שלח תשובה

זירת השאלות

224
צפיות
15
תשובות

חישוב timeout של סשן .

,‏ 19 בדצמבר, 2004

התענייתי האם אוכל לחשב timeout של סשן בצורה מסויימת.
לדוגמא, הטיימאאוט של סשן מסויים מוגדר ל20 דקות (ברירת מחדל) ואני מעוניין שבמסמך יוצג כמה דקות נותרו עד לתפוגה של הסשן.

האם זה אפשרי בכלל ?

תודה

תגיות:

15 תשובות

  1. prince01 הגיב:

    תיקון שאלה
    אחרי שהפעלתי קצת את התאים האפורים במוח חשבתי על אלגוריתם ואני שואל, האם הוא אפשרי ?

    קביעת סשן מסויים כnow + 20 דקות והצגת התוצאה של אותו סשן פחות now.

  2. MasterMind הגיב:

    שאלה לי אליך …..
    אם אתה קובע את הגודל של הסיישן  אז למה לא לעשות עם טיימר פשוט ב JS
    שסופר 20 דקות   היתרון שלו הוא שאתה יכול לעדכן אותו כל שניה בלי לעדכן את כל הדף (מה שהיה נדרש בצד שרת-עידכון כל הדף)
    (מצטער שאני מתעלק לך על השירשור)
    ואני מצטרף לשאלתך   גם אם היא לא ממש בהקשר….
    אפשר להגדיר לסיישן זמן סיום שהוא לא מספר   נגיד משתנה שבתוכו יהיה
    NOW +20
    אהה ועוד שאלה   אם אני עושה דבר כזה

    s=now()+20
    response.write(s)

    אז למה זה יוסיף ? לדקות או לשעות או לשניות ?

  3. prince01 הגיב:

    MoveNext
    שאלה בנוגע למעבר לרשומה הבאה בתור באמצעות MoveNext .
    אני שולף בדיוק 2 רשומות (select top 2) מתוך טבלה כלשהי, אני רוצה שרשומה אחת תוצג באופן כלשהו (עיצוב אחד) והרשומה השנייה תוצג באופן אחר (עיצוב שונה מהראשון).

    אחרי שיצרתי את העיצוב לשליפת ערכי הרשומה הראשונה, אני מוסיף MoveNextאבל הבעיה שלי היא שזה מעתיק את העיצוב של הרשומה הראשונה ושולף פשוט את ערכי הרשומה השנייה.

    כיצד אני יכול לצור את ההפרדה ?

  4. ניר טייב הגיב:

    מממ
    אם ידוע לך מראש שיש רק שתי רשומות אז למה לבצע לולאה ? (במידה ואתה כן מבצע)
    במידה ולא אז:

    <% rs.moveFirst %>
    <strong><% =rs.fields("field") %></strong>
    <% rs.moveNext %>
    <ins><% =rs.fields("field") %></ins>

  5. MasterMind הגיב:

    אפשר גם….
    אם זה יותר מ2 רשומות לבדוק(בעזרת IF) אם מספר הרשומה חלקי(Mod) 2 יביא 0
    אם כן תן לזה עיצוב שונה….
    אם לא  אותו דבר-עיצוב שונה

    נ.ב.
    איך משתמשים ב DIV ו MOD בVB   כי בפסקל אני עובד איתם חופשי  אבל ב VB הם לא עובדים לי….
    תודה

  6. n0p הגיב:

    הנה

    Dim X As Integer, Y As Integer, Result As Integer
    X = 7
    Y = 3
    // Pascal's X MOD Y:
    Result = X mod Y
    // Pascal's X DIV Y:
    Result = X Y

  7. n0p הגיב:

    אופס התבלבתי בהערות בין PHP ל- VB

  8. זהר פלד הגיב:

    Session.timeOut אמור לקבל מספר
    שאומר כמה דקות השרת צריך לספור מאז הפעולה האחרונה של המשתמש (פעולה בהקשר הזה היא בקשה של דף ASP) עד שה Session נסגר.
    אם תשים שם now תקבל הודעת שגיאה.
    הרעיון של masterMind יותר טוב, אבל אפשר גם בלעדיו – כל מה שאתה צריך הוא שעון שסופר אחורה את כמות הזמן שהגדרת ב Session.timeout. רק צריך לאתחל אותו בצד השרת (אין צורך ב NOW בשביל זה, רק לדעת כמה דקות מוגדרות ב timeout.)

  9. זהר פלד הגיב:

    1 לא. 2 יותר פשוט לבדוק מאשר לשאול.

  10. prince01 הגיב:

    תודה לכולם, שאלה אחרת
    באתר מסויים בבעלותי יש "נפילות" מתמשכות בשל connections רבים (מעל 300) פעם ביומיים-שלושה.

    (אתר Asp, שימוש במסד נתונים Access) .

    אני מעוניין להעביר את כל בסיס הנתונים של החדשות מAccess ל- sql server (או לבסיס נתונים אחר שלא יעשה לי בעיות של קונקשנס ולא יהיה יקר מדי).

    שאלתי בעבר האם יש צורך לשנות קודים מסויימים כשעוברים שרת ונאמר לי שכן.
    איזה קודים יש לשנות ?
    האם ניתן לעבור לסוג של בסיס נתונים אחר ולהעתיק אליו את כל המידע מבסיס הנתונים הקיים בAccess ? עבודה רבה ?

    אשמח אם תוכלו לשלוח כאן קישורים למאמרים המסבירים כיצד לעבור מבסיס נתונים אחד לשני, זה יועיל לי מאוד

    תודה רבה
    שבת שלום

  11. MasterMind הגיב:

    אין שוני גדול ….
    נגיד top יהיה ב sql server- limit דוגמא: top 5 = limit 5
    אבל בעיקרון  השאילתות נשארות אותו הדבר….

    אני מציע לך לעבור לmssql ולהפעיל את האתר כולו
    אם יש שגיאות   אתה תראה!!
    (ניר כל הזמן אומר משהו על ansi אז אני מניח שזה קשור )
    הנה תוכנה (trail) שמעבירה מaccess לmssql  – תודה לידידנו הטוב גוגל
    http://www.downloadatoz.com/download.php?id=access-to-mssql
    אם אתה מחפש להחליף מ access ל mysql  אז הנה קישור
    http://www.topshareware.com/Access-to-MySQL-transfer-973.htm

    זהו
    מקווה שעזרתי   נועם צברי

  12. prince01 הגיב:

    מה יותר יעיל?
    ומה יותר זול …?
    אני זוכר שהיה דיון על הנושא, אשמח לקישור

  13. זהר פלד הגיב:

    עלות מול יעילות.
    MS-SQL SERVER יותר יעיל, בעיקר על פלטפורמה של windows ובהתממשקות למוצרי מיקרוסופט. החסרון הגדול שלו הוא המחיר – אחרי הכל, מדובר על מוצר של מיקרוסופט.

    mySql הוא חינמי, אבל יעיל פחות (בתנאים מסויימים מאוד הוא אולי יכול להגיע לרמת יעילות דומה), תומך בפחות דברים (triggers, jobs, ונראה לי שגם sp, אבל אני לא בטוח).

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!