שלח תשובה

זירת השאלות

22 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    אני לא מומחה לדוט נט,
    אבל עד כמה שאני יודע, ברוב האוביייקטים מטפל ה GC, כמו ב Java – ברגע שאין רפרנס לאובייקט, ה GC כבר ימחק אותו מהזכרון.
    מצד שני, יש אובייקטים מעטים שצריך לממש עבורם dispose, כמו ב cpp.
    אני מציע שנחכה למישהו שמכיר את הדוט נט קצת יותר טוב, ויוכל להסביר את זה טוב יותר.

  2. ניר טייב הגיב:

    אאל"ט שמים בתוך ה-object את הערך
    null וקוראים ל-GC/מחכים שה-GC יפעל.
    אבל איני סגור על זה.

  3. אוריקס הגיב:

    טוף
    בעקרון, ה GC דואג לנקות מהזכרון כל אובייקט שאין לו הפנייה.
    אם הקוד מוגדר כ unsafe (יש שימוש בפוינטרים), זה קצת שונה, שאל אם אתה לא מבין

  4. ניר טייב הגיב:

    שימוש בפוינטרים לא שייך ל-C++ בכלל?
    להבנתי בעולם ה/NET כדי להשתמש בC++ צריך להשתמש ב-Managed C++ שזה בלי פוינטרים.

    אז לא ממש הבנתי אותך. אתה מוכן להסביר בבקשה ?

    תודה

  5. אוריקס הגיב:

    בעקרון אם אין לך בעיית משאבים
    אתה לא צריך להשתמש בפוינטרים. מה גם שחסכון במשאבים כמעט תמיד בא על חשבון יעילות.

  6. dudubs הגיב:

    שאלה של יעילות בasp.net עם קבצים
    מה יותר יעיל לאנקלד בשיטה הישנה :


    <!–#include file=""–>

    או לבנות פקד asp.net ולרשום אותו ולהריץ אותו?

  7. אוריקס הגיב:

    הממ, זה די תלוי
    אם יש לך, למשל, תפריט – אז הייתי מכין דף ועושה לו אינקלוד.
    אם יש לך פקד שאתה נוטה להשתמש בו לעיתים תכופות אז הייתי בונה ורושם פקד. include זה בעקרון בשביל דף שלם.

  8. dudubs הגיב:

    זה היה סתם דוגמא וגם צד לקוח יותר
    נוח כי אתה לא צריך להתאים את זה לכל דפדפן
    וגם לפעמים צד לקוח תוקע את המחשב למי שאין מספיק זיכרון קיצור
    יש יתרונות ויש חיסרונות

  9. dudubs הגיב:

    מה ההבדל בין SQL SERVER ל MSDE ?
    הMSDE זה רק בשביל לתכנת וזה אותו הדבר כמו SQL SERVER?

  10. אוריקס הגיב:

    קרא כאן
    http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=130&QID=3018

    חפש באתר של מייקרוסופט תוכנות חינמיות לניהול מסד הנתונים.

  11. אוריקס הגיב:

    לא קבצים, אובייקטים
    וה GB הוא של דוט נט, לא של שפה מסויימת.

  12. dudubs הגיב:

    לא כי פשוט בVB אפשר למחוק אובייקטים

  13. dudubs הגיב:

    DataGrid בasp.net ובכלל
    קודם כל לפי התקן בhtml האפשרות stlye="css" לא זמינה וזמינה רק בie?!
    אז בפקד DataGrid מי שרוצה לבנות דרכו את מה שהוא רוצה ולעצב בצבעים אז הוא משתמש בAttribute style

    אז זה נכון הattribute style פועל רק בie?

  14. dudubs הגיב:

    נכון בפקד DataGrid יש הגדרת סגנונות
    אז למשל אני עושה הגדרת רקע אז הפלט של זה יהיה ככה:


    <table style="background-color: #000000">

    אז השאלה שלי אם כל הדפדפנים חוץ מהie תומכים בstyle="" ?

  15. dudubs הגיב:

    ועוד שאלה בקשר ל.net ולא לasp
    מאיפה אני מוריד את התקנה של הקובץ System.WinForms.dll ועוד הרבה דילים של ווינדוס לצורך כתיבת טפסים בווינדוס?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!