שלח תשובה

זירת השאלות

281
צפיות
10
תשובות

אם יש לי אתר שיש בו תפריט ואני לא

,‏ 16 בדצמבר, 2004

רוצה להעתיק אותו לכל העמודים אני רוצה שהם ילחצו על לינק זה יעביר אותם בתוכן של האתר והלוגו והתפריט ישארו במה אתם ממצליצים לי להשתמש ואיך
frame?
iframe?
משהו אחר?

תגיות:

10 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    תלוי…
    אם אתה משתמש גם בצד שרת, אתה יכול להשתמש ב Server side include.

    אם התפריט שלך הוא לא ארוך במיוחד, אתה יכול לתרגם אותו ל JS ולהשתמש בקובץ JS חיצוני.

    מסגרות לדעתי זה האופציה האחרונה שצריך לחשוב עליה.

  2. god הגיב:

    כן, אני משתמש גם ב ASP אבל השאלה
    אם זה לא יעתיק את כל הדף ורק את התפריט?
    אתה מציע לפתוח דף חדש ששם יש רק את התפריט בגודל מסויים ?

  3. זהר פלד הגיב:

    רק את התפריט עצמו לתרגם ל JS,
    ולהשתמש בקובץ JS חיצוני.

  4. god הגיב:

    שאלה חדשה!!!!!!!!! לגבי ONMOUSEOVER
    יש לי 2 דברים שברצוני לעשות כאפשר ONMOUSEOVER קורא על אותו TD בטבלה אני רוצה לשנות לו צבע ואני רוצה שיפתח תפריט למטה איך עושים 2 דברים?
    למשל
    onmouseover="showmenu('privtemsg')&this.className='on'"

    הסימן הזה & בדרך כלל מסמן גם אבל איך עושים את זה ?

  5. dors הגיב:

    בעזרת ;


    onmouseover="showmenu('privtemsg'); this.className='on'"

  6. god הגיב:

    תודה עוד שאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    איך אני עושה שכל ה TD בטבלה יהיה קישור?

  7. ניר טייב הגיב:

    כך:

    var locs = ["http://www.webmaster.org.il", "http://www.walla.co.il", "http://www.yahoo.co.il"];
            onload = function(){
                var tds = document.getElementById("tbl").getElementsByTagName("td");
                for(var i=0;i<tds.length;i++){
                    tds[i].id = "td_"+i;
                    tds[i].onclick = function(){
                        try{
                            location = locs[1*this.id.replace(/D/g,"")];
                            return true;
                        }catch(e){
                            return false;
                        }
                    }
                }
            }

  8. god הגיב:

    לא הבנתי כלום ממה שכתוב שם! אתה יכו
    ל להסביר לי מה אני צריך להחליף? ומה אני שם ב CLASS או משהו ?

  9. ניר טייב הגיב:

    אזיש לי רעיון
    תעבור על מדריך ה-JS וה-DHTML
    ואח"כ תחזור לסקריפט הזה

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!