנו ?!
    דבר שני זה נוגד את ההסכם. אתה לא רוצה פרסומות? שלם עבור אחסון.
    דבר שלישי לי בסה"כ מופיע שם טקסט בין 4 מילים: "Web Hosting by Brinkter" וזהו.
    איך טקסט כזה יכול להשתלט לך על אתר שלם ?

  6. god הגיב:

    עוד באג קטן שצריך תיקון
    אוקי אני זה מפסיק לי את הקוד באמצע


    response.redirect("viewmsg.asp?IDforum=<%=IDFORUM%>&IDmessage=<%=IDM%>")


    כי אני מכניס עוד נתונים לRESPONSE כמו שמכניסים ללינק איך אני גורם לזה לא לעצור את הקוד?
    Microsoft VBScript compilation error ‘800a0409’

    Unterminated string constant

    /dvirl/FORUMmsg.asp, line 55

    response.redirect("viewmsg.asp?IDforum=<%=IDFORUM
    ————————————————-^

  7. god הגיב:

    יש להם גם באנר שתופס את כל הצד השמא
    לי שמופיע לפעמים כמו שהיה ל יאהו גיאוסיטי אבל עכשיו ראיתי שאפשר לסגור אותו מלמטה אז לא משנה 🙂

  8. ניר טייב הגיב:

    ממממממ….
    קרא את השגיאה אולי ?!
    שכחת לסגור את מרכאות וחוץ מזה מה אתה מנסה להשיג שאתה עושה  <% %> בתוך ה-Response.Redirect ? תשרשר אותם כראוי עם &.

  9. god הגיב:

    תודה רבה לא שמתי לב שזה כבר ב %>

  10. god הגיב:

    נשבר לי כבר! עוד ארור! ואני לא מבין
    מה הוא רוצה ממני!
    ADODB.Recordset error ‘800a0c93’

    Operation is not allowed in this context.

    /dvirl/FORUMmsg.asp, line 42

    SQ = "INSERT INTO [ForumSubjects] ([Head] , [Body] , [User] , [ForumID], [Date]) values (‘"&title&"’ , ‘"& bo &"’ , ‘"& us &"’, ‘"& IDFORUM &"’, ‘"& tim &"’)"
                Sqstr = "SELECT * from [Users] WHERE UserName=’" & us & "’"
                rs.open Sqstr, con
                rs("Messages") = rs("Messages")+1
                rs.close
                sql300 ="SELECT [ID], [Subjects] from  [Forums] WHERE [ID]="& IDFORUM
                rs.open sql300, con
                rs("Subjects") = rs("Subjects")+1
                rs.close

    42 זה rs.close הראשון

  11. BuildHome הגיב:

    קומפיילר?
    אין משהו כזה לשפה.
    זה לא כמו C ודומיה אלא פשוט שומרים את הקבצים בסיומת ASP ומעלים לאכסון הכולל תמיכה בשפה.

    אם אתה מתכוון לעורך אז יש כל מיני עורכים כגון HomeSite,EditPlus.

  12. god הגיב:

    אני מדבר על קומפיילר שבודק את היעיל
    ות של הקוד יש משהו כזה של מיקרוסופט 🙂 ולמה אתה ער בקשה כזאת?!!? חחח

  13. BuildHome הגיב:

    את היעילות אתה אמור לדעת כיצד עושים
    וכיצד לתכנת ביעילות (יש הרבה מידע ב-FAQ של תפוז).

  14. ניר טייב הגיב:

    אתה מדבר על פרופיילר
    נסה לבדוק אם יש משהו כזה ב-Visual Interdev
    בכל מקרה עליך בכל מקרה להרכיב קוד יעיל וללמוד לכתוב יעיל.

  15. אוריקס הגיב:

    שים לב
    אם יש כזה דבר (תאמת, אין לי מושג…) הוא יאבחן לך רק בעיות קטנות של שימוש בפקודה פחות יעילה מפקודה אחרת (וגם כאן, אני מניח, הוא לא יאבחן את הכל). הבעיות היותר רציניות, שאילו בעיות הדיזיין בכלל לא יקבלו שום התייחסות.

  16. god הגיב:

    או תודה.. חשבתי פשוט שכולם משתמשים
    בזה בגלל זה אין להם הרבה שאלות כי בASP יש מלא ארורים גם שאתה עושה הכל בסדר :S
    אה עוד משהו יש לי עוד ארור למעלה אם מישהו יכול לתקן אותו הכותרת
    "נשבר לי כבר! עוד ארור.." 🙁

  17. BuildHome הגיב:

    אתה הגדרת את השדות
    כשדות טקסט אבל השדה האחרון (למשל) הוא שדה תאריך ויש להקיפו ב-# ולא גרשיים משני צדדיו.

  18. god הגיב:

    אתה יכול להסביר למה אתה מתכוון בלהק
    יף?
    במקום "" לעשות ## ? או יחד עם ה &&

  19. BuildHome הגיב:

    דבר אחר
    תוסיף אפשרות עדכון שדה לשורת ביצוע השאילתה.

  20. BuildHome הגיב:

    –>> המשך
    rs.open Sqstr, con,3,3
    השדה messages הוא מסוג מספר?

  21. god הגיב:

    כנס בבקשה אחי:
    Number – Messages
    וגם ה SUBJECS
    אבל אני שולח למשל את ה IDFORUM דרך INPUT TYPE= HIDDEN אולי זה מקבל את זה כטקסט ואני צריך לשנות את זה לערך מיספרי ב CINT
    ותסביר בבקשה שוב את הקטע של התאריך 🙂

  22. BuildHome הגיב:

    תשובה
    1. תוסיף את ה-3,3 (הרשאות עדכון) לכל rs.open כפי שכתבתי.
    2. לפני כל rs.close תכתוב rs.update
    3. בנושא לתאריך, פשוט מקיפים אותו ב-# במקום בגרש.
    לדוגמא: ‘תאריך’->#תאריך
    כפי שמקיפים מחרוזת בגרש אז תאריך מקיפים ב-#.

  23. god הגיב:

    מצטער אבל אני ממש לא מבין את העניין
    עם התאריך תקיף לי בבקשה 😛


    tim = now()
    SQ = "INSERT INTO [ForumSubjects] ([Head] , [Body] , [User] , [ForumID] , [Date]) values (‘"&title&"’ , ‘"& bo &"’ , ‘"& us &"’, ‘"& IDFORUM &"’, ‘"& tim &"’ )"
                

  24. BuildHome הגיב:

    ככה
    SQ = "INSERT INTO [ForumSubjects] ([Head] , [Body] , [User] , [ForumID] , [Date]) values (‘"&title&"’ , ‘"& bo &"’ , ‘"& us &"’, ‘"& IDFORUM &"’, #"& tim &"#)"

  25. god הגיב:

    חחח אני מעצבן אותך הנה ה UPDATE שעש
    יתי


    SQ = "INSERT INTO [ForumSubjects] ([Head] , [Body] , [User] , [ForumID] , [Date]) values (‘"&title&"’ , ‘"& bo &"’ , ‘"& us &"’, ‘"& IDFORUM &"’, ‘"& tim &"’ )"
    con.Execute("UPDATE [Users] SET Messages = Messages+1 WHERE UserName=’" & us & "’")
    con.Execute("UPDATE [Forums] SET [Subjects] = [Subjects]+1 WHERE ID="& IDFORUM)
    con.Execute SQ            

  26. BuildHome הגיב:

    שגיאה? מה לא טוב?
    זה בסדר הנכון (ביצוע השאילתות)?
    שרשר מחדש (כלומר תגיב להודעתך המקורית) מאחר והדיון נהיה אלכסוני מדי.

  27. god הגיב:

    סליחה שאני מציק יש לי פה בעיה בשירש
    ור של SQL


    Microsoft JET Database Engine error ‘80040e14’

    Syntax error (missing operator) in query expression ‘[User]=admin[Body]=n’.

    /dvirl/FORUMmsg.asp, line 43
    זה השורה
    sq12 = "SELECT  *  from [ForumSubjects] WHERE [User]="& us &"[Body]="&bo

  28. BuildHome הגיב:

    תעבור קצת על מדריך ה-SQL
    לפני BODY צריך להיות AND.

  29. god הגיב:

    שאלהכשעושים SELECT TOP 1 ID
    מה צריכים לכתוב על הCONN?
    conn,3,3?
    conn,2,2?
    אין לי מושג מה לכתוב

  30. BuildHome הגיב:

    איזו שאילתה זו?
    אתה מוסיף/מעדכן נתונים? (צריך 3,3)
    שולף נתונים? (אין צורך בהרשאות)

  31. god הגיב:

    זאת השאליתה


    sql12 ="SELECT top 1 [ID] from [ForumSubjects]"
                rs.open sq12, con ,2

  32. BuildHome הגיב:

    התכוונתי לסוג שלה
    בשביל מהי? שליפת מידע?
    כבר עניתי לך על 2 האפשרויות הקיימות בתגובתי הקודמת.

  33. god הגיב:

    זה שם במשתמש של ASP נתון מ ה DB וזה
    עושה לי ארור שאני עושה לבי כלום
    ADODB.Recordset error ‘800a0bb9’

    Arguments are of the wrong type, are out of acceptable range, or are in conflict with one another.

    /dvirl/FORUMmsg.asp, line 43

  34. MasterMind הגיב:

    תשמע GOD בנימה אופטימית
    אני מבקש ממך לעבור קצת על המדריך באתר …. גם VBS וגם ASP
    כדאי גם שתעבור על המאמר של שגיאות נפוצות של בילד (עזר לי מאוד)
    וגם כדאי שתעבור גם על המאמר על שירשור משתנים (גם של בילד נראה לי)
    תודה ולילה טוב  
    נועם צברי

  35. god הגיב:

    נו נתתי כבר הנה עוד פעם בבקשה תעזור

    sql12 ="SELECT top 1 [ID] from [ForumSubjects]"
                rs.open sq12, con

  36. god הגיב:

    עברתי אחרי שהוא אמר לי אבל אפילו את
    ה כנראה לא יכול לפתור תקטע של הדבר הדפוק עם ה TOP :(:@

  37. MasterMind הגיב:

    כנראה שלא עברת… או שלא שמת לב
    רמז שמן….

    sql12 ="SELECT top 1 [ID] from [ForumSubjects]"
                rs.open sq12, con

    sq12 <> sql12
    עכשיו  תגיד לי אתה איפה טעית….
    (מעניין אם ההדגשה עובדת גם בתוך קוד?)

  38. god הגיב:

    חחח תודה וניר אני חושב שהוא שם לב א
    אחרי שהוא כתב את התגובה חחחח

  39. god הגיב:

    WOW קבלתי ארור בלי תוכן!! מה קורה פ
    ה?????
    error ‘80004005’
    /dvirl/viewmsg.asp, line 68


    <% else
    dim IDP, SQLstr122, IDfor
    IDP = request.querystring("IDmessage")
    IDfor = request.querystring("IDforum")
    SQLstr122="SELECT * FROM [ForumSubjects] WHERE ID="&IDP
    rs.Open SQLstr122,con
    השורה למעלה ^ זה הארור

  40. זהר פלד הגיב:

    בוא תלמד טריק קטן אבל גאוני…
    אתה מקליד את מספר השגיאה ב google, לוחץ על "חיפוש בגוגל", ומקבל את הדף הזה, במקרה שלך.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!