שלח תשובה

זירת השאלות

371
צפיות
21
תשובות

שאלה לגבי הפונקציה SUM ב SQL

,‏ 11 בדצמבר, 2004



<%  rs.open "SELECT SUM(Subjects) FROM [Forums]", con %>

ככה אני כותב אותה סבבה זה מה שהבנתי שזה עשה SUM עכשיו איך אני אמור להציג את התוצאה???? זה משגע אותי ניסיתי הכל!

תגיות:

21 תשובות

  1. mbat7 הגיב:

    לא מספיק רק לכתוב את המשפט SQL
    אתה אמור לכתוב ככה
    <%
    rs.open " select Sum (subject) as Num_Of_Subj  from Forums " ,con

    Str = rs.fields ("Num_Of_Subj")
    rs.close

    response.write Str
    %>

    אשמח לשמוע אם זה עבד לך, ואם לא , אז תסביר יותר טוב את הבעיה.

  2. god הגיב:

    איך אני יכול להציג את ה TEXTAREA
    בחזרה מהDB כמו שכתבו אותו? ואיך משתמשים בB U I צבעים ומרקורי ?

  3. prince01 הגיב:

    אם הבנתי אותך נכון
    אתה מעוניין שבתוך תיבת הTextarea יצפו בתוכן שדה כלשהו במסד הנתונים שלך.

    כל שעלייך לעשות בדף העריכה זה לשלוף כמובן את הID של אותה רשומה ולהציג כך :


    <Textarea>כאן תשלוף את תוכן אותו שדה</Textarea>

  4. god הגיב:

    לא לא אחי אני מתכוון שעשיתי פורום ו
    TEAXAREA זה המקום שהם שולחים הודעה עכשיו כל פעם שהם יורדים שורה אני רוצה שזה יכנס לבסיס נתונים ואז שאני מראה להם את ההודעה שהם כתבו שיהיה את הירידה שורה והכל

  5. god הגיב:

    עזרה ב CSS!!! בבקשה ! בקשר ל A:HOVE
    אוקי אז גיליון של CSS שאותו אני מקשר לכל עמוד שאני רוצה
    עכשיו יש שם a:hover{color:red;}
    עכשיו! שאני עובר על לינקים בדף אז חלק מהם כן הופכים לאדום וחלק מהם לא ..!
    למה זה קורה??? מה אני צריך לעשות?

  6. זהר פלד הגיב:

    ומה עכשיו?
    האם יש בהם הגדרות שונות של css ב inline, האם יש הגדרות שונות בתוך בלוק css בדפים שבהם זה קורה?
    האם הלינקים האלו שונים באיזה שהיא צורה מהלינקים שבהם ה css עובד כמו שצריך?

  7. god הגיב:

    שאלה לגבי NOW הוא מחזיר לי את ה
    שעה של השרת מישהו יודע איך לתקן את זה שזה יהיה לפי השעון של ישראל?

  8. jonatan44 הגיב:

    format
    אני מניח שיש איזה סוג של format ב JS/VBs, חפש במאמרים/מדריכים.

  9. ניר טייב הגיב:

    time מחזיר שעה
    date מחזיר תאריך
    now מחזיר תאריך+שעה.

    תשתמש ב-DateAdd – רוצה עוד?! כנס למדריך VBS

  10. god הגיב:

    אבל איך אני משנה לשעה של ישראל אני
    יודע על DATE NOW TIME והכל הקטע שאני לא יודע מה השעה של ישראל ואיך משנים כאילו פלוס כמה שעות מהשרת אני לא יודע :S

  11. god הגיב:

    איזה שרת הכי טוב ל ASP אקסס או
    MY SQL או משהו אחר?

  12. prince01 הגיב:

    קודם כל
    אקסס וMYSQL הם בסיסי נתונים, לא שרתים.
    ויש כבר על הנושא דיון בתפוז של 'ילדה בלבן', תעשה חיפוש בפורום ואני מאמין שלא צריכה להיות בעיה למצוא את הקישור.

    להבא, אם תוסיף סימני פיסוק להודעותייך יהיה יותר נוח להבין אותם ולעזור לך.

  13. god הגיב:

    רציתי לשתף אותכם במשהו מוזר שאני שם
    לב אליו!
    בקשר לאיחסון אתרים…
    אני מחפש ספונסר והכל בשביל האתר שלי…
    וכל מי שפניתי אליו היה בן 13 😐 ופניתי להרבה אנשים אז רציתי לדעת אם מישהו ממכם מאחסן אצל בני 13? כי יש כאלה שמבינים מה שהם עושים ויש כאלה שלא כמו כל אלה שדברתי איתם הם לא יודעים להתקין מסד MYSQL שיש להם אפשרות וזה מפחיד אותי אם למישה יש הצעה לחברת איחסון טובה ומקצועית שהוא מכיר..

  14. shay3434 הגיב:

    חצי מאתרי האחסון מנוהלים ע"י ילדים
    בני 13-16 ואפילו נפגשתי בילד בן 11 שמנהל חברת אחסון!

    כל אלה הם לא חברות אחסון אלא רק קוראים לעצמם ככה. מציע לך להזהר מהם… (מניסיון) כמובן שלא כולם כאלה אבל אצל הרוב יש בעיות.

    כדאי לך ללכת על חברה מקצועית ומנוסה.. אם אתה מחפש שרת בארץ יש אתרים טובים כמו srv ועוד, ואם אתה מחפש שרת בחו"ל יש אפילו עוד יותר.
    תמיד כדאי לבדוק אמינות.

  15. ניר טייב הגיב:

    עוד אחד מהפרמטרים הוא
    לבדוק שיש לך אפשרות ל30+ ימים של החזר כספי במידה ואתה לא מרוצה מהחברה וברצונך לפרוש מהעסק.
    חברות שמכבדות את עצמן יציעו את זה

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!