שלח תשובה

זירת השאלות

423
צפיות
10
תשובות

עזרה ב JSP – שימוש בבאפר

,‏ 2 בינואר, 2005

כידוע יש 2 מצבים בקבלת דף מהשרת: 1 – הדפדפן החכה עד סוף הדף ואז מציג את כולו, 2 – מציג מיד מה שכבר התקבל (בד"כ זה מה שעושים) . ב ASP עושים buffer=true . בJSP הפקודה הזאת משמשת לבאפר של הלוג פייל. באיזה פקודה להשתמש, ואיך?

תגיות:

10 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:


    כדי להגדיר BUFFER:

    <%@ page buffer="32kb" %>

    הערך יכול להיות או  מס’+kb או none

    כדי להגדיר האם הערך יפלט כאשר הבאפר מתמלא או שתיזרק שגיאה עושים:

    <%@ page autoflush="true|false" %>

    כתוב true אם אתה רוצה שהוא יתנקה(יזרק לפלט) כאשר אין מקום .
    כתוב false במידה ואתה רוצה שתתקבל שגיאה כאשר אין יותר מקום.
    אין באפשרותך לכתוב גם buffer=none וגם autoflush=false. -> תיזרק שגיאה

    בהצלחה

  2. shlomolol הגיב:

    לא עובד לי
    קודם כל תודה על תשומת הלב, לא יאומן שיש מישהו שמבין ב JSP.
    קוד לדוגמא:
    <%@ page buffer="none" %>

    <%@ page import="java.lang.Thread" %>

    <%
      for(int i=0;i<100;i++)
         out.println("********************<br>");

      Thread.sleep(10000);

      for(int i=0;i<100;i++)
         out.println("?????????????<br>");

    %>
    אני רוצה שקודם כל יופיעו הכוכביות, ואז- המתנה, ואחכ הסימני שאלה.
    אולי יש אפשרות להשתמש בפלאש , כמו ב ASP? ואם כן, איך?

  3. ניר טייב הגיב:

    למען האמת אני לא מבין ב-JSP
    אני קניתי לי ספר לאחרונה שמלמד JSP אבל עדיין לא יצא לי לקרוא בו

    את האמת בשביל שימוש כמו זה הייתי עושה setTimeout בסקריפט צד הלקוח
    בכלל לא כדאי ליצור המתנות בצד השרת.

  4. זהר פלד הגיב:

    אוי, java… איזה שפה יפה…
    כמה חבל שאני כמעט ולא זוכר אותה…

    עד כמה שזכור לי, הקוד שלך נראה פחות או יותר בסדר (כמה שאפשר לראות כשהוא מיושר לימין (להבא, תישר אותו לשמאל – האייקון שליד הסמיילי בחלון הוספת ההודעה).

    מצד שני, למה לבצע השהייה בצד השרת כשאפשר להשיג את אותה תוצאה בצד הלקוח? (setTimeout של ה dom יתן לך את אותה תוצאה…)

    לגבי שימוש בפלאש, לדעתי אין שום מניעה להשתמש בכל טכנולוגיית צד לקוח שהיא ב JSP…

  5. shlomolol הגיב:

    לא הסברתי את עצמי טוב:
    מה שאני עושה זה כזה דבר:
    אני ניגש לבסיס נתונים , שעל השרת, ואז מחזיר ללקוח את הרשומות המבוקשות.
    (הגישה היא באמצעות מחלקות שכתבתי ב JAVA ושאני מיבא ל קובץ JSP)
    כמובן , זה לוקח זמן. בדוגמא שהבאתי יצרתי השהייה מכוונת כדי לדמות את הזמן שלוקח לשרת לגשת ל DB ולהחזיר תשובה . מה שקורה, שרק כאשר השרת מסיים לעבוד – כל הדף נשלח במכה אחת. ואילו אני מעוניין שהשרת ישלח קודם את מה שכבר יש לו, שזה דף ריק (מעוצב, אבל בלי מידע ועם הודעת המתנה ) ואז, כשיש לו את הרשומות – שישלח אותם ב"נגלה" שניה.

    שוב תודה על התגובות, ולהבא אשתמש באייקון ההוא (שלא הייתי נודע לקיומו)  כדי ליישר לשמאל.

  6. זהר פלד הגיב:

    jsp לא למדתי אפפעם,
    אבל אני מניח שאם תשחק קצת עם הפקודות של ה buffer תמצא את מה שאתה מחפש…
    לצערך, וכנראה גם לצערי, JSP לא ממש פופלרית בארצנו…
    אני חושב שאתה הגולש השלישי או הרביעי שאני מתכתב איתו שכותב ב JSP, בכל התקופה שאני נמצא בפורומים מקצועיים, שזה איזה חמש שנים בערך…
    מקסימום, אני בטוח שניר ישמח לחפש בשבילך בספר שלו (אם תבקש ממנו יפה )

  7. ניר טייב הגיב:

    זהר אמר בארצנו
    לסאן אמנם יש דפי מידע בעברית אבל פורומים בטח שלא

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!